Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale jestem wkurzona na ekipe od podjazdu. Teoretycznie wedug zapewnien z pierwszej romowy to po trawce powinnam juz biegac a tymczasem nei weszli i nie wejda w tym tygodniu bo cos tam.

Juz raz ekipe przerzucil na robote ktora wcale nie byla pilna. A mowilam u ze zalezy mi na jak najszybszym zrobieniu podjazdu, ale widac ja za miekka jestem nie opieprze nie przypieprze . Teraz ja bede trzymac dzieci pod kluczem w domu bo z tego co widze to nie wierze w zapewnienia, ze w tydzien zrobia, pewnie pogoda sie zepsuje i ja zostane z rozoranym ogrodkiem :evil: :evil: :evil:

Jestem w domu, sprzatam dalej

Chetnie bym zmienila gdybym znalalzla taka co robi wszytsko.

Przemyslenia z ostatniego wieczora: chyba bede blogoslawic wentylacje mechaniczna, takiej ilosci robactwa wlatujacego oknami do swiatla jeszcze nie widzialam :)

Markotko kuchnia ekstra. Powiem Ci że mat mnie bardzo pozytywnie zaskoczył.

a ściany cóż... muszę zdementować. wcale nie są szare :lol: :lol: :lol: :lol:

:wink:

i nie zdążyłam powiedzieć - wszystkie kafle się znakomicie prezentują. najbardziej podobają mi się te szare w holu. to elite cemento?

Markotko kuchnia ekstra. Powiem Ci że mat mnie bardzo pozytywnie zaskoczył.

a ściany cóż... muszę zdementować. wcale nie są szare :lol: :lol: :lol: :lol:

:wink:

i nie zdążyłam powiedzieć - wszystkie kafle się znakomicie prezentują. najbardziej podobają mi się te szare w holu. to elite cemento?

To chyba Marconi Loft Silver. :wink:

markoto przyszło mi coś do głowy odnośnie ogrodu.

może w niektórych miejscach warto by było te płyty chodnikowe zastąpić podkładami kolejowymi, albo połączyć je razem, bez przerw. jednym słowem bardziej te ścieżki zróżnicować, jak będzie tak jak teraz to moze być trochę nudno.