markoto 15.08.2008 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Czesc! OK nic sie nie stresuj, ten watek tak ma No to trzeba sie schlodzic bo gorac na dworze http://www.esiedlce.pl/zdjecia/piwo.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.08.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Eeee, przy takim odstresowywaczu to ja się postresować mogę Zdróweczko, u nas właśnie burza się skończyła, więc gorąc spadł co nieco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 15.08.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 A czy ja się do kompanii wprosić mogę??? Zestresowanam jak diabli, bo w największej burzy jechaliśmy samochodem, na zmianę klnąc siarczyście pod nosem (Nieletnie za plecami) i klepiąc Zdrowaśki. Do teraz mi łapska latają jak w delirce, więc schłodzone piwko w miłym towarzystwie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.08.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 A zapraszamy, zapraszamy U siebie już podałam panaceum, ale mogę i tu http://www.belgiumtheplaceto.be/photos/BIERE/CHIMAY%20BIERE.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 15.08.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Super! Z tej mieszanki kac będzie kosmiczny, ale w miłym gronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.08.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 No i stres szybciutko mija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 15.08.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Mi już minął Mimo, że burza wraca. W Gliwicach od wczoraj mamy horror.... Pierwszy raz przeżyłam burzę, która rozpoczęła się w czwartek wieczorem, a zakończyła w piątek rano. Do tego malownicze gradobicie. Dziś wieczorem mamy powtórkę z rozrywki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.08.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 U mnie od popołudnia wali, przychodzi i odchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.08.2008 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Eee, to się wymieni habit na ten z paseczkami, będziemy wyglądać jak Zakon Sióstr Baleronowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.08.2008 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Eee, to się wymieni habit na ten z paseczkami, będziemy wyglądać jak Zakon Sióstr Baleronowych Taaaaaa, Ty to raczej Szczypiorkowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.08.2008 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Eee, to się wymieni habit na ten z paseczkami, będziemy wyglądać jak Zakon Sióstr Baleronowych Taaaaaa, Ty to raczej Szczypiorkowych... Czy ja wiem, co lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.08.2008 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Eee, to się wymieni habit na ten z paseczkami, będziemy wyglądać jak Zakon Sióstr Baleronowych Taaaaaa, Ty to raczej Szczypiorkowych... Czy ja wiem, co lepsze Ja tam wole szczypiorek od baleronu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.08.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 no, napewno zdrowszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.08.2008 05:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Dzien dobry dzieweczki po weekendzie!! U nas po burzy dom na szczescie stoi, mieszkanie tez cale, tylko cos brama ma problemy z podnoszeniem chyba wiatr cos wygial. Na szczescie polaciowki i wylaz przetrwal, u kuzyna niestety super wylaz dachowy fakro, ktory zamyka sie na plastikowy koleczek, otworzyl sie w czasie burzy i zalalo mu caly stropodach nieuzytkowy, welne miedzy platwiami, g-k i panele na poddaszu uzytkowym bo przelalo sie przez schody na poddasze. Co sie dzieje na tym swiecie!! No to na dobry poczatek dnia! http://www.coffee.net.pl/images/stories/kawy/Cappuccino.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.08.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Cześć Na kawkę to ja zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.08.2008 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Ale bym zjadla cos slodkiego, a pieniazki na kluczu do automatu sie skonczyly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.08.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 ja kawkę też chętnie słodkiego dziś mi się nawet nie chce... może to okno nie domknięte było?? ja też mam fakro i sobie chwalę nie ma szans je otworzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.08.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Ja wczoraj miałam taką fazę na słodkie, że o 11tej w nocy zrobiłam se michę śmietanowca I wrąbałam połowę zanim dobrze stanął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.08.2008 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 wczoraj na noc zeżarłam całe ciasto drożdowe z makiem.. Takie kupne, ale małe nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.08.2008 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 A co to ten smietanowiec?? Ania ale nie mowie o oknie polaciowym ale wylazie dachowym, okno zmkniete dobrze ten wylaz takie byle co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts