Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Markotko

Witam

Dzisiaj napisałam coś do Ciebie w dzienniku i gdzieś się zgubiło w necie :(

Przejeżdżałam wczoraj po Twoim osiedlu oglądając dachówki, i nie wiem czy od ulicy widać już otynkowane czy tyko zarzucone klejem. Mąż coś tam biegał od tyłu.

A jest tam dachówka na Waszym osiedlu co mnie się podoba (kładzie się na tej samej ulicy) i muszę ja mężowi pokazać, oraz jest po drodze jak się jedzie przez Brzękowice (nie wiem czy dobrze napisałam) do Anitexu, to jest tam dom po prawej ze świecącym ciemnobrązowym dachem.

A co do nogi to za niedługo będziesz szaleć na niejednym weselu do rana :lol: , i na nartkach też jeszcze pośmigasz, no może nie w tym sezonie.... chociaż najlepszą rehabilitacją jest sport... Ale nie wiem czy w Twoim przypadku narty mogą być?

Jak z wyborem frontów... Wybrane?

Zlew jest z (nie wiem jak się nazywa) z kamienia, tak jakby pomielonego i ponownie nadano mu kształt zlewu? Czasami jest to marmur, czasami granit.

Moja ciotka ma taki beżowy od ponad 10 lat i nic się z nim nie dzieje i jest świetny.Więc gratuluje zakupu.

Skoro zlew szary, to fronty będą pewnie białe.

Czekamy na fotorelacje.

Poszalalam ale widzialam dzis w akcji, spokojnie wchodzi blacha z piekarnika wiec jest super :)

Dziekuje za przemila wizyte Marys i Kluczmoni, i za cudowny rododendron od Marys :)

Po spotkaniu z panem od kuchni wiem, ze nic nie wiem :)

Wybrane mam boczki szafek :) Musze pojechac do Leszczyn zobaczyc inne forniry bo tam mi nic nie wpadlo w oko, za to widzialam piekna kuchnie u Moniki od Seby i biale fronty sa piekne :)

Na uchwyty sie juz zdecydowalam, ale teraz wychodza problemu ktore trzeba przemyslec zniam przejdziemy do robienia kuchni :)

Arnika to na froncie to tylko podklad, tynk jest polozony tylko w rogu domu :)

Tak zlew jest z silganitu :)