efilo 18.08.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Dzisiaj mam spotkanie z panią architekt ale może jutro się uda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.08.2009 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Dzieki Aniu Efi jutro bede caly dzien, daj znac to podskocze o dowolnej porze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.08.2009 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Ale jestem wkurzona na ekipe od podjazdu. Teoretycznie wedug zapewnien z pierwszej romowy to po trawce powinnam juz biegac a tymczasem nei weszli i nie wejda w tym tygodniu bo cos tam. Juz raz ekipe przerzucil na robote ktora wcale nie byla pilna. A mowilam u ze zalezy mi na jak najszybszym zrobieniu podjazdu, ale widac ja za miekka jestem nie opieprze nie przypieprze . Teraz ja bede trzymac dzieci pod kluczem w domu bo z tego co widze to nie wierze w zapewnienia, ze w tydzien zrobia, pewnie pogoda sie zepsuje i ja zostane z rozoranym ogrodkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.08.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 a to skurwy.ny zmien ekipe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.08.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Ups chyba poczekam z tą kawką Mam już ozyrysy w bagażniku. Jesteś dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.08.2009 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Jestem w domu, sprzatam dalej Chetnie bym zmienila gdybym znalalzla taka co robi wszytsko. Przemyslenia z ostatniego wieczora: chyba bede blogoslawic wentylacje mechaniczna, takiej ilosci robactwa wlatujacego oknami do swiatla jeszcze nie widzialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.08.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 U mnie też to się ciągnie. Dobrze że z efektów jestem zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.08.2009 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Przynajmniej tyle dobrze Podrzuc fotki tych efektow Co to za ziemi ci nie dowiezli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.08.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Czarnoziemu. Brakuje dwóch wywrotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.08.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Markotko kuchnia ekstra. Powiem Ci że mat mnie bardzo pozytywnie zaskoczył. a ściany cóż... muszę zdementować. wcale nie są szare i nie zdążyłam powiedzieć - wszystkie kafle się znakomicie prezentują. najbardziej podobają mi się te szare w holu. to elite cemento? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.08.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 dobry wieczór Martusia i co wycyklinowany już parkiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.08.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 nie - zaręczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.08.2009 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Markotko kuchnia ekstra. Powiem Ci że mat mnie bardzo pozytywnie zaskoczył. a ściany cóż... muszę zdementować. wcale nie są szare i nie zdążyłam powiedzieć - wszystkie kafle się znakomicie prezentują. najbardziej podobają mi się te szare w holu. to elite cemento? To chyba Marconi Loft Silver. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.08.2009 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 nie nie nie mówię o wiatrołapie. tylko o holu i kuchhni. akurat te lofty ja tak średnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 20.08.2009 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 markoto przyszło mi coś do głowy odnośnie ogrodu.może w niektórych miejscach warto by było te płyty chodnikowe zastąpić podkładami kolejowymi, albo połączyć je razem, bez przerw. jednym słowem bardziej te ścieżki zróżnicować, jak będzie tak jak teraz to moze być trochę nudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.08.2009 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 tak to elite cemento Dzieki Ewa A Kruszka to bardzo grzeczne dzieciatko a nie diabelek jak to mamusia opowiada a dementuje dementowanie Efi sciany SĄ szare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.08.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 To ja pomyliłam hol z wiatrołapem, przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.08.2009 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Irma moja dzialka jest malutka boje sie ze jakzaczne mieszac z roznymi elementami to wyjdzie misz masz , nie za bardzo tez wiem jak wymieszac te opcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.08.2009 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 tak to elite cemento Dzieki Ewa A Kruszka to bardzo grzeczne dzieciatko a nie diabelek jak to mamusia opowiada a dementuje dementowanie Efi sciany SĄ szare huahua kruszka dała niezły popis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.08.2009 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Oj nie wiesz co mowisz szkoda, ze nie bylo Patryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts