markoto 06.08.2008 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Dziekuje wszystkim za opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.08.2008 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Ciateczko w podziekowaniu http://bi.gazeta.pl/o/a/forum/502/7/502789.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.08.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Mniam A Ty co myślisz o tych projektach, który Ci jest najbliższy? Może zacznij od wyboru jednego i po prostu go cyzeluj do perfekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.08.2008 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 4, 7, 8, 10, 11, 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.08.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Czy ja mówiłam 1 (słownie: jedną)? Łatwiej by było Idę dumać w takim razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.08.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Oczywiście mi się połowa nie otwiera Ale nasunęło mi się następujące pytanko Czy Ci zależy na takiej zabudowie (mówię głównie o tym "nawisie") ze względu na szafki jako miejsce do trzymania rzeczy, czy po prostu Ci się tak podoba i już? Bo jako szafki, to do nich dostęp raczej do doopy będzie, zwłaszcza do tej najwyżej. Jeśli chodzi o przechowywanie rzeczy, to słupek i ew. ta szafka nad geberitem będą wygodne i dostępne. Mi się podobają te górne, fajnie wyglądają te podwójne, z górną bardziej wystającą, ale praktyczne to one nie są na pewno. Aha, i bardziej ze szklanymi drzwiczkami - fotki mi się nie wszystkie otwierają, ale chyba tam miałaś taką opcję A nie dałoby rady zrobić zabudowę nad geberitem też w poziomie? Lepiej by to chyba wyglądało z tymi górnymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.08.2008 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 pokombinuje z ta zabudowa w poziomie te gorne szafki maja byc na reczniki, dostawac sie bede po takiej nizkiej drabince z ikei, calosc lazienki bedzie chyba na 2.40 wiec nie az tak strasznie Tzn lazienka bez tych "pawlaczy wydaje sie jakas taka pusta:) no i poza tym przydaly by mi sie te szafki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.08.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Marta, te niższe szafki to ok, ale do tych pod samym sufitem na bank stołek/drabinka z Ikei nie starczy, zwłaszcza, że one będą głębsze Ja takiego stołka używam na codzień. Mam 1,82 wzrostu i spod sufitu, to mogę co najwyżej coś sobie na łeb ściągnąć przy jego pomocy - za nisko Pusto jest na wizualce, ale spróbuj chociaż "pomalować" ściany, nawet na biało, i dać jakąś lampę na sufit - od razu Ci się zmieni wizja. Przy tych rzutach z siatką tego nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.08.2008 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Ale masz pewnie sufity na 3m Ona gleboka na 38cm wiec w sumie nie tak bardzo Poprobuje do jakiej wysokosci siegne w domu z taboretu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 06.08.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Marta a ja mam dla Ciebie takie rady, może się przydadzą:1. Zrezygnowałabym z górnej zabudowy szafek na konto szafek pionowych (jeżeli już koniecznie musisz mieć dużo szafek). Tą szafkę z lewej strony dałabym taką podwieszaną do ściany - i pomyślała jeszcze o jej usytuowaniu względem blatu - narazie ten blat za bardzo chyba wystaje. Nad kibelkiem też mozna by dać takie dwie pionowe szafki podświetlone jakimiś fajnymi lampkami. Wszystkie szafki bez uchwytów w drewnie lub lakierze.2. Lustro pionowe3. Ta dolna deska pod blatem skócona do głębokości szuflad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.08.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Mam raptem 2,65 Do wysokich szafek w kuchni sięgam, ale one się kończą gdzieś na wysokości 2,40 (muszę zmierzyć) I pamiętaj, że sięgnąć, to jeszcze nie znaczy, że jest wygodny dostęp. Ręczniki chyba bym odradzała, jednak zbyt często się po nie sięga Aczkolwiek podobają mi się te szafki i samych szafek jako takich nie odradzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.08.2008 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Dzieki ide kombinowac dalej w takim razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.08.2008 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Reczniki moge trzymac w lazience albo leciec po nie na drugi koniec domu Dlatego kombinuje gdzie by tu je upchnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.08.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Ręczniki raczej w tym słupku obok umywalki Na samej górze to raczej miejsce na jakieś graty potrzebne nie częściej niż raz na kwartał Takie miejsce też się przydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.08.2008 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Ten slupek to mam na kosmetyki Reczniki tam juz nie wejda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.08.2008 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Ide spac zmeczyla mnie ta lazienka Jutro kolejne wersje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.08.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Eee, kosmetyki to lepiej nad geberitem chyba: płytsza szafka - łatwiejszy dostęp A nawet jeśli, to zapas chemii na samym dole, kosmetyki na wysokości wzroku, ręczniki powyżej. Starczy Ci miejsca, jeśli wykorzystasz właśnie to nad geberitem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.08.2008 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 No to tez fakt, tylko znow szczoteczki itd lepiej blizej umywalki. Ale na starczy jedna polka Czyli absolutne minimum to szafka nad geberitem i slupek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.08.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Witam Tak mi się właśnie wydaje. Zresztą geberit głupio wygląda, jak nie jest do samej góry zabudowany Wiem, bo codzień go oglądam - ale u mnie łazienka tak mała, że zabudowa do samej góry zrobiłaby by z łazienki schowek na miotły I tak się zastanawiam nad jakimiś półeczkami szklanymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.08.2008 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Ja za poleczki podziekuje, nie lubie spedzac calego dnia na sprzataniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts