kaśka maciej 23.06.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 oj to ból z ta pracą no chyba, że robota jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.06.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 ale te 6 miesiecy szybko minelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.06.2009 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 No strasznie szybko Dzieki wam wcale mi sie nie nudzilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.06.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 co byś zrobiła gdyby nie komp. martwi mnie tylko jedno - do tej pory byłaś non stop na gg a teraz... pewnie znikniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.06.2009 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Bede wieczorkami i tak sie tylko wieczorem odzywlas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 24.06.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Markotko chcesz powiedzieć, ze byłaś pół roku na zwolnieniu..?! Ale to zleciało, faktycznie... A co do sanatorium to wielka szkoda, bo na pewno fajne zabiegi byś miała i zawsze to korzyść dla nogi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.06.2009 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Ja tez jestem wkurzona, bo przez nieuwage babola nie mam porzadnej rehabilitacji i to za darmo, teraz musze placic, bo znow kolejka do rehabilitanta i okres oczekiwania na bezplatna rehabilitacje. No bylam na zwolnieniu od poczatku lutego to juz 5 miesiecy, ale sporo zalatwilam zwiazanego z domem , bedac w pracy nie mialabym szansy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 24.06.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 No widzisz - nie ma tego złego..! Chociaż domek na tym skorzystał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.06.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Zaglądam co słychać i ładny zlew widzę. Szkoda, że pańcia z ZUS-u tak Cię załatwiła z tym sanatorium i rehabilitacją - samo zycie. Pozdrówka serdeczne zostawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.06.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Pani w Zusie ma przełożonego. Jest dyrektor oddziału. Co on na to zaniedbanie? Pewnei moze to naprawić. Sądzę ze to jest do załatwienia tylko trzeba mocno swoich praw dochodzić. Miejsca sie zwalniają, nawet wcześniej zarezerwowane. Ludzie chorują, nie mogą wyjechać. Wtedy moze jechać ktoś inny. Kwestia uważam dobrej woli załatwienia tej sprawy przez zus. Markotk idź, powalcz o swoje. Nie rozmawiaj z żadna kierowniczką, idź odrazu do szefa oddziału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.06.2009 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Ciesze sie, ze zlew sie podoba w rzeczywistosci jest jeszcze ladniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.06.2009 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Mayland moze bym cos zalatwiala jakbym miala wiecej czasu do konca tych 180 dni po ktorych beda mi wyplacac zasilek a biuro moze mnie zwolnic. Teraz juz za pozno, zanim zalatwie cos zanim minie sanatorium to bedzie juz powyzej tych 180dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.06.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Marko, początek kominka pierwsza klasa ( choć nie będzie w tą stronę co bym chciala ) Zlew jest extra, też mam z tego materiału i sprawuje się rewelacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.06.2009 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 A Twoja opcja byla isc na szerokosc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.06.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 A Twoja opcja byla isc na szerokosc??Tak, ja zawsze wole poziom od pionu. Co zresztą chyba widać u mnie w domu Aha, i pisałabyś bardziej treściwe wiadomości w dzienniku Idzie burza, zmykam z tarasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.06.2009 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Nie jestem typem wodoleja Kasiu nie zmiescil by sie ten kominek w poziomie, ten juz po zabudowie bedzie niemalze szeroki jak sciana, nie bylo wyjscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.06.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Nie jestem typem wodoleja Kasiu nie zmiescil by sie ten kominek w poziomie, ten juz po zabudowie bedzie niemalze szeroki jak sciana, nie bylo wyjscia Rozumiem U mnie jeśli już kiedyś będe miała kominek to też w pionie, tylko na taki ewentualnie mam miejsce.. No ja też nie jestem wodolejem ( pracę maturalną z polaka napisalam na 4 strony A4 i nawet zdałam, na 4 ) ale Ty moja droga jesteś mistrzynią w oszczędzaniu słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.06.2009 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 A co jestem umysl scisly co widas slychac i czuc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 26.06.2009 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Zaczatek kominka http://i704.photobucket.com/albums/ww42/markotomurator/tofil001.jpg Czy ktoś tu widzi kominek.....???? :roll: Bo ja tylko piękne kafle...!? Śliczny mają kolor Markotko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.06.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 A co jestem umysl scisly co widas slychac i czuc No ja jakby nie patrzeć też Sytuacja była taka: zdałam do liceum do klasy ogólnej z anglikiem. Super!! Przychodzę 1 września, a ja jestem na liście ogólenej ale z niemieckim Szok, płacz i rwanie włosów, ale co, poszłam i już. Wtedy nie było dyskusji. Siedzę z tą klasą, ci ludzie jacyś nędzni. Wychowawca beznadziejny. Babka od matmy własnie. Walnęła mowę powitalną i sprawdza obecność, a tu co???? Nie ma mnie na liście Już mi się płakac chciało, a tu nagle wpada dyrektor do klasy i z obłędem w oczach pyta sie czy tu jest Kaśka ....ska?? No jestem mówię. A on na to: dziecko ty jestes w klasie mat-fiz Że jak mówię?????????? Okazało się, że tych co najlepiej zdali matmę na egzaminie i mieli z maty 5 na świadectwie obligatoryjnie dali do mat-fizu. I tym oto sposobem skończyłam mat-fiz i dzięki temu bez problemu dostałam się na studia, bo mat-fiz jako jedyny profil miał 6 godzin języka angielskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts