mayadaski 05.08.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 aaaaaaa...... Nie zdazylam sie na impreze zalapac... Jello!! Marta, pakujesz sie juz? Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.08.2009 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 hmm jeszcze nie zaczelam na razie dzieci musze wypchnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.08.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Anja a do czego te kafle ci potrzebne? na obwodke basenu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.08.2009 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Wiesz co mialam kafle imola micron ale mat w ogole nie byly sliskie, na testach wypadly bardzo dobrze http://www.ytc-tiles.com/products/floor/micron-dg.shtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.08.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Wiesz co mialam kafle imola micron ale mat w ogole nie byly sliskie, na testach wypadly bardzo dobrze http://www.ytc-tiles.com/products/floor/micron-dg.shtml dzieki ale drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.08.2009 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 no jak ja szukalam to kolo 150 byly, zobacz tez mistrala z paradyza, wersja satyna moze bedzie ok, ten micron na pewno byl antyposlizgowy bo probowalam na nim sie poslizgnac w 2 gat wtedy kolo100zl byly http://www.paradyz.com.pl/Collection/living-room/mistral/mistral-grafit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.08.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Markoto a wiesz gdzie ten II gat. mozna kupic? dzieki za mistrala, nie wiedzialam ze mozna go dac na zewnatrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.08.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Anja a do czego te kafle ci potrzebne? na obwodke basenu To jednak olalas Mistrza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 05.08.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Marta a jakie masz przewidziane parkiety i za ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.08.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 żeby to marta wiedziała.... marta wiesz juz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.08.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Anja a do czego te kafle ci potrzebne? na obwodke basenu To jednak olalas Mistrza? jednak drewno na tarasach przestalo mnie krecic, widzialam u znajomych (nie dbali za bardzo) i mi sie odwidzialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 05.08.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Anja a do czego te kafle ci potrzebne? na obwodke basenu To jednak olalas Mistrza? jednak drewno na tarasach przestalo mnie krecic, widzialam u znajomych (nie dbali za bardzo) i mi sie odwidzialo Ania no co Ty ... ja właśnie zamówiłam dziś już sosnę na taras ... wiem, że to raczej tylko kilka lat wytrzyma i trzeba impregnować ... wolałabym jakieś egzotyczne ale jest prawie 10 razy droższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.08.2009 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 żeby to marta wiedziała.... marta wiesz juz? wiem wiem przemyslowka z merbau sie kladzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.08.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 kładzie sie a zdjec nie ma? i kto ci to w końcu robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.08.2009 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Robi mi ekipa z Czestochowy, zdjec nie ma bo nie bylo nikogo na budowie sama nie widzialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.08.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 No! jesteś usprawiedliwiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.08.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 ja bym chyba nie wytrzymała i pojechała luknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.08.2009 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Pojade chyba dopiero w niedziele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 06.08.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 U mnie piaskownica przy basenie nie zdalaby egzaminu.Obecnie nie jest to strasznie blisko a i tak moj mlodszy madrala zdazyl poprzenosisc kilka wiaderek i wsypac do swiezo wymienionej wody.Musze miec taka odleglosc zeby w pore zdazyc go wstrzymac z tym piaskiem no i zeby zanim dojdzie do basenu piasek po drodze lekko sie "otrzepal' -najlepszy bylby jakis tor przeszkod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.08.2009 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 To ja dosc mocno oddzielilam odleglosciowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts