wu 13.07.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 dobry wieczór Martusia i co udało się z farbą odkręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.07.2009 06:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Dzien dobry!! Niestety nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 14.07.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Hej Marta! Tak więc po kolei: - naklejek jest 6 kartek po 11-ście naklejek na każdej kartce. Po chwili zastanowienia doszłam do wniosku, że takie trzy kartki( czyli 33 naklejki) w zupełności mi wystarczą, więc gdybyś reflektowała na tą drugą połowę to chętnie Ci odsprzedam - co do wróżki, to moim zdaniem to troszkę za mało światła daje.... Ja zrobiłam oprócz niej w suficie cztery oczka i na skosach jeszcze trzy sztuki włączane osobno. - a kolorkiem bym się nie martwiła, bo jest śliczny! Specjalnie zrobiłam Ci dzisiaj zdjęcie żebyś mogła zobaczyć różnicę - moim zdaniem ten 11610 jest prawie biały i nie byłoby w ogóle widać, że to szary.. Sama zobacz: http://img204.imageshack.us/img204/9824/img8914.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.07.2009 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Mam nadzieje ze bedzie dobrze z tym kolorem najwyzej bedziemy rozjasniac Aniu jasne ze bym reflektowala na te naklejeczki 66 chyba nie potrzebuje No to teraz mam zagwozdke ze swiatlem mam tylko jeden punkt swietlny wiec chyba musze kupic jakas wielopunktowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.07.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 kup księżniczkową http://www.lumina.sklep.pl/images/415942810s0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.07.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Superowa ta lampa!!Kolorem się nie przejmuj!!Przyjedź do mnie to zobaczysz mój szary w garażu: jest to kolor zdecydowanie szary, nie biały w odcieniu szatym, ale podoba mi sie łokrutnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.07.2009 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Ale w calym domu?? Ma byc zlamana biel, taka fajna nam wyszla z tego praa, zobaczymy, zaczniemy od goscinengo jakby co bedziemy rozjasniac No juz dumalam nad ta lampa choc nie powiem zeby byla w moim guscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.07.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 a czy Twojej córce podobają się lampy u ciebie w sypialni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 14.07.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Mam nadzieje ze bedzie dobrze z tym kolorem najwyzej bedziemy rozjasniac Aniu jasne ze bym reflektowala na te naklejeczki 66 chyba nie potrzebuje No to teraz mam zagwozdke ze swiatlem mam tylko jeden punkt swietlny wiec chyba musze kupic jakas wielopunktowa. W takim razie odkładam naklejki i przy okazji Ci je dam lub podrzucę! A jeśli chodzi o oświetlenie to na Twoim miejscu pomyślałabym o czymś innym... Moi znajomi popełnili ten błąd i porobili dzieciom po jednej lampie sufitowej i w pokojach jest po prostu ciemno... Tym bardziej, że wszystkie te lampki z Massiva mają bardzo małe moce żarówki. Ta wklejona od Efi baardzo mi się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.07.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Tym bardziej, że wszystkie te lampki z Massiva mają bardzo małe moce żarówkiPotwierdzam. Mam z Massiva lampę w sypialni i łazience 40W to trochę mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.07.2009 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Na pewno musze dac cos mocniejszego 100-120w minimum, wiec 3 lampki z mozliwosci wlaczania 1+2 bylaby najlepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.07.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 martuśna razie nie ma pośpiechu ale wolałabym już jej powoli wysyłać zapytanie. ja też jeszcze nie wiem wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.07.2009 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Postaram sie spisac co by mi pasowalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.07.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 zawsze możesz napisać więcej i zobaczymy jakie będą ceny - przecież to tylko sporządzenie oferty. nie trzeba od razu płacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.07.2009 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Ja juz wiem, ze chce 2 chorsy r3 albo r2, 2 calisty, i ta ksiezniczkowa lampe i jeszcze dumam nad podszafkowymi do kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.07.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 pamiętaj że te chorsy są wieeeeeelkie. r2 są taaaakie (tu rozkładam szeroko ręce ) to ja nawet nie chce wiedzieć jak ogromne są r3 - sprawdź czy ci się sufit nie zawali calista... no właśnie... ja nadal mam zgryza... gdyby ona chciała być aluminiowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.07.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 zastanawiam się czy nie wezmę cubików tam. zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.07.2009 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 jeszcze dumam nad lampkami do ameli moze cos innego wydumam i do patryka, rzuce okien na te cubiki jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.07.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 one po prostu też są w aluminium - będzie to spójnie wyglądać. choć z drugiej strony przy tym jest roleta. a one chyba są stalowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.07.2009 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 fajne te cubiki tylko z leksza drogie, ale kto wie, moze urobie meza , dobierz mi do tego jeszcze jakies podszafkowe i bedzie gites Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts