Gość justyna_m 12.05.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Ja tez, pani mnie chwalila, ze duzy postep, stabilne kolano choc pelnego zgiecia ani wyprostu to chyba szybko nie bedzie. nawet źle jak za szybko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.05.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 cieszę sie, że ze zdrówkiem coraz lepiej, jak już kul nie potrzebujesz, to duża poprawa Markotko, byłam w dzienniku, łazienka coraz ładniejsza, elewacja oczywiście też a Ty masz miejsce na te wszystkie roślinki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.05.2009 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Nie mam miejsca bede musiala cos wybrac Na razie wybralo sie samo tzn brak pieniedzy na ogrod zdecydowal ze beda pustki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.05.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 na to jest czas, wykończenie domu ważniejsze, a jak juz będziesz miała to z głowy, to wtedy będziesz mogła poszaleć w ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 13.05.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Hej Markotko! Fajne zakupy do kuchni! Bardzo mi się bateria podoba - miałam ją nawet w ulubionych! A co tam u Ciebie na zewnątrz? Jak tam elewacja? Rozumiem, że podbitkę masz już zrobioną? Napisz proszę jak wyszła, a najlepiej wrzuć fotkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.05.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 o ten zlew mialam kupic, bardo ladny. a do tej baterii to koniecznie zmiekczacz Ci bedzie potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 13.05.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 a do tej baterii to koniecznie zmiekczacz Ci bedzie potrzebny Też o tym od razu pomyślałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 13.05.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 a do tej baterii to koniecznie zmiekczacz Ci bedzie potrzebny Też o tym od razu pomyślałam... Czemu? Po co? Jak to wyglada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 13.05.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Maju bo na takiej sprężynce będzie się kamień koszmarnie osadzać... A zmiękczacz Anja wklejała u siebie w dzienniku, chyba na 5-tej stronce. Pozdrawiam, Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 13.05.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Maju bo na takiej sprężynce będzie się kamień koszmarnie osadzać... A zmiękczacz Anja wklejała u siebie w dzienniku, chyba na 5-tej stronce. Pozdrawiam, Ania Ide szukac....u nas co prawda woda nie ma duzo kamienia, ale ide sie doszkalac Sprezynka piekna jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 13.05.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Marta, dawno tu nie zaglądałam i widze że masz kuchenne rozterki. Jak wiesz u mnie kuchnia i biała i czarna i będe chyba pierwsza osoba ktora ci bialą doradzi i to nie ze względu podobania sie ale właśnie utrzymania w czystości.Czarne szafki sa wiecznie opalcowane i do tego po przetarciu ich musze je Froterować bo widac smugi za to białe są prawie bezobsugowe - przecieram mokrą szmatką i już. Nie łam się, biała będzie ok.Co do zlewu- ciekawa jestem jaki kolor wybrałaś- u mnie jest antracyt i nic na nim nie widać- polecam W kwestii koloru elewacji sie nie wypowiem, bo u mnie przeciez jest żółtko- zasługa Seby- za to ekipa godna polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 13.05.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Monia bardzo mnie cieszy Twoja opinia dotycząca sprzątania białej kuchni! A jak bardzo żółte jest to Twoje żółtko..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.05.2009 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Moniko wybralam alumetalic to taki szary z blyszczacymi drobinkami, bo plyte mam z nierdzewki i chcialam to jakos dopasowac. Na pewno jasne fronty sa latwiejsze do utrzymania w czystosci niz ciemne ale czy lepsze niz drewniane?? Kusi mnie ta biala i chyba skusi Aniu bateria ma niby sprezynki ale skad w tych sprezynka ma sie woda brac??? Zdjec nie wrzucam bo nie mam bedziesz w sobote na budowie to zobaczysz podobno podbitka sie blyszczy jak psu j..a i jest duzo ciemniejsza niz dach wiec srednio nam sie udal wybor Monika ma elewacje takie jasne zoltko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 13.05.2009 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Markotko co do sprężynki to owszem, nie będziesz jej specjalnie zalewać, ale raz, drugi, trzeci kapnie Ci woda i siłą rzeczy zacznie się osadzać kamień.. Oby nie, ale musiałabyś mieć świetną wodę. A czym malowałaś tą podbitkę? Już się nie mogę doczekać soboty, żeby zobaczyć wszystko na żywo... My dobieraliśmy lakier pod kolor okien i też jestem ciekawa co z tego wyjdzie. Dzisiaj Panowie zaczęli ją kłaść - zrobili jedną ścianę od strony garażu i od razu domek inaczej wygląda. Koloru na razie nie oceniam, bo wszystko będzie jeszcze raz malowane po montażu, ale mam nadzieję, że jakoś to się ze sobą zgra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.05.2009 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 W sumie tez moglismy wbrac kolor dopasowany do okien a nie dachu ale juz jest i nie ma co dumac Planujemy zmiekczacz ale nie wiem kiedy nam sie uda kupic. Marys nie spodziewaj sie za duzo, bo wszystko usyfione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 13.05.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Monia bardzo mnie cieszy Twoja opinia dotycząca sprzątania białej kuchni! A jak bardzo żółte jest to Twoje żółtko..?! jak jajeczko wielkanocne ale przynajmniej raz w roku pasuje:) Aniu jak będziesz u Marty to wpadnij do mnie tylko napisz czy dasz radę żebym te fronty zdążyła umyć bo wstyd.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.05.2009 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Podrzuce ja do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 13.05.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Monia bardzo mnie cieszy Twoja opinia dotycząca sprzątania białej kuchni! A jak bardzo żółte jest to Twoje żółtko..?! jak jajeczko wielkanocne ale przynajmniej raz w roku pasuje:) Aniu jak będziesz u Marty to wpadnij do mnie tylko napisz czy dasz radę żebym te fronty zdążyła umyć bo wstyd.. Monia bardzo serdecznie dziękuję za zaproszenie - jak tylko wygrzebię się od Marty to chętnie podjadę zobaczyć Twój piękny domek! Markotko dzięki i weź mi tu nie ściemniaj syfkiem dobrze?! Zresztą wiem jak to jest, bo u mnie nie lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.05.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 ot i sie umowily Marta a jak bedziesz splukiwac wode ze scianek zlewu, bedziesz manewrowac wylewka a tym samym chlapac na te sprezynki... widzialam taka baterie u kolezanki, ktora jest pdantka, ani sladu kamienia, ale ona po kazdym uzyciu wyciera ja do sucha recznikiem paierowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.05.2009 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Bede manewrowac ale chwyce za koncowke a nie za sprezynke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts