OK 07.08.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Ciebie nie namawiam Ale ja nie mam raczej innego wyjścia Nad geberitem mam piecyk, a między piecykiem i ścianą jakieś 30 cm. Szafki tam nie zrobię, bo właśnie miałbym norkę. A miejsca na trzymanie różności mi brak Poza tym idzie tam gaz-rurka, którą ta półeczka trochę by zasłoniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.08.2008 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Ani sie nie dam No to faktycznie jedyna mozliwosc wykoszystania tej luki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.08.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 No wlasnie ja tez chcialam powiedziec, ze jak geberit nie jest do konca zabudowany to wyglada jak poleczka na domestosa, ogolnie do dooooopy. Wiec dawaj tam jakas szafke koniecznie, jesli mialoby tak zostac bez zabudowania do sufitu. Mozna dac polki, ale moim zdaniem na otwartych polkach moga byc jakies ozdobne rzeczy tylko, ale juz jakies papiery toaletowe odpadaja. Generalnie kosmetyki bardzo sie kurza i brudza w lazience od wszystkich lakierow do wlosow itd., kurz sie przykleja, bleeeeee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.08.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Trza nie używać lakierów do włosów To dopiero jest błeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.08.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Ja nie uzywam... Ale inne psikacze tez osiadaja i sie robia bleeeeeee... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.08.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Małgoś, bo to się na włosy psika, nie po ścianach Ale to dlatego ja nie lubię podajników różnych Już wolę firmowe, jednorazowe opakowania, które po zużyciu wyp...italam, zamiast rozmaitych podajników do mydła i in., które są dodatkowym sprzętem do pucowania Technologia chowania wszystkiego do szafek też do mnie nie przemawia. Jakoś nie potrafię sobie zrobić czegoś takiego, żeby co najmniej 2x dziennie coś wyciągać i chować To już wolę bałagan, wygodniej mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.08.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 To wszystko zalezy, gdzie te szafki, do ktorych masz cos wkladac sa. Bo jak je masz zupelnie pod reka, to nie ma problema. Chyba to tez zalezy od wielkosci lazienki. Czy sie czlowiek nalata po niej, czy nie. Ja akurat lubie akcesoria lazienkowe, zeby mialy sens razem i pasowaly do calosci, bo w ogole jestem balaganiara, wiec mam ciagoty do ujednolicania sobie przestrzeni. Tylko to zalezy, z czego one sa zrobione. Jak patrze na te wszystkie akcesoria ze stali, to mi sie bardzo podobaja, ale wiem, ze na nich paluchy widac az milo. Ale juz na takich z marmuru w jakich sie ostatnio zakochalam - niekoniecznie. Mam nadzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.08.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Nie zależy gdzie te szafki Nawet jak są pod samą ręką, to konieczność otwarcia i zamknięcia kończy się nieodmiennie na dwa sposoby: 1. W końcu zostaje na wierzchu, lub 2. drzwiczki od szafki są permanentnie otwarte To po ch... mi chować? U mnie jednak moja osobista wygoda ważniejsza niż estetyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.08.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Wiec ja sie wlasnie zastanawialam nad szafka z przesuwanymi drzwiami. Tak naprawde to takie zupelnie podreczne rzeczy typu mydlo i szampon (i plyn do kapieli w jakiejs ladnej butelce) mam zamiar miec na wierzchu, ale wszelkie kremy, toniki, serumy i inne balsamy wole miec schowane. Dlatego wymyslilam, ze chce miec szafke z lustrem, bo wtedy mam to wszystko pod reka, ale jednak schowane. Zreszta nie bedzie mi to wszystko co bedzie na wierzchu na oczach stalo, bo bede miec parawan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.08.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Szafka to szafka, też szukam jakieś szafki z lustrem Ale wiem, że i tak na wierzchu będzie, co ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.08.2008 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Wiecie co a ja robie tak jak to pokazano w "perfekcyjnej pani domu" tylko prosze sie nie smiac za glosno Mam koszyki. W jednym mam wszys\tko co uzywam do robienia fryzu, wiec suszarki i lakiery , pianki odzywki. Jak sie szykuje wyciagam caly koszyk potem chowam do koszyka i ten do szafki. Mam tez osobny koszyk na wsyzstkie rzeczy do twarzy, osobny na balsamy i inne takie , osobny na wszytskie dowcipne rzeczy. Potrzebuje to wyciagam, koncze chowam, to jedyny sposob na taka balaganiare jak ja Wiec ta wysoka szafka mi bardzo pasuje na te moje koszyki POdobnie ktos tu mowil ze ma na wszytsko do kapieli takie koszyki. Idzie do wanny to bierze koszyk , po kapaniu wszytsko wrzuca spowrotem i jest porzadek na wannie czy pod prysznicem, nie zapomina maseczki czy maszynki bo wszystko zawsze ma w koszyku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.08.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 No prosze jaka Cocia - Dobra Rada. Niezle rozwiazanie. Ja sobie nie wyobrazam miec wszystkiego na wierzchu, za duzo tego jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.08.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Tiaaa, to ja bym do kąpieli wózek z hipermarketu potrzebowała Bo najpierw się rozsiadam w wannie, a potem zastanawiam, co by tu jeszcze i czym Jedyne ustępstwo, to stoi to wszystko w miskach ceramicznych, ale stoi na wierzchchu, cobym se mogła wybierać odmakając Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.08.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Bo to wszystko zalezy jak lezy. Jak jestem u siebie to tez tak robie, ale jak jestem tu, gdzie sytuacja wymaga ode mnie, zebym byla zorganizowana, to jestem i wyciagam z szafki wszystko, co potrzebuje i niczego mi nie brakuje. Ciekawe, ze mozna miec taka dwoista nature. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.08.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 No, jak sytuacja wymaga, to wymaga, wiadomo. Choć nigdy mi to nie pasi Małgoś, skąd u Ciebie ponad półtora tysiąca stron w komentarzach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.08.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 No, jak sytuacja wymaga, to wymaga, wiadomo. Choć nigdy mi to nie pasi Małgoś, skąd u Ciebie ponad półtora tysiąca stron w komentarzach??? No wreszcie zauwazylas! Wczoraj przez pomylke zamienilam 50 na 510 i postanowilam tak zostawic - nikt sie nie odezwal. Dzisiaj strzelilysmy nastepna stronke i zmienilam na 1520... Naprawde jest tylko 52. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.08.2008 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 No nabijala tego Olimpa to musiala dorobic troche stronek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.08.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Chyba tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.08.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Pomyslcie, ze kiedys wszystkie bedziemy miec tyle stron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.08.2008 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Chyba bym wtedy musialabym na klawiature juz patrzyc przez lupe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts