Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Śliczna kuchnia.

Mikrofala dla dzieciaków to dobra sprawa. Jak tylko umieja sobie podgrzac i sie nie poparzyć. Przy naszym trybie życia mikrofala zapewnia dla każde ciepły posiłek. Szczególnie własnie dla córki jak wraca ze szkoły. Dla mnie to bardzo wazny sprzęt w kuchni. Mogłabym nie mieć zmyarki ale mikrofala musi byc.

Dzien doberek,

Markotko zgadzam sie, ze mikrofala musi byc :lol: u nas chodzi non-stop...chlopacy popcorn sobie tez robia....Pan Maz nawet ma patent na gotowanie ziemiakow w mikrofali :wink:

Wszelkie odgrzewanie, podgrzewanie co sie da i jak sie da :wink:

Chlopacy tez czasami robia eksperymenty z ktorych nie jestem zadowolona...no ale na tym polega dziecinstwo...a matka skrobie plastik z resoraka wtopiony w talerz mikrofali... :roll: :roll:

Ja brudzeniem czegokolwiek w kuchni bym sie nie przejmowala - masz taka wylewke jaka chcialas...najwyzej jak Cie zmeczy czyszczenie to wymienisz na inna, ale bedziesz mogla powiedzec, ze mialas i marzenie spelnilas....a z drugiej strony...w kuchni to wiecznie cos jest zachlapane...te piekne drzwi od pieca tez bedzie trzeba czyscic :lol: :lol:

Maja

Gość justyna_m

markotko specjalistko Ty moja od tynków

ARMASIL T KABE ... zastanawiam się czy to dobry wybór???

jutro też będzie u mnie przedstawiciel z ALPOLU zobaczymy co on mi powie o swoich tynkach :wink:

markotko specjalistko Ty moja od tynków

ARMASIL T KABE ... zastanawiam się czy to dobry wybór???

jutro też będzie u mnie przedstawiciel z ALPOLU zobaczymy co on mi powie o swoich tynkach :wink:

mi juz mowili chlopaki co kładli tynki alpolowe u mnie, ze biały A. ciężko się kładzie. Zastanawiali sie czy z kolorowym byłoby łatwiej, ale efekt zabójczy jest

Anja tu o tynkach

http://forum.muratordom.pl/cena-tynkow-cementowo-wapiennych-a-gipsowych,t133664.htm

wylewka juz nie pamietam ale chyba tez cos kolo 25zl, ale jesli liczysz to dla kliniki to raczej ceny beda wyzsze bo musza to byc firmy legalne z legalnymi pracownikami oplacajace zusy itd ktore maja wyzsze koszty i wyzsze ceny