Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale wiecie jakie jaja, maz dzisiaj pojechal odebrac zaliczke na wklad kominkowy a tam wklad ( ktory niby sprzedali bo za dlugo nie odbieralismy) czeka na nas. Facet musial byc na haju jak ze mna gadal, oni niby nie kojarza mojego telefonu.

ja dopiero w te niedziele zauwazylam ze mam folie ochronna na brzegach polek w lodowce, a lodowka juz od 2 miesiecy chodzi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
w niedziele powiadasz :roll:

bo ja w tą sobotę, a lodówka chodzi już rok :oops: :oops: :D

Na usprawiedliwienie dodam, że folia była na brzegach szuflad, kompletnie niewidoczna :wink:

W kraju to nie wiem ale te moje to wlasciwie w kazdym lepszym sklepie z kaflami :)

to granitoker to seria metalwood te co ja mam czy cos innego?

To samo:

http://www.casalgrandepadana.it/serie_colori.asp?id_serie=77&id_linea=17&serie=colori

Toooooooooo suuuuuuuuuuuuuuupppperrrrrrr!! :lol: :lol: :lol:

Bo ja juz sie zastanawialam jak Ryanair'em je na Kaszuby zawiesc :wink:

Musze tylko poszukac jakiegos lepszego sklepu z kaflami.. :roll: ale jak nie w Bydgoszczy to w Gdansku cos powinnam znalezc :lol:

Witam

Przylazłam z wątku o szarych/grafitowych podłogach. Twój dziennik oglądałam nie raz, ale dopiero dzisiaj pojawiły się zdjęcia łazienki w Sakurze - dotychczas było "zdjęcie chwilowo niedostępne" :(

Ja tych szarych na żywo nie widziałam i zdecydowałam się na białe na ściany - jak powiedziałam mężowi, że są szare na podłogę, to mnie od razu zgasił, że mam już nie kombinować, skoro zamówiłam na podłogę białe. A ja już mam teraz bardzo jasną podłogę (taką prawie biała z lekko szarymi maziajami) i nie wiem czy chcę się znowu w taka podłogę pchać. No a z drugiej strony jak dam czarną to może być za ciemna. A z trzeciej strony :o jak dam szarą to może być za dużo kolorów - no i kurcze ....