anjamen 14.05.2009 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 chwycisz za koncowke powiadasz... witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.05.2009 05:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 No a co to chyba najlepsze miejsce do lapania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.05.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Cześć MarkotkoKuchnia powinna być ponadczasowa, ponad dzisiejszą modę, bo nie zmienisz jej tak szybko. Fronty i blaty białe nie są złe, a ze mogą znać na nich plamki z paluszków dzieci..... to trudno, ale więcej będzie znać na frontach na wysoki połysk.Nie zrób sobie z kuchni laboratorium...., moi znajomi kupili dwa lata temu dom z urządzoną kuchnią w białym kolorze frontów i w innym kolorze blaty... i nie wygląda to w ich kuchni za fajnie..., i pani domu marzy, żeby w drugiej kolejności ważności zakupowej mebli wymienić kuchnię. A widziałam kuchnie z frontami drewnianymi i różnymi blatami i kaflami na ścianach i wyglądały lepiej.Widziałam też kuchnie, jakieś 17 lat temu był szał na wszystko czerwone, i sąsiadka miała właśnie czerwoną kuchnię, czerwone dodatki... wyglądało to .... jak w burdelu.. na pewno już dawno jej nie ma.... ja już tam nie mieszkam, po tym mieszkaniu miałam już 2 kolejne przeprowadzki, więc nie powiem po jakim czasie zmieniła kuchnię, w/g mnie szybko. Pamiętaj w kuchni spędzasz mimo woli dużo czasu i ma służyć bardzo długo. Moja pierwsza kuchnia służyła mi 13-14 lat i przeżyła ze cztery przeprowadzki, ta nowa nie przeżyłaby ani jednej przeprowadzki, dlatego zostaje z mieszkaniem. Obydwie miały albo drewniany, albo drewnopodobny front i różne blaty, i obie podobały się i nie znudziły. Moja kuchnia w nowym domu też będzie miała drewniany front, nie wiem w jakim kolorze, + szafki wiszące na około 1m wysokości (tak mam teraz i jest super) + może jak mnie będzie stać to granitowy blat. Wygląda i użytkuje się go super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.05.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 I weź poprawkę, że masz okno dość wysoko, a na którą stronę świata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.05.2009 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Okna mam na polnoc ale na co mam zwrocic uwage przy tym oknie?? Ja lubie prostote, podobaja mi sie biale kuchnie i wcale ich nie uwazam za laboratoryjne, jedyne co mnie powstrzymuje to ich utrzymanie w czystosci a nie to ze kiedys mi sie znudzi bialy front Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.05.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Pomaranczowe jesli juz to raczej dodatki w styli kitchen aid też chcę takie dodatki Normalnie choruję na ichniejszy mikser. Markoto - cieszę się, że z kolanem coraz lepiej A co do kuchni to zrób taką jaka Ci się podoba. Jeśli chcesz białą to zrób białą. Ja mam ciemną kuchnę tzn. fronty i na nich wszystko widać - każdy zaciek, ale się tym już zupełnie nie przejmuję i czyszczę je raz na jakiś czas. W końcu kuchnia ma być dla Ciebie, prawda?Irma ma super białą kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.05.2009 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 No wlasnie z ta biala kuchnia to wszytsko przez Irme Ja tez choruje na kitchen aida od dawna, moze na nowy dom dostane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.05.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Wiesz - nigdy mi się białe kuchnie nie podobały, bo uważałam, że takie zimne i sterylne są, ale po tym jak zobaczyłam kuchnię Irmy to zmieniłam zdanie i nawet ostatnio się zastanawiałam czy by mojej nie zmienić na białą. Jej kuchnia jest po prostu super Co do Kitchen aida - to już kilka razy nawet kupowałam ale w ostatniej chwili rezygnowałam bo jednak szkoda mi wydać ponad 2 tysiaki na mikser, który w stanach kosztuje tylko 300$. Skąd u nas takie ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.05.2009 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Dokladnie, ja juz nie raz dumalam czy nie przywiezc z usa, ale czytalam ze te transformatory nie bardzo wytrzymuja takie obciazenie, wiec czekam az uzbieram, przydasie juz z usa bede sciagac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.05.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 O tym, żeby to ze Stanów ściągnąć to już myślałam wielokrotnie. Nawet znalazłam dobry trasformator, który powinien dać sobie radę. Jeszcze nad tym pomyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.05.2009 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Oo tylko jak cos sie zepsuje to bida Daj namiary na transformator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 14.05.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Witam, Martusiu o której będziesz na budowie? i ania o której będzie? a dzieci będa? Ja tez chętnie bym zajrzała do moniki i Seby bo ona ma te drzwi nad którymi się zastawiam i od tego stolarza z którym sie jeszcze nie widziałam. pozdr ciesze sie, że z noga lepiej. u mojej mamy gorzej w zw. z tym jestem na L4 bo nie mam co zrobić z dzieciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.05.2009 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Monika nie wiem, bede dzwonic. Ania planuje Monike odwiedzic wiec i moze Ty sie zalapiesz A drzwi ma piekne Monika Dzieci nie bedzie A co u mamy sie dzieje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 14.05.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 poki to się zdzwonimy. no wiem że drzwi piekne, szkoda że u Ciebie nie ma bo właśnie między tymi dwoma modelami się waham. noga za bardzo wyeksploatowana i ostry stan zapalny. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 14.05.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 markotko, czy znasz jakiegoś dobrego stolarza, który zrobiłby komodę pod umywalkę łazienkową? Chodzi o jakieś dwie szuflady, długość 120cm, sosnowa lub brzozowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.05.2009 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Nelli znam ale jest urobiony po pachy i ma odlegle terminy, moze ten co Marys robi kuchnie i Kasi od Macieja tez, podesle ci na priva telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.05.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Martka swietna wiadomosc z tymi kulami a jak sie chodzi, powolutku uczysz sie na nowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 15.05.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Marta o której mniej więcej mogę się jutro szykować do Ciebie?! Pytam, bo chcę sobie jakoś zaplanować dzionek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.05.2009 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 No chodzi sie dziwnie bo sie noga nie calkiem prostuje wiec sobie kustykam Marys na 9 jestesmy umowieni w Swietochlowicach ogladac fronty, mysle ze zejdzie nam godzine , potem do domu z 45 minut moze i na budowie z godzine tak wiec 13 bylaby bezpieczna godzina, moze uda mi sie cos sprzatnac przed twoim przybyciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 15.05.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Ale Ci zazdroszczę że te twoje dwie laski odstawiłaś na bok więcej fotek z tynkiem poprosimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts