Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A ja mam i drewno i biel -i mi się podoba. Mi taka sterylnie biała kuchnia nie pasowałaby zupełnie do salonu (w którym jest sporo drewna) -i na to też trzeba patrzeć. markotka też ma kuchnię otwartą i powinna zgrać ją jakoś z salonem :)

A to prawda powinno wszystko ze sobą się zgrywać chyba że to zamknięte kuchnie więc można kolorystycznie poszaleć

Dzień doberek! 8)

Markotko a czemu nie połączysz bieli i drewnem - ja dokładnie tak mam i dylemat z głowy! :D :wink: Wiszące szafki i wysoka zabudowa będą w bieli, a dolne szafki i wyspa w drewnie.

Uważam, że jeśli się u Ciebie tak da, to właśnie tak bym zrobiła... Skoro planujesz białe mebelki w salonie, a będzie tam drewniany parkiet, to będzie grało idealnie! 8)

markotko ja też jeszcze cały czas myślę. miała być śmietanka z czarnym blatem, ale coś ta śmietanka jest w ncs za bardzo waniliowa i się zastanawiam nad białą :roll: fornir też byłby ciekawy ale u nas raczej nie wypali. szkoda mi dodawać kolejne drewno.

Kurcze juz powinnas wszytsko widziec :)
a ja to chyba nie mam dostepu do albumu :roll:

I popieram dziewczyny, kuchnia nie musi być ciepła :roll: Ja tak oględnie rzecz mówiąc, nie przepadam za cieplusimi kolorkami :p

Białe szafki w kuchni to mi się bardzo podobają, następną taką sobie zrobię :roll:

witaj,

sorki ze nie dzwoniłam ale odstawiam mojego syna od smocura(miał tylko do zasypiania) i teraz zamiast ze smocurem zasypia z mamusią.

moim zdaniem jasna kuchni na mała powierzchnie lepiej sie zda. ja mam teraz drewniana dębową, południowa ale mam dośc ciemnej kuchni, mimo że uwielbiam drewno będe robic jasną, białą, kremowa ale z drewnianymi dodatkami.

pozdr

No wreszcie ktos zagladnal :)

Kasiu ja nie mam utajnionego albumu, kuchnie byly wrzucane w komentach chyba na poprzedniej stronie.

Ja juz bylam nastawiona na ta biala ale Irma uswiadomila mnie ze ten bialy to lakier ale mat czyli najdrozsza opcja, musze to dokladnie wycenic :roll:

Monia daj znac czy jestes chetna na styro bo musze sie go pozbyc.

Dumam nad drewnianym blatem :)
nooo to jest doskonały pomysł, kolorystycznie. Ale moim zdaniem na blat to musi być cholernie trwarde drewno :roll: W bloku miałam drewniany blat, jakiś badziewny był, po pół roku wyglądał jakby miał z 50 lat :-? Do kuchni rustykalnej jak znalazł, ale Ty chyba takiej nie planujesz :roll:

Wiesz co widzialam debowy blat w ikei albo merbau w jakims casto czy cos, wlasnie sie boje, ze bedzie trudny w utrzymaniu choc coponiektorzy sobie chwala, mam tez maly problem bo plyta i zlew bedzie w kolorze aluminium i na drewnie sie bedzie mocno odznaczal.