aguleczka 02.05.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 A czy wszystko musi być ciepłe? podobają mi sie takie wnętrza moja dolna łazienka będzie taka zimna brrr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 02.05.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 aż tak ciepłe nie ale sterylnego wnętrza też nie chcę ... szrości, biel ok ale do tego zieleń, drewno przybielone i już robi się przyjemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.05.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Nie chodzi o to, zeby miec rzeznie w domu, ale cieplo czy przytulnosc nie jest kryterium estetycznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 03.05.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 A ja mam i drewno i biel -i mi się podoba. Mi taka sterylnie biała kuchnia nie pasowałaby zupełnie do salonu (w którym jest sporo drewna) -i na to też trzeba patrzeć. markotka też ma kuchnię otwartą i powinna zgrać ją jakoś z salonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 03.05.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 A ja mam i drewno i biel -i mi się podoba. Mi taka sterylnie biała kuchnia nie pasowałaby zupełnie do salonu (w którym jest sporo drewna) -i na to też trzeba patrzeć. markotka też ma kuchnię otwartą i powinna zgrać ją jakoś z salonem A to prawda powinno wszystko ze sobą się zgrywać chyba że to zamknięte kuchnie więc można kolorystycznie poszaleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 03.05.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Dzień doberek! Markotko a czemu nie połączysz bieli i drewnem - ja dokładnie tak mam i dylemat z głowy! Wiszące szafki i wysoka zabudowa będą w bieli, a dolne szafki i wyspa w drewnie. Uważam, że jeśli się u Ciebie tak da, to właśnie tak bym zrobiła... Skoro planujesz białe mebelki w salonie, a będzie tam drewniany parkiet, to będzie grało idealnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.05.2009 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Podumam Mysle tez nad drewianym blatem zamaist tego szarego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.05.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 markotko ja też jeszcze cały czas myślę. miała być śmietanka z czarnym blatem, ale coś ta śmietanka jest w ncs za bardzo waniliowa i się zastanawiam nad białą fornir też byłby ciekawy ale u nas raczej nie wypali. szkoda mi dodawać kolejne drewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.05.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Kurcze juz powinnas wszytsko widziec a ja to chyba nie mam dostepu do albumu I popieram dziewczyny, kuchnia nie musi być ciepła Ja tak oględnie rzecz mówiąc, nie przepadam za cieplusimi kolorkami Białe szafki w kuchni to mi się bardzo podobają, następną taką sobie zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 05.05.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 witaj, sorki ze nie dzwoniłam ale odstawiam mojego syna od smocura(miał tylko do zasypiania) i teraz zamiast ze smocurem zasypia z mamusią. moim zdaniem jasna kuchni na mała powierzchnie lepiej sie zda. ja mam teraz drewniana dębową, południowa ale mam dośc ciemnej kuchni, mimo że uwielbiam drewno będe robic jasną, białą, kremowa ale z drewnianymi dodatkami. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.05.2009 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 No wreszcie ktos zagladnal Kasiu ja nie mam utajnionego albumu, kuchnie byly wrzucane w komentach chyba na poprzedniej stronie. Ja juz bylam nastawiona na ta biala ale Irma uswiadomila mnie ze ten bialy to lakier ale mat czyli najdrozsza opcja, musze to dokladnie wycenic Monia daj znac czy jestes chetna na styro bo musze sie go pozbyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.05.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 No tak Ustawienie i "krój" mebli są super na każdym zdjeciu. 2 i ostatnie podobają mi się najbardziej. Choć tą białą ożywiłabym jednak jakimś drewnem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.05.2009 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Dumam nad drewnianym blatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.05.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Dumam nad drewnianym blatem nooo to jest doskonały pomysł, kolorystycznie. Ale moim zdaniem na blat to musi być cholernie trwarde drewno W bloku miałam drewniany blat, jakiś badziewny był, po pół roku wyglądał jakby miał z 50 lat Do kuchni rustykalnej jak znalazł, ale Ty chyba takiej nie planujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.05.2009 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Wiesz co widzialam debowy blat w ikei albo merbau w jakims casto czy cos, wlasnie sie boje, ze bedzie trudny w utrzymaniu choc coponiektorzy sobie chwala, mam tez maly problem bo plyta i zlew bedzie w kolorze aluminium i na drewnie sie bedzie mocno odznaczal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.05.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Hmmm, no ja mam jasny blat w sumie, a zlew i płyta jest czarna Mnie to nie przeszkadza nieeeeeeeeeee, no ty musisz do mnie przyjechać, co ja ci będę opowiadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.05.2009 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 No na to wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.05.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 No na to wyglada obiecanki macanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.05.2009 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Obiecalam ze pomacam jak bede mogla sie spokojnei wdrapac na gore a to na razie niemozliwe wiec spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.05.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Drewniany blat luks wyglada na zdjeciach, ale mowiac szczerze w realu dobrze utrzymanego jeszcze nie widzialam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts