malgos2 20.08.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Gdyby mi pasowala wymiarami, to tez bym pewnie wziela z ikei, ale to nie sa male pieniadze, przynajmniej dla mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 20.08.2009 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 hmmm....ja sobie wyliczylam w ichniejszym programie, ze 5tys PLN mi starczy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.08.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Oj Maja, jesli mozesz 5 tys. spalic w kominku i wymieniac taka kuchnie co sezon to tylko pogratulowac dobrej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.08.2009 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Znajomej stoarz tez zrobil kuchnie za 5 tys ale ma 3 szuflady tylko reszta polki, wlasnie szuflady i wszystkie carga magic cornery podrazaja mocno kuchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.08.2009 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 hmmm....ja sobie wyliczylam w ichniejszym programie, ze 5tys PLN mi starczy.... pewnie bez blumów, cargo, same półki, bez uchwytów i blatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 20.08.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Oj Maja, jesli mozesz 5 tys. spalic w kominku i wymieniac taka kuchnie co sezon to tylko pogratulowac dobrej pracy. Malgos...przeciez pisalam ze na 10 lat ma starczyc, bo wtedy moze wymienie Na prace, nie marudze - dziekuje bardzo, ale to nie znaczy, ze co rok nowa kuchnie bede kupowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.08.2009 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Znajomej stoarz tez zrobil kuchnie za 5 tys ale ma 3 szuflady tylko reszta polki, wlasnie szuflady i wszystkie carga magic cornery podrazaja mocno kuchnie A aguleczce zrobil za 6,5 i zobacz, jaka ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 20.08.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 hmmm....ja sobie wyliczylam w ichniejszym programie, ze 5tys PLN mi starczy.... pewnie bez blumów, cargo, same półki, bez uchwytów i blatu 2 szafki do zabudowy: zmywarka i pralka, jedna pod zlew, jedna pod kuchenke z szufladami, jedna na 40 cm i jedna wysoka na 140 cm do zabudowy piekarnika, jedna narozna i 4 szafki wiszace. Wszystkie stojace na nozkach i szuflady z jakims tam systemem... i blatem.... bez uchwytow, bo nie moglam sie zdecydowac jakie...na obrazku zadne mi sie nie podobaly Ja mam tylko do zabudowy kuchnie w ksztalcie litery L : 2 metry krotka sciana i 3 metry dluzsza sciana.... wszystkich uchwytow-zachwytow sobie nie wpisywalam w wycene...bo tez nie umre bez nich przez miesiac wakacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 20.08.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Znajomej stoarz tez zrobil kuchnie za 5 tys ale ma 3 szuflady tylko reszta polki, wlasnie szuflady i wszystkie carga magic cornery podrazaja mocno kuchnie A aguleczce zrobil za 6,5 i zobacz, jaka ma... Ide podziwiac.... ja tylko sie boje, ze jak wpadne na Kaszuby na tydzien...to wezme pierwszego lepszego stolarza co mi sie napatoczy...i wyjde na tym jak Zablocki na mydle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.08.2009 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Znajomej stoarz tez zrobil kuchnie za 5 tys ale ma 3 szuflady tylko reszta polki, wlasnie szuflady i wszystkie carga magic cornery podrazaja mocno kuchnie A aguleczce zrobil za 6,5 i zobacz, jaka ma... Ide podziwiac.... ja tylko sie boje, ze jak wpadne na Kaszuby na tydzien...to wezme pierwszego lepszego stolarza co mi sie napatoczy...i wyjde na tym jak Zablocki na mydle... No nieeee, wez ta z ikei... Ja do nich nic nie mam, sa bardzo OK. Tyle, ze dla mnie to wszystko jest nieuzasdnienie drogie nawet jak jest z tych tanszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 20.08.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Znajomej stoarz tez zrobil kuchnie za 5 tys ale ma 3 szuflady tylko reszta polki, wlasnie szuflady i wszystkie carga magic cornery podrazaja mocno kuchnie A aguleczce zrobil za 6,5 i zobacz, jaka ma... Podziwialam...fajna....wlasnie taka compact potrzebuje...kurcze nie wiem...poszukam najpierw stolarza...jak nie wypali to kupie flatpack'i w IKEA i juz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 20.08.2009 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 a ja uważam, ze IKEA ma fajniejsze kuchnie niż robią TANI stolarze. Mają niezłej jakości okucia, bardzo fajne fronty i blaty. No i rewelacyjne elementy wyposażenia wnętrza szafek. No, ale wszyscy wiedzą, ze ja kocham IKEę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.08.2009 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Wyposazenie wnetrz szuflad ikea spasowalo mi do szuflad bluma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 20.08.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 a mi nie...musiałam przyciąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.08.2009 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 bo pewnie masz posrednia miedzy 60 a 80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 20.08.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 nie, na glębokość mi się wkład na sztućce nie mieścił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.08.2009 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 no z glebokoscia faktycznie jest cos nie tak jakby byly dluzsze,dlatego ja na sztucce kupowlam te metalowe przegrodki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.08.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Ja kupowałam takie białe plastikowe przegórdki na sztućce Są super, ale musiałam trochę przyciąć brzeg. Oczywiście w Ikea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 20.08.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 ja kupiłam drewniane, przycięłam tył ale i tak są super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 20.08.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 a mi jest potrzebny wkład na sztućce do szuflady 90-tki -i nie moge zdobyć.... stolarz mi obiecał zamowić z Hetticha (mam ich okucia), ale coś cisza w temacie... a do Ikei mam 190 km -więc raczej po sam wkład sie nie wybiorę, jeśli nawet tam są ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts