Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Lazienka ma jakies 10m2

Na pewno musi byc szafka kolo komina, Reszta nie atk koniecznie, choc wolalbym zeby sie znalazlo miejsce na papier toaletny zapasowy :)

Aha pod grzejnikiem musze zabudowac cos moze cos ala szafki bo tam bedzie przerzut brudnych ciuchow do pralnie za sciana :)

Masz linka do tej galerii??

Moze i to jest dobry pomysl z tymi szufladami

Tylko chcialabym zeby np wszysko co uzywam do suszenia wlosow czyli suszarki, pianki lakiery itd byly w jednym koszyku, wyciagam uzywam i chowam inaczej na pewno cos zostanie na blacie :oops:

Tez mysle, ze te gorne szafki po pierwsze - sa malo wygodne (szczegolnie na zapasowy papier toaletowy :roll: :roll: :roll: ), a po drugie daja przyciezkie wrazenie. Ja mam ochote na szafke z lustrem wpuszczana w sciane lub nascienna, ale plaska - widzialam bardzo ladna w Max-Flizie i jedna szafke cos a'la Twoja ta kolo komina i szuflade po umywalka. Gdybym miala wieksza lazienke, to pewnie dalabym wieksze lustro.

Mysle, ze zapasy kosmetykow i tak powinno sie trzymac gdzie indziej - lazienka to najgorsze miejsce dla nich, wiec nie ma potrzeby miec az tylu szafek. Tak jak radzi Ania - zrob sobie szafke lub szuflade pod umywalka. Ewentualnie jesli koniecznie chcesz - moze byc szafka nad geberitem, ale ja wolalabym geberit zrobic rowno ze sciana i dac tam lustro. Jak Ci bedzie potrzebna dodatkowa szafka, zawsze mozesz dac taki "pawlacz" na scianie nad drzwiami, czy cos.

Marta,

jak dla mnie za dużo tych szafek

może coś takiedo jak tutaj na ścianie

http://img361.imageshack.us/img361/936/format03xx5.jpg

wersja 5 wydaje się najbardziej "łazienkowa" ale

lustro nad kibelkami- zbędne

co do haczyka na ręcznik przy blacie- nie z przodu- będzie ci utrudniał dostęp do umywalki

blat fajny choć kosze odradzam- mamy teraz i są niepraktyczne- wieczny bajzel w nich jest

myślałaś o blacie z szufladą? ja żałuję, że nie zrobiłam szuflady

i jeszcze jedno zauważyłam

planujesz dać lustro od 4-go rzędu płytek?

przy naszym wzroście to może być za wysoko!

wpadnij do mnie przy okazji- ja dałam od 3-go rzędu i widzę się dobrze

od 4-go miałabym problem :D

tak patrzę i wstępnie blat umywalki "przykleiłabym" do komina trochę go wydłażając i nad kibelkami dałabym takie 3 szafki jak na zdjęciu wcześniej