markoto 03.07.2009 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 No ja tez schladzam sobie mlekiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 03.07.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Rewelka, byłam u Ciebie i wiem, ze będzie wyglądał super w tych szarościach. a kolor nie do końca pomarańczowy, mnie się bardziej podoba niż czysty pomarańczowy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.07.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Martuś pewnie że zadzwonię alo to już tak bliżej końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.07.2009 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Monia on od poczatku mial byc mieszany pomarancz z czerwienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.07.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 mrożona kawa... mruuuuu... u nas nie ma takiego luksusu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.07.2009 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 U nas tez nie , niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 03.07.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Dziewczyny ja mam bardzo prosty i szybki przepis W zasadzie to jest frappe. Zaparzam sobie espresso (może też być rozpuszczalna kawa - 2 łyżeczki zalane do 1/3 filiżanki), słodzę, kawę przelewam do shakera (może być słoik), dolewam mleczka do kawy (daję na oko ale myślę, że tak filiżanka na porcję), dodaję 3 kostki lodu, zakręcam i mieszam do momentu aż kostki lodu się rozpuszczą. Przelewam do wysokiej szklanki i piję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.07.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 oooto mi przypomniało greckie nescafe frappe - tylko oni to robią na lodowatej wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 03.07.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Markotko jeszcze raz napiszę, że kominek wyszedł SUPER!!! Leje się dzisiaj ze mnie i też bym takie frappe z przyjemnością wypiła...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.07.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 bardzo sie podoba bardzo i tak jak ja nie lubie pomaranczowego tak juz mowilam ze Twoj kominek jest superpodpisuję się pod tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.07.2009 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Dzieki dziewczyny Do konca nie bylam pewna czy dobrze robie Jutro zobacze czy warto bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.07.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Marta, ja się być może powtarzam, ale kiedy Ty do mnie przyjedziesz??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.07.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Witaj Olu kope lat No nie odzywa sie, montaz schodow mial byc w maju, potem w czerwcu no i musze zadzwonic co dalej. Jak nie wpłaciłas kaski to raz dwa szukaj nowego stolarza. Juz ja znałam takiego jednego. Najpierw zapewniał i zapewniał, a potem nawet nie odbierał telefonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 03.07.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Dzieki dziewczyny Do konca nie bylam pewna czy dobrze robie Jutro zobacze czy warto bylo Ja Cię podziwiam, że masz tą cierpliwość, bo jak mi coś nowego w domu przybędzie, to od razu pędzę na budowę....?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.07.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 maryś ale Ty masz rzut beretem, a dla marty to jednak wyprawa życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.07.2009 05:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Dokladnie wyprawa cala Wplacilismy zaliczke na drzwi, ale facet nie sciemnia, gosicu jest na prawde w porzadku i jego choroba nie jest wyimaginowana, poza tym gdzie ja teraz nzajde kogos kto mi na wrzesien zrobi drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.07.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 dzień dobry Martuś to jak już będziesz na wyprawie to wiesz do mnie masz już wtedy bliziutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 04.07.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Marta, kominek wyszedł naprawdę fajnie, będzie stanowił niewątpliwie duże ożywienie dla szarości - tak jak przystało na "serce" domu Widzę, że wkład masz taki sam jak my, chyba nawet identyczny model. A tak przy okazji, nie wiesz może Marta gdzie mozna dostać u nas w regionie białe listwy przypodłogowe? Bardzo mi się spodobały te u Irmy. Jej robił stolarz ale może są też jakieś gotowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.07.2009 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Ola niestety nie wiem gdzie, sama mam problem z listwami, zadne mi sie nie podobaja wiec ich nei mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.07.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Markotko -śliczny ten kominek! Gratulacje! kiedy pierwsze rozpalenie? (ja radzę przed podłogą i ostatecznym malowaniem to uczynić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts