efilo 22.07.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 to co? spytam o cenę po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.07.2009 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Jesli mozesz i o massive wexford Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.07.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 pisałam ci już wczoraj że massivu nie ma sensu tam zamawiać bo ceny z kosmosu. jak chcesz to ci załatwie tanio massive ale wtedy bym nie kombinowała z fakturami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.07.2009 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 To jakbys mogla sprawdzic cene tego massiva z tego drugiego zrodla bo on na luminie i tak wychodzi taniej niz w leroyu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.07.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 U mnie Massive jest w bardzo przyzwoitych cenach, zgadnijcie gdzie??? W Bricomarche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.07.2009 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 to sprawdz przy okazji a tam jakas super karte trzeba miec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.07.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 to sprawdz przy okazji a tam jakas super karte trzeba miec?nieee, coś ty, brico to taki zwykły markecik Sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.07.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 marta zobacz sobie jakie są ceny w necie. dużo niższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 22.07.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Markotko, ja po prosbie..... Dzien dobry!! Przepraszam juz sie poprawiam...gdzie te moje maniery.. Pomocy w sprawie koloru na dom potrzebuje.... ....juz wiem ze mozna polozyc tynk a potem go pomalowac, albo mozna polozyc tynk odrazu w odpowiednim kolorze... ...i tu mam problem. Na Kaszuby przyjade dopiero 3 pazdziernika i dom bedzie juz ocieplony i otynkowany bez koloru lub tylko ocieplony - zaleznie jaka technike wybierzemy. W pazdzierniku juz tynk nie bedzie kladziony - bo podobno moga przymrozki zniszczyc, wiec kolor domu bedzie dopiero na wiosne. Mamy wybrac kolor dopiero jak przyjedziemy. Nie usmiecha mi sie polacic za rozstawianie rusztowania dwa razy: na ocieplanie teraz i malowanie/tynkowanie na wiosne i chcialabym wszystko zalatwic teraz. Gdzie szukac kolorow na tynk zewnetrzny? I tak wydaje mi sie, ze czekanie na nas bedzie czasem zmarnowanym, bo ja tylko bede widziala probki, ktore i tak beda inaczej wygladaly w rzeczywistosci. Gdzie najlepiej wybrac kolor na dom? Ty sie tyle zastanawialas i analizowalas je z kazdej strony... Mamy dach grafitowy, ciemy dab na oknach i ciemnobrazowe rolety. Chcialabym by dom byl jasny - moze nie calkiem bialy, ale leciutenko bialy zlamany szaroscia...czy lepiej by wygladal w realu bialy zlamany czyms innym? Prosze podpowiedz cos....co robic, co robic... Zapytalam sie tez u Sure w komentarzach, bo Ona rownie fachowo do tego podeszla, jak i Ty... Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.07.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 maja najlepiej by było pożyczyć wzornik. niestety to nie daje 100% szans na trafienie bo tynk z racji struktury wygląda troszkę inaczej. ale i tak próbek nie robią klientom indywidualnym 'normalnie' więc niewiele by to zmieniło jakbyś była w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.07.2009 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Ja mialam tynk z kabe, http://www.farbykabe.pl/pub/File/wydawnictwa/Katalog08_wzornikK.pdf , mysmy mieli k11610 to jasniutki szary wyglada niemal jak bialy. U nas latali z rusztowaniem bo nei mieli na caly dom wiec dowiedz sie czy faktycznie placisz za te rusztowanie.Kolornik zalezy od firmy wiec dowiedz sie tez z jakiej firmy tynki wchodza w gre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.07.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 dokładnie to samo miałam napisać u nas już któryś raz przestawiają rusztowanie - ale z drugiej strony to już ich broszka i ich organizacja pracy. jakby mieli przyjść ponownie to mogliby sobie 'życzyć' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 22.07.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Dzieki dziewczyny. Bede meczyc moich budowlancow.. Tez mi sie wydaje, ze czekanie nic nie da, bo probka zawsze wyglada inaczej niz rzeczywistosc... Markotko, ten jasny fajnie u Ciebie wyglada....czy jestes zadowolona, czy moze wzielabys teraz inny... ...wiem....pytanie z serii...a sama sobie spawdz!! Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.07.2009 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Jestem zadowolona z koloru Ten ciemniejszy to k 11770 cokol z marmuritu 245 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.07.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 a masz gdzieś zdjęcie cokołu z bliska? co będziesz mieć jako opaskę? kamyczki? wybrałaś już kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.07.2009 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Chyba nie mam, taki ciemny szary z czarnymi wtraceniami. http://www.farbykabe.pl/pub/File/wydawnictwa/kolekcja_melanzy.pdf wyglada dosc podobnie jak na zdjeciu. Opaska z kamykow, nie wybralam, bo jeszcze nie widzialam ich , im tansze tym lepiej i jakos nie bardzo do mnie przemawia to plastikowe obrzeze, robili juz u ciebie to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 22.07.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Super!! O taka odpowiedz mi chodzilo.... Ta druga tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.07.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 nie. ale ja mam obrzeże betonowe do kamyczków. przynajmniej na razie jest taki koncept. chociaż ja nie wiem jeszcze czy na pewno takie chce mówimy o obrzeżu do kamyczków tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.07.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 a co do cokołów to myśmy oglądali jakieś nieźle odjechane. niestety nie pamiętam nazwy. ale zdjęcie gdzieś mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.07.2009 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 tak tak do kamyczkow, czyli jednak bierzesz krawezniki? czy jakies inne obrzeze?? a ty jakie wybralas kamyczki??a podjazd jak na stronce? obrzeze ciemniejsze i zakonczone ciemnym kraweznikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts