markoto 10.08.2009 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.08.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Śliczna kuchnia.Mikrofala dla dzieciaków to dobra sprawa. Jak tylko umieja sobie podgrzac i sie nie poparzyć. Przy naszym trybie życia mikrofala zapewnia dla każde ciepły posiłek. Szczególnie własnie dla córki jak wraca ze szkoły. Dla mnie to bardzo wazny sprzęt w kuchni. Mogłabym nie mieć zmyarki ale mikrofala musi byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.08.2009 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Dzieki Mayland My nigdy nie mielismy mikrofali ale ciotka ma i widze jak czesto jest w uzyciu, ile oszczednosci w zmywaniu przy podgrzewaniu no i oszczednosci na gazie. Wydaje sie tez latwiejsze do uzycia dla dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.08.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 No nie będę orginalna śliczna kuchnia - super wygląda ta "sprężynowa" wylewka muszę poszukać jakiejś do mojej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.08.2009 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Dzieki Aniu, wszyscy mnie strasza, ze bedzie ciezka do umycia ta sprezynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.08.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 dzień dobry Martusia mnie się wydaje że cieżko by ją było umyć jakbyś ją dłużej nie myła albo uciapała czymś i to zaschło ale jeśli będziesz ja wycierać na bieżąco to nie sądzę zeby był problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 11.08.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Dzien doberek, Markotko zgadzam sie, ze mikrofala musi byc u nas chodzi non-stop...chlopacy popcorn sobie tez robia....Pan Maz nawet ma patent na gotowanie ziemiakow w mikrofali Wszelkie odgrzewanie, podgrzewanie co sie da i jak sie da Chlopacy tez czasami robia eksperymenty z ktorych nie jestem zadowolona...no ale na tym polega dziecinstwo...a matka skrobie plastik z resoraka wtopiony w talerz mikrofali... Ja brudzeniem czegokolwiek w kuchni bym sie nie przejmowala - masz taka wylewke jaka chcialas...najwyzej jak Cie zmeczy czyszczenie to wymienisz na inna, ale bedziesz mogla powiedzec, ze mialas i marzenie spelnilas....a z drugiej strony...w kuchni to wiecznie cos jest zachlapane...te piekne drzwi od pieca tez bedzie trzeba czyscic Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 11.08.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 markotko specjalistko Ty moja od tynków ARMASIL T KABE ... zastanawiam się czy to dobry wybór??? jutro też będzie u mnie przedstawiciel z ALPOLU zobaczymy co on mi powie o swoich tynkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.08.2009 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Justyna ja mam taki tynk , ale nie moge powiedziec czy jest lepszy niz akryl bo ani go nie mylam ani dlugo ni jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.08.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Markoto Ty na pewno pamietasz koszty tynkow i posadzek, mozesz zerknac do mnie do komentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.08.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 markotko specjalistko Ty moja od tynków ARMASIL T KABE ... zastanawiam się czy to dobry wybór??? jutro też będzie u mnie przedstawiciel z ALPOLU zobaczymy co on mi powie o swoich tynkach mi juz mowili chlopaki co kładli tynki alpolowe u mnie, ze biały A. ciężko się kładzie. Zastanawiali sie czy z kolorowym byłoby łatwiej, ale efekt zabójczy jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.08.2009 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Anja czytalam u ciebie ale nie wiem jak to rozbic bo bralam ekipy z materialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.08.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 a ceny ktore podalam 16zł i 25zł za tynki to takie realne, bo tak mi sie kojarzy, ale pewnosci nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.08.2009 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Anja tu o tynkach http://forum.muratordom.pl/cena-tynkow-cementowo-wapiennych-a-gipsowych,t133664.htm wylewka juz nie pamietam ale chyba tez cos kolo 25zl, ale jesli liczysz to dla kliniki to raczej ceny beda wyzsze bo musza to byc firmy legalne z legalnymi pracownikami oplacajace zusy itd ktore maja wyzsze koszty i wyzsze ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.08.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 dzieki Martuś, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.08.2009 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Nie ma za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.08.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Parkiet: czapki z głów, piękny, oryginalny. Naprawdę: cenka opada Kuchnia: zgapię taką w tym nowym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.08.2009 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Dzieki Kasiu, fajnie, ze wrocilas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.08.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Dzieki Kasiu, fajnie, ze wrocilas To się nazywa come back, nie|??? A przeprowadzka to when?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.08.2009 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Za 2-3 tygodnie, a roboty tyle jeszcze ze nie wiem jak damy rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts