Gość justyna_m 25.08.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 dobrze, że te górne ok. to na bank kupię. efilo a Ty robisz sideboxy w dużych szufladach czy zostawiasz relingi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.08.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 kuźwa znowu nie wiem o czym do mnie mówią. nic takiego nie ustalałam więc pewnie to co jest w standardzie. relingi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 25.08.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 kuźwa znowu nie wiem o czym do mnie mówią. nic takiego nie ustalałam więc pewnie to co jest w standardzie. relingi? tak reling jest w standardzie o taka http://www.dacter.pl/prowadnice/tandembox14.jpg a to z sideboxem http://www.aldo-gdansk.pl/images/galeria/akcesoria/tandembox.jpg u mnie w studiu kuchennym sideboxy do jednej szuflady 84zł dopłaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 25.08.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 tutaj te co mi proponowali za 84ał http://www.mikrowitryna.pl/domeny/zsmeble/grafika/207.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.08.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 to jest taka nakładka na reling tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 25.08.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 to jest taka nakładka na reling tak? dokładnie, można to kupić jak już kuchnia zmontowana. po prostu nakładasz na reling. nie trzeba od razu zamawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.08.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 ale tych bajerow nawymyslali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.08.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 marta jak tam mirek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.08.2009 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Ja mam za 60 zl te boxsidy. Zaczeli cos ale wywalili jedna wywrotke grubej podbudowy tylko bo nie bylo sensu dawac wiecej bo twardo bylo. Jutro ma isc drobna i odwodnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.08.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 no wlasnie mirek mi zniknal w trakcie układania ogrzewania podjazdu a byl jedynym który jarzył o co chodzi i stwierdzil ze wróci dopiero po 17 po czym stwierdzil ze poszlo duzo szybciej niż myśleli i juz wraca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.08.2009 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 tylko jak sa te boxsidy to nie pasuja te elementy z ikei bo one sie na ten reling zaczepiaja a te blumowskie wlaza w te dziurki, zreszta tu widac ze one sa blizej spodu szuflady a te moje wyzej gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.08.2009 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 no wlasnie mirek mi zniknal w trakcie układania ogrzewania podjazdu a byl jedynym który jarzył o co chodzi i stwierdzil ze wróci dopiero po 17 po czym stwierdzil ze poszlo duzo szybciej niż myśleli i juz wraca no 3 godziny moze byli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.08.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 pewnie i tak potrzebują dopiero transport kruszywa żeby ruszyć z podbudową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.08.2009 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 jeden transport byl, jutro ma byc to drobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.08.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 wyglada jak ziemia - nam się pomyliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.08.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 dobrze że wraca bo nam rozplantuje resztę ziemi. Nie chcę żeby mi tam jeźdzuił koparką po kostce a już się wjazd robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 25.08.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 tylko jak sa te boxsidy to nie pasuja te elementy z ikei bo one sie na ten reling zaczepiaja a te blumowskie wlaza w te dziurki, zreszta tu widac ze one sa blizej spodu szuflady a te moje wyzej gory z ikei kupię do płytkich szuflad a do głębokich ale tylko dwóch wezmę z bluma ... trudno wydam troche więcej kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.08.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 ja też mam tak zamiar zrobić ale najpierw zobacze co w nich będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 25.08.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 ja też mam tak zamiar zrobić ale najpierw zobacze co w nich będzie to dokładnie tak jak ja przez pierwsze miesiące pewnie będę przekładała wszystko kilka razy aż znajdę odpowiedznie miejsce dla każdej rzeczy ... tym bardziej, że ja nigdy tak naprawdę swojej własnej kuchni nie miałam i nie wiem jak to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.08.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 to ja ci powiem że ja mam już czwartą i... w każdej jest inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts