Monika Seba 02.08.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 no ja mam taką na czarnym szkle- 1600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.08.2008 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Ta plyta kosztuje kolo 2tys ale pewnie da sie znalezc taniej. Moniko koniecznie musze do Ciebie wpasc, zbaczyc jak to wyglada i Ciebie, jak ten blat pod umywalke wyszedl i stol i lozko Bedziecie moze w sobote ??? Tez myslalam nad szufladami, juz zwrocono mi na to uwage Teraz mam kosze sa calkeim ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 04.08.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 będę od 11 przez cały tydzień bo mam urlopco do soboty- to na 80% tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 04.08.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Marta nie mogę niestety polecić faceta od karton gipsów Umówilismy się na 15 zł (taka niska cena bo to pierwsza jego samodzialna robota na własny rachunek) a po robocie chciał 35, w końcu staneło na 20 zł ale robił nam tylko dół, na górę go już nie wpuścilismy. Tomek musiał go bardzo pilnować, gościu jak się okazało nigdy nie robił poddaszy, na dole wszystko musiał poprawiać bo nic nie przeszło odbioru. Potem już niby wszystko było ok ale co się nadenerwowaliśmy... Tak że teraz też szukamy kogoś do poddasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.08.2008 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 No to faktycznie kicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.08.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 tak to właśnie bywa z fachowcami - najfajniej jest przed robotą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.08.2008 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Dokladnie a potem masz dylemat wyrzucic czy niech lepiej skonczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.08.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 najgorzej że krucho z zastępcami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.08.2008 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Z dobrymi zastepcami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.08.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 co gorsza z jakimikolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.08.2008 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 ja chyba za 6 jestem podoba mi się to z szerokim lustrem ale panowie mogliby się czuć dziwnie siusiając Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.08.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 mnie się podoba ten ostatni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.08.2008 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Niech sobie siada jak sie glupio czuja To taki glupi uklad, ze jak sa mebelki to jest tego za duzo a jak nie ma to znow tak jakos pusto. Mi chyba ta 11 podchodzi najbardziej, moze z dodatkowa szafka, miedzy gornym rzedem szafek a lustrem, pod sciana ale 20cm gleboka moze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.08.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 dla mnie ten pawlacz nad głową jest taki trochę przytłaczający Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.08.2008 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Od razu pawlacz 2 waziutkie szafki No efekt pracy jest taki, ze widac tak zle a tak niedobrze Moze jakos inaczej to zorganizowac?? Tylko uklad sprzetow musi zostac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.08.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 witanko..... hm... ja tam lubię zabudowane łazienki....wsio mam pod ręką.... ale w nowej łazience chcę miś tych półeczek jak najmniej ze względów czysto praktycznych.....no i mój małżonek widzę że chce raczej pokój kąpielowy niż łazienkę sensu stricto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Łukasz 06.08.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Hej mi najbardziej podoba sie pomysl 7 http://images34.fotosik.pl/336/81098bd1df6901ddmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.08.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 ponieważ dostałam +3 więc wracam do poprawki..... jak dla mnie to 1/ jeśli potrzebujesz dużo szafek to wersja 1 koniecznie z szybami, bo jak dasz w tychże szafkach blaty będzie ciężko....i wyjdzie niczym spiżarka czy cuś... 2/ jeśli możesz odpuścić część szafek to proponuję 8 lub 9 w zależności na ile jesteś w stanie z nich zrezygnować.... 3/ i absolutnie nie dawałabym za kibelkiem lustra...bo próżność może sprawić, że będzie dużo sprzątania jak jakiś pan - swój czy obcy - zechce zrobić siku...i się zapatrzy..... np na plamkę na krawacie, zmarszczkę na czole, siwe włosy czy inne jakies zjawisko.. ale ja sie tak nie bardzo czuję jak mam mówić o czyiś pomysłach....bo nie chcę zrobić komuś przykrości przypadkiem.... czy teraz mam choć -4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.08.2008 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 No teraz to poprawka na 5 Jesli sie pytam o opinie to po to zeby ktos cos skrytykowal albo pochwalil, zeby wybrac to co najlepsze wiec sie nie stresuj U mnie ma kazdy wolnosc wypowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.08.2008 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Jak dla mnie, to 1 lub 6. Rozumiem potrzebę posiadania nadmiarowej ilości szafek, bo po pewnym czasie okazują się wcale nie nadmiarowe. A szklane drzwiczki jednak tak nie zagracają przestrzeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts