nitubaga 22.07.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 hejka kobity znów mam pytanie, a wiem że Wy mi dobrze doradzicie co myślicie o finish parkiecie z merbau? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.07.2009 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Ja tam nic nie wiem nie rozgryzalam opcji panele drewniane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.07.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 ale to właśnie nie są panele - jak barlinek... parkiet 15mm gruby, tyle że finish i nie wiem co dalej pytałam Duszka, ale jeszcze nie odpisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.07.2009 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 To panele drewniane z 6 mm warstwa uzytkowa drewna, dla mnie panel bo nie jest to lity merbau na calej grubosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.07.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 To panele drewniane z 6 mm warstwa uzytkowa drewna, dla mnie panel bo nie jest to lity merbau na calej grubosci ale Markotko, to JEST jednolity merbau grubości ma 15mm i faktycznie ok 6 to warstwa użytkowa.... ale to nie jest klejonka z iglakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.07.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 z martą na ten temat nie ma co gadac. już kiedyś się wykłócałyśmy co jest klepką a co panelem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.07.2009 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 # Gatunki drewna warstwy użytkowejdąb, jesion, jesiony thermo, jatoba, merbau# Gatunki drewna warstwy dolnejdąb, buk lub inne drewno liściaste http://www.finishparkiet.com.pl/cmf/index.php?id=8 wydaje mi sie ze tego merbau jest te 6mm wlasnie a nie ze wszytskie 3 warstwy sa z merbau Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.07.2009 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 z martą na ten temat nie ma co gadac. już kiedyś się wykłócałyśmy co jest klepką a co panelem to fakt dla mnie wszytsko jest biale albo czarne wiem ze to nie jest wielkosci panelu a deseczek parkietowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.07.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 z martą na ten temat nie ma co gadac. już kiedyś się wykłócałyśmy co jest klepką a co panelem to fakt dla mnie wszytsko jest biale albo czarne wiem ze to nie jest wielkosci panelu a deseczek parkietowych noooo dobraaaa .... zagiełas mnie w takim razie to nie jest finish parkiet... tylko deski parkietowe z gotową powierzchnią użytkowową, ale w całości z merbau'a.... faktycznie za szybko sobie pomyślałam, że to finish parkiet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.07.2009 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 a za ile to cudo i kto je robi?? takie gotowe deseczki polakierowane juz ale nie warstwowe sa np w leroyu, kumpel ukladal, fajnie wygladaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.07.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 a za ile to cudo i kto je robi?? hm.... a cholera wie kto je robi pytałam ale jakoś nie zapamiętałam odpowiedzi, choc miły pan mi jej udzielił zaostrzam sobie zębiska na to to bo kosztuje tylko 99 zł m2, a jest teraz w promocji w LM... to jest taniej niz panele które zakładałam kupic... i chciałam to to spróbowac w garderobie... a jak się sprawdzi to może i dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.07.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Te deski z tego co kajrzę ma malmuc na górze na korytarzu. Sptawdź w Jej dzienniku bo były zdjecia. Była bardzoz nich zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.07.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Te deski z tego co kajrzę ma malmuc na górze na korytarzu. Sptawdź w Jej dzienniku bo były zdjecia. Była bardzoz nich zadowolona. OOOOOOOO wielki dzięki idę szukac dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.07.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 buuu fotki się nie otwierają..... a malmuc już się chyba nie pojawia na forum i co ja teraz zrobię ?[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 buuu fotki się nie otwierają..... a malmuc już się chyba nie pojawia na forum i co ja teraz zrobię ?[/b] Napisz do niej przez n-k... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.07.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 malmuc zaglada. Była nawet chyba w ubiegłym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.07.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 była na bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.07.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 markotko ten ozyrus 44,23 sztuka cardano wbudowane 133cardano sufitowe 462cardano wiszące 396chors 285+25princessa 216 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.07.2009 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Dzieki Ewa za ceny Nitus mi sie wydaje ze ten merbau w LM to lity jest nie zaden klejony, to wlasnie to ma moj kumpel zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.07.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Dzieki Ewa za ceny Nitus mi sie wydaje ze ten merbau w LM to lity jest nie zaden klejony, to wlasnie to ma moj kumpel zrobione. oooo no no .... i co zadowolony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts