markoto 01.08.2008 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 pojawily sie kolejne wersje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.08.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 to skorzystalam z zaproszenia, i lece czytac dziennik bo nie wiem o jakich wersjach mowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.08.2008 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Koniecznie Mozesz zaczac od konca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.08.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 to zaczne od lazienki dla mnie wersja 5 tej sciany z umywalka, ile metrow ma ta lazienka i czy potrzebne jest Ci tyle szafek w lazience na gorze? te szafki spowoduja ze troche garderoba sie zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.08.2008 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Lazienka ma jakies 10m2 Na pewno musi byc szafka kolo komina, Reszta nie atk koniecznie, choc wolalbym zeby sie znalazlo miejsce na papier toaletny zapasowy Aha pod grzejnikiem musze zabudowac cos moze cos ala szafki bo tam bedzie przerzut brudnych ciuchow do pralnie za sciana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.08.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 to kawal lazienki jest a moze zamiast kurzacych sie koszyczkow pod umywalka zrob szuflady (zdjecie z galerii B. Zalesinskiego) i zrezygnuj z tych gornych szafek http://lh4.ggpht.com/blazej.zalesinski/SGlFUvVA1WI/AAAAAAAAGkQ/p1FvRVuQIho/s144/E-004.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.08.2008 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Masz linka do tej galerii?? Moze i to jest dobry pomysl z tymi szufladami Tylko chcialabym zeby np wszysko co uzywam do suszenia wlosow czyli suszarki, pianki lakiery itd byly w jednym koszyku, wyciagam uzywam i chowam inaczej na pewno cos zostanie na blacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.08.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 ale koszyczki to wedlug mnie nienajlepszy pomysl, ja mam w szufladzie suszarki prostoenice i lokowki a pod nimi na polce (zamykanej) pianki i cala reszte ferajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.08.2008 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Rozwaze te szuflady Tylko nie wiem czy mi sie cos do nich zmiesci bo tam syfon jeszcze musi byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.08.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 jak nie szuflady to szafki, u mnie beda komandora przesuwane z mlecznymi szybami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.08.2008 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 No ja zobacze moze mi stolarz podpowie, mam w planach zatrudnic go do wykombinowania blatu i calej reszty w lazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.08.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Tez mysle, ze te gorne szafki po pierwsze - sa malo wygodne (szczegolnie na zapasowy papier toaletowy ), a po drugie daja przyciezkie wrazenie. Ja mam ochote na szafke z lustrem wpuszczana w sciane lub nascienna, ale plaska - widzialam bardzo ladna w Max-Flizie i jedna szafke cos a'la Twoja ta kolo komina i szuflade po umywalka. Gdybym miala wieksza lazienke, to pewnie dalabym wieksze lustro. Mysle, ze zapasy kosmetykow i tak powinno sie trzymac gdzie indziej - lazienka to najgorsze miejsce dla nich, wiec nie ma potrzeby miec az tylu szafek. Tak jak radzi Ania - zrob sobie szafke lub szuflade pod umywalka. Ewentualnie jesli koniecznie chcesz - moze byc szafka nad geberitem, ale ja wolalabym geberit zrobic rowno ze sciana i dac tam lustro. Jak Ci bedzie potrzebna dodatkowa szafka, zawsze mozesz dac taki "pawlacz" na scianie nad drzwiami, czy cos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.08.2008 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 No niby mozna trzymac gdzies indziej. Pokombinuje moze do pralni cos wcisne Kombinuje, zeby pod blatem zrobic takie przesuwne drzwiczki albo szuflady ale na tyle glebokie zeby weszly te kosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.08.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Jak ma byc szuflada, to po co Ci kosze? Zgarniasz badziewie do szuflady po prostu. One zwykle sa dosc glebokie, bo przeciez musi wejsc syfon, wiec sporo miejsca odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.08.2008 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 No fakt zgarniam i po problemie Tylko jak zrobie szuflady na cala szerokosc to mi reczniczek bedzie przeszkadzal w otwieraniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.08.2008 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 reczniczek dasz z boku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.08.2008 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Tak chyba ebde musiala zrobic, bo ta szczota powinna byc kolo kibelka przeciez i robi sie tam luka do zabudowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 02.08.2008 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 Marta,jak dla mnie za dużo tych szafekmoże coś takiedo jak tutaj na ścianie http://img361.imageshack.us/img361/936/format03xx5.jpgwersja 5 wydaje się najbardziej "łazienkowa" alelustro nad kibelkami- zbędneco do haczyka na ręcznik przy blacie- nie z przodu- będzie ci utrudniał dostęp do umywalki blat fajny choć kosze odradzam- mamy teraz i są niepraktyczne- wieczny bajzel w nich jestmyślałaś o blacie z szufladą? ja żałuję, że nie zrobiłam szuflady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 02.08.2008 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 i jeszcze jedno zauważyłam planujesz dać lustro od 4-go rzędu płytek? przy naszym wzroście to może być za wysoko! wpadnij do mnie przy okazji- ja dałam od 3-go rzędu i widzę się dobrze od 4-go miałabym problem tak patrzę i wstępnie blat umywalki "przykleiłabym" do komina trochę go wydłażając i nad kibelkami dałabym takie 3 szafki jak na zdjęciu wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.08.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 droga taka płyta?? elegancka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts