Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Markotko, drewniane moze i cieplej wygladaja, ale przy okazji takze pociemniaja kuchnie....i tu pytanie jak "widna" jest Twoja kuchnia....duze okna, male, duzo czy tylko jedno malutkie....

bialy zawsze rozjasnia. :lol:

Obecnie mam piekne debowe meble w kuchni...kuchnia duza na 27m2 z oknem kuchennym i drzwiami (dwa skrzydla) do ogrodu....tylko ze kuchnia jest od strony polnocnej....ciemno w niej jak diabli...biale meble by ja uczynily jasniejsza...i to o duzo!!

W domu kaszubskim, bede miec biala kuchnie :wink:

Tu jest przykład jak biała kuchnia z dodatkiem odrobiny drewna... może być to pólka, blat, jakaś ścianka i deseczka... od razu staje się cieplucha... 8)

http://www.housetohome.co.uk/imageBank/4/4kitchen1.jpg

Gość justyna_m
u mnie będzie biała kuchnia, ostatnio w ogóle podobają mi się białe meble i chcę ich jak najwięcej w domku u siebie. Myślę nad sypialnią w bieli i szarości z dodatkiem oliwkowych kolorów.

ja mam teraz w mieszkaniu sporo białych mebli.. mam też w ciemnym brązie i jeżeli chodzi o utrzymanie czystości to te biale wydają mi się łatwiejsze..

nie za bardzo umiem doradzić coś z tą kuchnią, bo nie wiem jakie będą inne, łączące się z nią wnętrza.. :cry: biała - rozświetli wnętrze, drewniana - jest bardziej przytulna, ale na tych zdjęciach, które wrzucałaś - w połączeniu z grafitem wygląda dość cięzko..

Gość justyna_m
Moim zdaniem biala najlepsza, ale to juz wiadomo. 8) Kto powiedzial, ze kuchnia ma byc ciepla? Zreszta dodatkami ocieplic ja mozna zawsze. 8)

w 100% się zgadzam ... ja ocieplę dodatkami. :D