Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja tez jestem wkurzona, bo przez nieuwage babola nie mam porzadnej rehabilitacji i to za darmo, teraz musze placic, bo znow kolejka do rehabilitanta i okres oczekiwania na bezplatna rehabilitacje.

No bylam na zwolnieniu od poczatku lutego to juz 5 miesiecy, ale sporo zalatwilam zwiazanego z domem , bedac w pracy nie mialabym szansy.

Pani w Zusie ma przełożonego. Jest dyrektor oddziału. Co on na to zaniedbanie? Pewnei moze to naprawić. Sądzę ze to jest do załatwienia tylko trzeba mocno swoich praw dochodzić. Miejsca sie zwalniają, nawet wcześniej zarezerwowane. Ludzie chorują, nie mogą wyjechać. Wtedy moze jechać ktoś inny. Kwestia uważam dobrej woli załatwienia tej sprawy przez zus. Markotk idź, powalcz o swoje. Nie rozmawiaj z żadna kierowniczką, idź odrazu do szefa oddziału. :roll:

Mayland moze bym cos zalatwiala jakbym miala wiecej czasu do konca tych 180 dni po ktorych beda mi wyplacac zasilek a biuro moze mnie zwolnic. Teraz juz za pozno, zanim zalatwie cos zanim minie sanatorium to bedzie juz powyzej tych 180dni.

Nie jestem typem wodoleja :)

Kasiu nie zmiescil by sie ten kominek w poziomie, ten juz po zabudowie bedzie niemalze szeroki jak sciana, nie bylo wyjscia :)

Rozumiem :roll: U mnie jeśli już kiedyś będe miała kominek to też w pionie, tylko na taki ewentualnie mam miejsce..

No ja też nie jestem wodolejem ( pracę maturalną z polaka napisalam na 4 strony A4 :o i nawet zdałam, na 4 :wink: ) ale Ty moja droga jesteś mistrzynią w oszczędzaniu słowa :wink:

A co jestem umysl scisly co widas slychac i czuc ;) :lol:
No ja jakby nie patrzeć też :roll:

Sytuacja była taka: zdałam do liceum do klasy ogólnej z anglikiem. Super!!

Przychodzę 1 września, a ja jestem na liście ogólenej ale z niemieckim :o Szok, płacz i rwanie włosów, ale co, poszłam i już. Wtedy nie było dyskusji. Siedzę z tą klasą, ci ludzie jacyś nędzni. Wychowawca beznadziejny. Babka od matmy własnie. Walnęła mowę powitalną i sprawdza obecność, a tu co???? Nie ma mnie na liście :o :o :o :-? Już mi się płakac chciało, a tu nagle wpada dyrektor do klasy i z obłędem w oczach pyta sie czy tu jest Kaśka ....ska?? No jestem mówię. A on na to: dziecko ty jestes w klasie mat-fiz :o :o

Że jak mówię?????????? :o :o Okazało się, że tych co najlepiej zdali matmę na egzaminie i mieli z maty 5 na świadectwie obligatoryjnie dali do mat-fizu. I tym oto sposobem skończyłam mat-fiz i dzięki temu bez problemu dostałam się na studia, bo mat-fiz jako jedyny profil miał 6 godzin języka angielskiego :wink: