aguleczka 09.05.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 dokładnie zrób kuchnie taką o jakiej marzysz nie patrz na dzieci bo to ty najwięcej tam będziesz przesiadywać czasem lepsza jaśniejsza niż ciemna ja wziełam ciemną bo taka mi się podoba a myślisz że na ciemnych nic nie widać :) co do jasnych blatów to ja też słyszałam że bardzo często biel dużo ludzi ma gresy jasne w kuchniach dużo wenge zakłądali i brali wlaśnie białe ja wziełam kremowe dostałam wczoraj mms dwie fotki wstawiłam do galerii reszta jak ja tam pojadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 09.05.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 mario ja bym poszła w parapety kolorystycznie do okien tak chyba było by najlepiej do płytek nie dobierzesz chyba nic fajnego bo nie widziałam takich kolorków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 09.05.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 mam pytanko o te kinkiety widziałam takie gdzieś - chyba w Casto... czy to takie właśnie? to jest drewno czy drewnopodobne? światło ma zimne czy ciepłe? i nie zwróciłam uwagi na cenę http://img6.imageshack.us/img6/8660/dsc05235h.jpg no to skończyłam "sto pytań do...". tak tak to kinkiety z castoramy to nie drzewo to blacha która dzrewo bardzo przypomina ale jak stukniesz paluszkiem to złudzenia znikaja koszt lampy hmm kurcze nie pamietam dokładnie ile za nie płaciłam ok chyba 100 za szt ale nie daje głowy uciąć światło jakie daje hmm jaką sobie żarówkę wsadzisz bo one sprzedawane sa bez żarówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 11.05.2009 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Hej Martusia! Pewnie już widziałaś na domku, ale wkleję Ci co mi wyszło z próbki! U mnie też były jaja, bo otworzyliśmy cztery wiaderka i w żadnym nie widziałam koloru z próbnika - wszystkie były praktycznie białe.... Dopiero po kilku godzinkach pojawiły się jakieś delikatne odcienie. To Twój szary w zbliżeniu: http://img14.imageshack.us/img14/9864/img7776k.jpg W słońcu drugi pasek od dołu: http://img13.imageshack.us/img13/5906/img7771n.jpg I na koniec w cieniu: http://img13.imageshack.us/img13/4149/img7778.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 11.05.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Zdjęcia kuchni już sa w mojej galerii zapraszam a co do tych kolorków tynków to ciężko tak ze zdjęć kolorki oceniać z bliska szary jak biały niewiele się różnią kolory to ciężka sprawa ja pokazałam dom i powiedziałam że chcę taki kolor i to już oni sobie kombinowali co to za kolorek jest udało im się grubość mojego tynku to 2 mm przeważnie robi się 1,5 baranek ale na grubszym nie widac nierówności pod światło idealnie im to wyszło a że kolor po kilku godzinach wychodzi dopiero to tyż prowda przy nakładaniu jest bardzo jasny potem ciemnieje przynajmniej przy jasnych kolorkach a jak jest przy ciemnych to już nie wiem czasem odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.05.2009 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Marys faktycznie wszytskie biale I co na ktory bialy sie zdecydowalas??? Nie widzialam na domu bo jeszcze nie kladli tynku, dzieki za kolorki przynajmniej wiem, ze wpada lekko w szary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.05.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 aniu możesz napisać jakie to kolorki? P.S. nie wiesz gdzie można zobaczyć kolornik kabe? taki zrobiony z tynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 11.05.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 No to trzymamy kciuki za to mieszkanko ale nie będzie to zapewne łatwe zadanie w tym obecnym czasie znajomi sprzedaja od września i kicha, ja dom wystawilam i też cisza poza firmami nieruchomości nikt nie zadzwonił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 11.05.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Wczoraj bylam w B&Q, bo na gwalt staramy sie doprowadzic dom do stanu uzywalnosci na ta sobote...a w zasadzie srode, bo wtedy rodzina przylatuje... ....wiec w B&Q prawie wszystkie kuchnie w tym sezonie maja jakies wsciekle kolory: http://farm4.static.flickr.com/3304/3521927694_6aff34c472.jpg Ta takze mi sie podoba...tylko juz nie pamietam, gdzie wygrzebalam to zdjecie... niby biala, ale ma lekkie kolorystyczne akceny: http://farm4.static.flickr.com/3609/3521927666_0fde58a522.jpg Przy dzieciach wszystko sie brudzi Czarne tez Na to nie trzeba zwracac uwagi... Maja, matka dwoch takich.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.05.2009 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Ja nie zwroce ale przyjda w odwiedziny tacy co dzici nie maja i wyjde na fulte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.05.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Markotko - najwyzej nie bedziesz nikogo zapraszac. Ja obstaje za biala - jedyne, co moze ewentualnie "chowac" plamy, to fronty drewniane, a ja nie przepadam. Nie mam nic przeciwko, ale u siebie bym nie zrobila. Na kazdym czystym kolorze bedzie widac zabrudzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 11.05.2009 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Ja nie zwroce ale przyjda w odwiedziny tacy co dzici nie maja i wyjde na fulte Kij im w oko!! Jak chca ogladac wszystko bezplamkowe to won do muzeum. Dom jest by w nim mieszkac i zyc swobodnie..... To masz czarne : http://farm4.static.flickr.com/3359/3521942236_7f0520842b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.05.2009 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Czarne odpada, mysle tez o szarym ewentualnie takim ciemniejszym ale chyba zaciemnie kuchnie dosc mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 11.05.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Czarne odpada, mysle tez o szarym ewentualnie takim ciemniejszym ale chyba zaciemnie kuchnie dosc mocno. Ales wybredna!! Nasze babcie zaslonki mialy....latwe do wyprania zanim marudne goscie przyjda!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.05.2009 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Markoto ja widze u Ciebie tylko biale szare beda smutne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.05.2009 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Ewentualnie pomaranczowe jak kto lubi, tylko po jakims czasie moga zmeczyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.05.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 ja nie przepadam za pomaranczowyn wyjatek robie dla Markotowego kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 11.05.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 A ja Ci powiem szczerze, że mnie najbardziej z wszystkich kuchni jakie widziałam spodobała się ta z fotki "DOMY Z WIZJĄ" (taka jasna ruda, fornirowana - u Ciebie tez ją gdzieś widziałam w komentarzach). Namawiam Cię do fornirowanej w ciepłym drewniany kolorze bo super będzie się komponowała z szarościami, które tak lubisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.05.2009 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Ola wiem o jakiej kuchni mowisz, jak widzisz biore ja pod uwage Pomaranczowe jesli juz to raczej dodatki w styli kitchen aid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.05.2009 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 ja nie przepadam za pomaranczowyn wyjatek robie dla Markotowego kominka Dzieki Anja odetchnelam z ulga a kafle sa piekne, widzialam juz jeden jako probke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts