markoto 04.06.2009 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 W miare Chodze po domu juz bez ortezy, na zewnatrz z orteza, jak dluzej pochodze to mi kregoslup wysiada bo nie przyzwyczajony do takiego krzywego chodzenia. Sporo brakuje do pelnego wyprostu i zgiecia ale pracuje nad tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.06.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Pracuj pracuj Tynk wyszedł bardzo ładnie i na fotkach nie wygląda na szary raczej na biały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.06.2009 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Bo on wyszedl taki jasniusienki jak bialy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 04.06.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Zajrzałam do dziennika i jestem pod wrażeniem. Elewacja super! Podłoga też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 04.06.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 i ja zaglądam regularnie. Elewacja piękna, wiem co mówię bo widziałam na żywca. a panele w jeden dzień ułożyli? Super!! pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.06.2009 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Ulozyli je w 5 godzin my bysmy kladli z 5 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 05.06.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Dzień dobry Markotko! Jak zdrówko?! Gratki z powodu paneli - ślicznie się robi! A jak tam kolorek - faktycznie ta wstawka wyszła ciemniejsza..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.06.2009 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Witaj! Zobacze na weekend jak to wyszlo bo jade na wielkie sprzatanie Zdrowie zdecydowanie lepiej A co u Ciebie slychac? Dzis kuchnia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.06.2009 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Panowie narzekali, ze jak sa rowne sciany to sobie ludzie sami robia listwy przypodlogowe a jak sa krzywe to oni musza robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 05.06.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Ja ledwo żyję... Panowie montowali wczoraj kuchnię do północy.... A dzisiaj niespodziewanie przyjeżdża z Dobrodzienia kanapa do salonu..! Cieszę się, że już lepiej ze zdrówkiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.06.2009 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Kuchnie masz a fotek nie ma w dzienniku No i jak wrazenia? Aniu to jzu sie mozecie wprowadzac, kuchnia jest kanapa jedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.06.2009 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 No to to rozumiem:)Aniu kuchnia jest przecudna, nie ma sie do czego przyczepic. Super wyglada ten palisander polaczony z bialym. Jakie mas lampki podszafkowe?Z czego bedzie blat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 05.06.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Dzięki Martusia - cieszę się bardzo, że Ci się podoba..! Blat będzie granitowy: albo Star Galaxy, albo Black Cosmo, czy jakoś tak... A lampeczki to zwykłe oczka montowane od razu w spodzie szafki - dają śliczne światło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.06.2009 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Podoba bardzo Blatu zazdroszcze oczka musze nabyc w takim razie, a jakas to firma konretna?? Zamawialas przez studio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 05.06.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Oczka miałam w cenie kuchni, więc nawet nie wiedziałam jakie będą, ale wiedząc jakie są ceny oświetlenia podszafkowego bardzo się ucieszyłam i nie wnikałam w szczegóły - założyłam po prostu, że będą ładne! Tym bardzie, że takie wystające lampki, tak średnio mi się widzą... Te są tak płaskie, że wkomponowane są od dołu w korpus szafki, a od środka w szafce ich nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.06.2009 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 No to musze jeszcze ten temat rozgryzc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 05.06.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Zrobię Ci dzisiaj zbliżenie, chociaż najlepiej jakbyś na żywo oblukała..!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.06.2009 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Aniu nawet nie wiesz jaka mam ochote ozbaczyc na zywo te wszystkie Twoje cuda, ale w ten weekend nie dam rady, przyszly wesele , moze w nastepny by sie udalo o ile mnie nie wysla do sanatorium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 05.06.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 No to z tego wniosek, że wpadniesz jak już blat będzie i będę Ci mogła kawkę zaparzyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Ania, kuchnia sliczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts