markoto 05.05.2009 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 No to dobilyscie mnie 2 strzalami To moze bedzie podroba drewna albo jednak szary i dodoatki np pomaranczowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 05.05.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Dzien dobry,A widzialyscie kuchnie Alno. Taka biala, dwie szafeczki czarne i szare blaty. Extra. Juz chce taka. Niekoniecznie od nich, bo nie wiem czy polka cenowa taka sama jak Rust.Ale ogolnie koncepcja naprawde super. I na szarym blacie nic nie widac. Zadnych okruszkow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.05.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Tak zrob markotko jak mowisz, bedziemy mialy taka sama kuchnie (poza dodatkami, bo ja juz kobaltowe kompletuje). A powaznie... Mysle, ze zeby drewniany blat byl dobry w utrzymaniu, musialby byc cholernie drogi albo swietnie zalakierowany. Oczywiscie wszystko tez zalezy od zwyczajow, czy ktos bezposrednio na blacie kroi, robi ciasto itd. Ogolnie taki blat moze byc bardzo sympatyczny w dotyku itd., ale jakos... no u siebie bym nie ryzykowala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.05.2009 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 ja miałam zaryzykować szczerze mówiąc ale nie lakierowany tylko olejowany po tym jak znalazłam wiele pochlebnych opinii na forum. ze względu jednak na problemy ze zrobieniem wyspy i doklejek zrezygnowałam na rzecz granitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.05.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Dzien dobry, A widzialyscie kuchnie Alno. widziałyśmy ale cena jaka mi zapodali za moją kuchnię mnie zwaliłam z nóg i to dosłownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.05.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 a ja mam najzwyklejszy blat, dobrany idealnie do forniru. prawie identyczne-przynajmniej tak mi sie wydaje, zobaczymy za tydzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.05.2009 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Ja sie juz umowilam z panem na pomiar , termin realizacji lipiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.05.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 i gdzie się w końcu zdecydowałaś? w przyludzkim? dostałam wycenkę na zwis - 133 zł z groszem którego nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.05.2009 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Nie, zdecydowalam sie na tego goscia od czerwonej kuchni wyszedl najtaniej. a nazwe chociaz podali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.05.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Si. Dasz namiar raz jeszcze? W sumie mi się z kuchnią nie spieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.05.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Ty, ja Ci tu odpowiadam na pytanie a Ty je zmieniasz na inne i wychodzę na... tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.05.2009 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Jakto ci sie nie spieszy? Przeciez juz coponiektorzy maja terminy na wrzesien a ty chyba wtedy planujesz sie wprowadzac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.05.2009 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 A bo zrozumialam , ze dostalas tylko odpowiedz na zapytanie z jakiegos innego sklepu i sie wycofalam z luminy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.05.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 no ale piszesz że Ci są na lipiec więc nawet jakbym była za Tobą w kolejce to wychodzi sierpień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.05.2009 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 W sierpniu ma wolne przeciez nei koniecznie sie na tego zdecydujesz, dowiaduj sie o wolne terminy lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.05.2009 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 A dostalas wycene od przyludzkiego i kasinego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.05.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 A ja ostatnio ogladalam bardzo fajne konglomeraty, takie jednolite zupelnie, szare... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.05.2009 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Jasne a dorzucisz mi na nie wycenil mi kasiny ze ok 10 tys za blat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.05.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Ten konglomerat 690 za m2 tylko jak oni ten m2 licza? Czy z m2 robi sie metr biezacy, czy to rzeczywiscie jest m2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.05.2009 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Nie wiem ale nawet przy 7mb to cena nie dla mnie choc nie powiem marzy mi sie takie cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts