nitubaga 07.05.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 mam pytanko o te kinkiety widziałam takie gdzieś - chyba w Casto... czy to takie właśnie? to jest drewno czy drewnopodobne? światło ma zimne czy ciepłe? i nie zwróciłam uwagi na cenę http://img6.imageshack.us/img6/8660/dsc05235h.jpg no to skończyłam "sto pytań do...". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 07.05.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 klinkier jest firmy CERRAD kolor miodowy on jest szkliwiony są chyba 3 rodzaje wielkości i szerokości tych parapetów ja mam jak dobrze pamiętam te średnie . Dzieki Aguleczka! Zaraz poszperam sobie w necie i sprawdze rozmiary, bo potrzebuje 30-tke... pokaż nam te okienka jak całkiem do ziemi to musi byc parapet ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.05.2009 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 wiesz że nasz pan ocieplacz jest 'kabowski' - jak mu powiedziałam o tych klejach to myślałam że padnie trupem. dopiero potem zobaczyłam że on cały w kabe obrendowany Jest jest bo on z notesika Marys wziety i polecany przez Kabe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 07.05.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 klinkier jest firmy CERRAD kolor miodowy on jest szkliwiony są chyba 3 rodzaje wielkości i szerokości tych parapetów ja mam jak dobrze pamiętam te średnie . Dzieki Aguleczka! Zaraz poszperam sobie w necie i sprawdze rozmiary, bo potrzebuje 30-tke... pokaż nam te okienka jak całkiem do ziemi to musi byc parapet ? Bardzo porsze! Tu po lewej stronie jest okienko kuchni: http://img147.imageshack.us/img147/615/img7386e.jpg A tu po prawej wykusz w jadalni: http://img27.imageshack.us/img27/1782/p1050388.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.05.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Maryś, i Ty chcesz dać parapet w tym oknach do samej ziemi??? Po co, że sie tak ignorancko zapytam??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.05.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Aha, no i chciałam powiedzieć, ze masz przepiękne drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 07.05.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Kasiu a masz jakis inny pomysl jak je wykonczyc...? Cos dac musimy, chociazby dlatego zeby sciana nie zamakala i nie wnikala nam wilgoc do srodka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 07.05.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Aha, no i chciałam powiedzieć, ze masz przepiękne drzwi Dzieki - wiedzialam, ze Ci sie spodobaja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.05.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Kasiu a masz jakis inny pomysl jak je wykonczyc...? Cos dac musimy, chociazby dlatego zeby sciana nie zamakala i nie wnikala nam wilgoc do srodka...aaaa, chyba, że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.05.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 my z tego względu delikatnie podnieśliśmy okna - są ok 15-20 cm nad podłogą. Chcieliśmy uniknąć problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 07.05.2009 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 No widzisz, a ja specjalnie zrobilam do ziemi, bo spodobaly mi sie okrutnie u naszych przyjaciol! Poza tym nie chcialam miec parapetow w srodku - nie cierpie scierac z nich kurzy, a zbiera sie na nich wszystko w momencie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.05.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 A my mamy takie okna w górach i Kruszka uwielbia na nich przesiadywać więc stwierdziliśmy że powtórzymy temat Tyle tylko że koniecznie drewniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 08.05.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Ja tez lubie duuuze okna, jak najwieksze jak sie da.... Kiedys jak w Bydgoszczy mieskalismy w mieszkaniu na poddaszu, moje okno kuchenne bylo tak 10 cm nad podloga...mialam drewniany parapet...nasz pies wiecznie tam lezal i na swiat wygladal.... Ah....na wspominki mi sie wizelo Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.05.2009 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Kurcze wszyscy mi odradzja biala kuchnie, jest piekna ale tez przy dwojce dzieci bedzie wiecznie usyfiona, nie naleze do zawzietych sprzataczek i nie bardzo usmiecha mi sie przecieranie szafek 5x dziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.05.2009 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 ale biale kuchnie sa ladne moja bedzie kremowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 08.05.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Cześć Marta! Ja "po prośbie" a w sumie to po dwóch prośbach Pierwsza: wiesz może gdzie u nas w rejonie można namierzyć ciekawe meble wypoczynkowe (chodzi mi głównie o narożniki)?? Druga: Możesz dać namiary na Twoich kafelkarzy - pewnie u Ciebie już skończyli lub będą niedługo kończyć a ja potrzebuję kogoś do garażu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.05.2009 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Ola u mnie skonczyli ale pociekli dalej Namiary poszly na priv. Meble wypoczynkowe to tylko agata, rozdzien, ikea innych nie znam , bo nie szukalam jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 08.05.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Te to też znam ale niczego tam nie namierzyłam Szukam po internecie ale narazie bezskutecznie. Gdzie te wszystkie fajne meble A jak tam casting na wykonawcę kuchni|? Ps: Przypominam, że zapowiadałaś się u mnie z wizytą jak będziesz mogła chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 08.05.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Acha, zapomniałam Ci jeszcze napisać (odnosnie Twoich rozterek kuchennych), że panowie, którzy nam montowali blat mówili, że 9/10 kuchni, w których montują blaty są białe. Stały się bardzo modne w ostatnich czasach. Ale jesli Ci się taka własnie podoba to nie słuchaj nikogo bo to Ty się masz w niej dobrze czuć bo będzie Ci pewnie słuzyć ładne parę lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.05.2009 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Olu pamietam ale ciagle jestem o kulach Ja mam wlasie dylemat miedzy biala i drewniana kuchnia, a moze sobie strzele np szara Ogladne fronty i wtedy zdecyduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts