Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ta plyta kosztuje kolo 2tys ale pewnie da sie znalezc taniej.

Moniko koniecznie musze do Ciebie wpasc, zbaczyc jak to wyglada i Ciebie, jak ten blat pod umywalke wyszedl i stol i lozko :)

Bedziecie moze w sobote ???

Tez myslalam nad szufladami, juz zwrocono mi na to uwage :)

Teraz mam kosze sa calkeim ok :)

Marta nie mogę niestety polecić faceta od karton gipsów :(

Umówilismy się na 15 zł (taka niska cena bo to pierwsza jego samodzialna robota na własny rachunek) a po robocie chciał 35, w końcu staneło na 20 zł ale robił nam tylko dół, na górę go już nie wpuścilismy.

Tomek musiał go bardzo pilnować, gościu jak się okazało nigdy nie robił poddaszy, na dole wszystko musiał poprawiać bo nic nie przeszło odbioru. Potem już niby wszystko było ok ale co się nadenerwowaliśmy...

Tak że teraz też szukamy kogoś do poddasza

Niech sobie siada jak sie glupio czuja ;)

To taki glupi uklad, ze jak sa mebelki to jest tego za duzo a jak nie ma to znow tak jakos pusto.

Mi chyba ta 11 podchodzi najbardziej, moze z dodatkowa szafka, miedzy gornym rzedem szafek a lustrem, pod sciana ale 20cm gleboka moze..

witanko.....

hm... ja tam lubię zabudowane łazienki....wsio mam pod ręką....

ale w nowej łazience chcę miś tych półeczek jak najmniej ze względów czysto praktycznych.....no i mój małżonek widzę że chce raczej pokój kąpielowy niż łazienkę sensu stricto... :o :wink:

ponieważ dostałam +3 więc wracam do poprawki.....

jak dla mnie to

1/ jeśli potrzebujesz dużo szafek to wersja 1 koniecznie z szybami, bo jak dasz w tychże szafkach blaty będzie ciężko....i wyjdzie niczym spiżarka czy cuś...

2/ jeśli możesz odpuścić część szafek to proponuję 8 lub 9 w zależności na ile jesteś w stanie z nich zrezygnować....

3/ i absolutnie nie dawałabym za kibelkiem lustra...bo próżność może sprawić, że będzie dużo sprzątania jak jakiś pan - swój czy obcy - zechce zrobić siku...i się zapatrzy..... np na plamkę na krawacie, zmarszczkę na czole, siwe włosy czy inne jakies zjawisko.. :lol: :lol: :lol:

ale ja sie tak nie bardzo czuję jak mam mówić o czyiś pomysłach....bo nie chcę zrobić komuś przykrości przypadkiem.... :oops:

czy teraz mam choć -4 :roll: