rasia 01.05.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 nie widzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 01.05.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Hej Markotko! Ja też nie widzę żadnych fotek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.05.2009 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Moze teraz bedzie widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 01.05.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Markotko, drewniane moze i cieplej wygladaja, ale przy okazji takze pociemniaja kuchnie....i tu pytanie jak "widna" jest Twoja kuchnia....duze okna, male, duzo czy tylko jedno malutkie.... bialy zawsze rozjasnia. Obecnie mam piekne debowe meble w kuchni...kuchnia duza na 27m2 z oknem kuchennym i drzwiami (dwa skrzydla) do ogrodu....tylko ze kuchnia jest od strony polnocnej....ciemno w niej jak diabli...biale meble by ja uczynily jasniejsza...i to o duzo!! W domu kaszubskim, bede miec biala kuchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.05.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 kurcze -ładna ta biała -ale jakaś taka "laboratoryjna" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 01.05.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Marta mi się podoba drewniana nr 3 i 4. Uważam, że drewno wprowadziłoby troszkę ciepła. Biała też ładna, ale w tej wersji, którą wkleiłaś akurat jest zbyt szaro i monotonnie jak dla mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.05.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Tu jest przykład jak biała kuchnia z dodatkiem odrobiny drewna... może być to pólka, blat, jakaś ścianka i deseczka... od razu staje się cieplucha... http://www.housetohome.co.uk/imageBank/4/4kitchen1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.05.2009 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Ale mnie nakrecacie na biala Drewniana na pewno jest fajniejza w utrzymaniu czytstosci tzn w niewidocznosci brudu Kuchnia co prawda ma jedno okno ale na 150 szerokie i sama tez nei jest duza bo 10m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.05.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 ja stoje przy drewnianej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 01.05.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 u mnie będzie biała kuchnia, ostatnio w ogóle podobają mi się białe meble i chcę ich jak najwięcej w domku u siebie. Myślę nad sypialnią w bieli i szarości z dodatkiem oliwkowych kolorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.05.2009 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Ja tez planuje biale meble w salonie i w sypialni i pokoju Amelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 01.05.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 biel ładnie rozświetla wnętrze, jakoś tak ostatnio mnie naszło ... a jak zaczynałam budowę to miało być venge .... normalnie zmiana kierunku o 360 stopni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.05.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Ja nic nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.05.2009 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Kurcze juz powinnas wszytsko widziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 01.05.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 ja mam teraz w mieszkaniu sporo białych mebli.. mam też w ciemnym brązie i jeżeli chodzi o utrzymanie czystości to te biale wydają mi się łatwiejsze.. nie za bardzo umiem doradzić coś z tą kuchnią, bo nie wiem jakie będą inne, łączące się z nią wnętrza.. biała - rozświetli wnętrze, drewniana - jest bardziej przytulna, ale na tych zdjęciach, które wrzucałaś - w połączeniu z grafitem wygląda dość cięzko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 02.05.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Widze że za ogród się wziełaś tylko kto to posadzi pewnie mąż bo my tego sezonu to chyba do niczego się nie nadajemy chyba żę do wymyślania i serowania ludżmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.05.2009 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Dokladnie, bede dyrygowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 02.05.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 ja narazie posadziłam męża rękoma w donicach tuje na tarasie i więcej go już narazie nie będę męczyć mam masę pomysłów ale ja lubię takie żeczy robić sama więc poczekam a raczej poczekaja te ogródkowe realizacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.05.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Moim zdaniem biala najlepsza, ale to juz wiadomo. Kto powiedzial, ze kuchnia ma byc ciepla? Zreszta dodatkami ocieplic ja mozna zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 02.05.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Moim zdaniem biala najlepsza, ale to juz wiadomo. Kto powiedzial, ze kuchnia ma byc ciepla? Zreszta dodatkami ocieplic ja mozna zawsze. w 100% się zgadzam ... ja ocieplę dodatkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts