Irma 20.08.2009 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Irma moja dzialka jest malutka boje sie ze jakzaczne mieszac z roznymi elementami to wyjdzie misz masz , nie za bardzo tez wiem jak wymieszac te opcje eeeee, popróbuj zdolna baba jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.08.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Oj nie wiesz co mowisz szkoda, ze nie bylo Patryka ano szkoda Kruszka nie mogła zrozumieć że jak mówię jej że jedziemy do MOJEJ koleżanki to ta koleżanka nie będzie w jej wieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.08.2009 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Oj nie wiesz co mowisz szkoda, ze nie bylo Patryka ano szkoda Kruszka nie mogła zrozumieć że jak mówię jej że jedziemy do MOJEJ koleżanki to ta koleżanka nie będzie w jej wieku no jak moglas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.08.2009 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Irma moja dzialka jest malutka boje sie ze jakzaczne mieszac z roznymi elementami to wyjdzie misz masz , nie za bardzo tez wiem jak wymieszac te opcje eeeee, popróbuj zdolna baba jesteś Oj chyba mnie przeceniasz i to baaaardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.08.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 zerżnij od sąsiadów - będzie ładnie i się dokomponujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.08.2009 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Znaczy sie lustrzane odbicie i bedzie dobrze Jest to jakies rozwiazanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.08.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Widziałaś to na żywo? http://www.ikea.com/PIAimages/0095455_PE234101_S3.JPG http://www.ikea.com/PIAimages/0095491_PE234255_S4.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.08.2009 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Widzialam ale kupilam inne jakis komplet z serduszkami i rozowym przescieradlem ale nie umiem teraz znalezc, mniej kolorowe te serduszka byly chyba, a dywanika nie widzialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.08.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 dywanik kosztuje 14 zeta wiec może widzialas ale nie było na czym oka zawiesić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.08.2009 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Nie, nawet mi sie na oczy nie rzucila a cena by mi sie spodobala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 20.08.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Jello!! Marto...Ty juz sprzatasz...zazdraszczam Wczoraj po pracy, gdy przyszlam do domu to mialam nwy katalog IKEA wrzucony przez drzw....caly wieczor ogladalam...ceny sa bardzo zachecajace Zaczelam sie zastanawiac, czy na razie nie wsadzic kuchni z IKEA do domu na Kaszubach....cena atrakcyjna... a taka full wypas z wszystkimi bajerami to moze bym sobie zrobila pozniej...za 10 lat...jakby mnie juz ruszylo by na stale zostac na Kaszubach.... ...zaczelam sobie przeliczac, ze jak na razie to chyba na pare tygodni w roku to mi sie nie oplaca pakowac kuchni za duza kase....i tak nie bede jej podziwiac Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.08.2009 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Kuchnie ikea nie sa zle tylko maja konkretne wymiary szafek i nie zawsze pasuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 20.08.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Kuchnie ikea nie sa zle tylko maja konkretne wymiary szafek i nie zawsze pasuja Za ta cene to nie bedzie zal, jak pilka pojdzie w ruch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.08.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Ja bym nawet napisała: kuchnie ikea są bardzo dobre - mają super okucia i są dobrej jakości. ich wadą jest dokładnie to że trzeba się kuchnią wpasować w ich możliwości. u nas nie szło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 20.08.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Ja bym nawet napisała: kuchnie ikea są bardzo dobre - mają super okucia i są dobrej jakości. ich wadą jest dokładnie to że trzeba się kuchnią wpasować w ich możliwości. u nas nie szło Zachecasz mnie jeszcze bardziej... te 3/4 tygodnie wakacji nie bedzie mi przeszkadzalo, ze szafka na 5 cm odstaje od sciany...przezyje moze gdybym miala to ogladac przez 360 dni w roku to by wkurzalo, ale tylko na wakacje....wypije lampke wina i bedzie mi wszystko jedno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.08.2009 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Tez mialabym ikee jakby pasowala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 20.08.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Tez mialabym ikee jakby pasowala Dziekuje Ci bardzo - moja Ty Oracle - Wyrocznio Bogini Zaradnosci!!! U mnie tym sposobem bedzie IKEA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.08.2009 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 No teraz to mnie zabilas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.08.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Kuchnie ikea nie sa zle tylko maja konkretne wymiary szafek i nie zawsze pasuja Za ta cene to nie bedzie zal, jak pilka pojdzie w ruch No ja nie wiem, czy one AZ tak tanie sa. Od RUSTa tansze na pewno, ale jak komus na fajerwerkach nie zalezy, to stolarz taniej zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.08.2009 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Cena u stolarza tego najtanszego wyszla jak podobna kuchnia z ikea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts