markoto 15.05.2009 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 No wasnie tynku na razie za duzo nie ma , tylko podklad, ciekawa jestem jak to wyglada na zywo bo ponoc tynk w sloncu wydaje sie bialy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 15.05.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Markotko ale ŚLICZNIE się domek zapowiada!!!! Jak dobrze, że go jutro zobaczę na żywo, bo strasznie mi się podoba! Może jeszcze zmienię zdanie co do koloru...?! Godzina jak najbardziej mi odpowiada, więc jesteśmy umówione, ale pod jednym warunkiem: nie będziesz nic sprzątać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.05.2009 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Posprzatac i tak troche musze bo syf straszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 15.05.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Weź proszę się nie wygłupiaj....! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.05.2009 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Marys samo sie nie posprzata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 15.05.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Niestety wiem... A ile byś nie sprzątała, to wciąż mało i syfi się od nowa... Wkurza mnie to okropnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.05.2009 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Dzień dobry A co Wy tak o północy sprzątacie? Wyluzować się trzeba, kawki napić http://www.expresso-online.co.uk/uploaded_images/Expresso.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.05.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Markotko ślicznie! Czekam na inne zdjecia bo jestem ciekawa reszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.05.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Markotko Witam Dzisiaj napisałam coś do Ciebie w dzienniku i gdzieś się zgubiło w necie Przejeżdżałam wczoraj po Twoim osiedlu oglądając dachówki, i nie wiem czy od ulicy widać już otynkowane czy tyko zarzucone klejem. Mąż coś tam biegał od tyłu. A jest tam dachówka na Waszym osiedlu co mnie się podoba (kładzie się na tej samej ulicy) i muszę ja mężowi pokazać, oraz jest po drodze jak się jedzie przez Brzękowice (nie wiem czy dobrze napisałam) do Anitexu, to jest tam dom po prawej ze świecącym ciemnobrązowym dachem. A co do nogi to za niedługo będziesz szaleć na niejednym weselu do rana , i na nartkach też jeszcze pośmigasz, no może nie w tym sezonie.... chociaż najlepszą rehabilitacją jest sport... Ale nie wiem czy w Twoim przypadku narty mogą być? Jak z wyborem frontów... Wybrane? Zlew jest z (nie wiem jak się nazywa) z kamienia, tak jakby pomielonego i ponownie nadano mu kształt zlewu? Czasami jest to marmur, czasami granit. Moja ciotka ma taki beżowy od ponad 10 lat i nic się z nim nie dzieje i jest świetny.Więc gratuluje zakupu. Skoro zlew szary, to fronty będą pewnie białe. Czekamy na fotorelacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.05.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 No, no, niezle poszalalas z tym blanco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.05.2009 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Poszalalam ale widzialam dzis w akcji, spokojnie wchodzi blacha z piekarnika wiec jest super Dziekuje za przemila wizyte Marys i Kluczmoni, i za cudowny rododendron od Marys Po spotkaniu z panem od kuchni wiem, ze nic nie wiem Wybrane mam boczki szafek Musze pojechac do Leszczyn zobaczyc inne forniry bo tam mi nic nie wpadlo w oko, za to widzialam piekna kuchnie u Moniki od Seby i biale fronty sa piekne Na uchwyty sie juz zdecydowalam, ale teraz wychodza problemu ktore trzeba przemyslec zniam przejdziemy do robienia kuchni Arnika to na froncie to tylko podklad, tynk jest polozony tylko w rogu domu Tak zlew jest z silganitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 16.05.2009 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Bardzo ładnie!!! super to wyszło! a co to są za "barierki" w oknach? z czego to?:http://i704.photobucket.com/albums/ww42/markotomurator/15052009002.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.05.2009 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Barierki z nierdzewki, oklejone folia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 16.05.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 No bjuti! to jakiej wysokości są te okna? takie jak balkonowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.05.2009 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 One sa troche nizsze niz zwykle , jakies 50 cm od posadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 16.05.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 One sa troche nizsze niz zwykle , jakies 50 cm od posadzki no to fakt -takie "barierki" się przydadzą. Zlew bardzo ładny, bateria też, chociaż ja takiej "sprężynowej" nie kupiłam -bo mi się trochę trudna do mysia wydawała (u mnie jest cholerny kamień, i baterię też trzeba "myć" ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.05.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Marko, super Zlew podobny do mojego, będzie pani zadowolona Bateria też fajna, choć u mnie nie nada Wapienna woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.05.2009 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 U mnie tez, ale nie widze powodu dlaczego mialoby sie az tak chlapac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.05.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 U mnie tez, ale nie widze powodu dlaczego mialoby sie az tak chlapac Nie mówię o chlapaniu, tylko jak zalezie w tą sprężyne to troszkę trzeba sie naszorować Chyba, nie wiem, tak mi się wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.05.2009 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts