mayland 02.09.2009 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Mario to i Tobie słowa uznania składam, że sie w końcu przeprowadziliscie! Piekny domek macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.09.2009 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 a ja nic nie wiedzialam ze sie przeprowadzilas gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.09.2009 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Marta która lampa? kinkiet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.09.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Kasiu pisalam pare postow wyzej, narazie nie umiem sie wygrzebac spod zwalow bambetli i jestem wiecznie niewyspana wiec na razie nie mam wrazen pozytywnych W dodatku ekipa od podjazdu ma juz miesiac opoznienia i sie strasznie syfi z tego powoduEeeeeeeeee co tam podjazd!!!!!!! Ja też go nie miałam od razu, luzik Wiem ze się syfi, wiem. U mnie była masakra gliniana tuż przed wejściem do domu, a w miejscu obecnego trawnika miałam taka sypką ziemię. |Więc jak zawiało tak fajnie to wszystko osiadało na oknach Znamy, przerabiałyśmy, przeżyłysmy wiec Ty tez dasz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.09.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 oooo ja tez gratuluje przeprowadzki ja wiem, ze jest trudno, ale nawet nie wiesz ile bym dała by już być na nowym brud, kurz i pudła da się przezyć... powkurzają Cię, ale wszystko minie.... najgorsze jest babranie się z fuszerkami i cofanie się do tyłu więc z tego punktu widzenia - ciesz się bo dopiełaś swego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 02.09.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 I ja gratuluję przeprowadzki!!! Trochę mnie nie było na forum a tu takie zmiany A my znowu mamy pod górkę, urzędasy nam nie chcą odebrać domu dopóki nie zrobimy zjazdu z drogi z kostki Mieliśmy wydane pozwolenie na budowę razem ze zjazdem z drogi i to był wieleelki błąd. Dziewczyny, gdzie u nas w regionie kupię tanio bruk z awbudu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.09.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 I ja gratuluję przeprowadzki!!! Trochę mnie nie było na forum a tu takie zmiany A my znowu mamy pod górkę, urzędasy nam nie chcą odebrać domu dopóki nie zrobimy zjazdu z drogi z kostki Mieliśmy wydane pozwolenie na budowę razem ze zjazdem z drogi i to był wieleelki błąd. Dziewczyny, gdzie u nas w regionie kupię tanio bruk z awbudu???no tam gdzie się bruk awbudowski robi w Zawierciu znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.09.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 dobry wieczór Martusia uśmiechnij się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 02.09.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 u mnie też będzie początkowo bez podjazdu, bo ekipa miała termin albo na środek sierpnia albo dopieo na przyszły rok.. miałam ochotę ich sciągnąć w sierpniu, ale nie miałam jeszcze koncepcji co i jak.. a chciałabym już trzymać się tej ekipy, bo mają ponad 30% rabatu na moją kostkę z Awbudu no to poczekam do kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 02.09.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Mario to i Tobie słowa uznania składam, że sie w końcu przeprowadziliscie! Piekny domek macie Bardzo dziękuję Maylandziu..! Jak dla nas, to przede wszystkim miało być funkcjonalnie i to założenie zrealizowaliśmy. Wiadomo, że jak patrzę na nowe domki i inspiracje, to wydaje mi się, że u nas tak jakoś zwyczajnie jest... Ale zaraz mi przechodzi jak się przejdę po salonach i podeptam własną trawkę, hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.09.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 mario ale się krygujesz to zwyczajnie to chyba tylko przez le rable które są w niemal każdej łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 03.09.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 oj i co, że w każdej ... też bym je kupiła ale za drogo mnie wyszło jak podliczyłam piękne są !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 03.09.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Martusiu jak tam? lepiej dzisiaj już? zobacz jaki piekny wrzesień mamy...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.09.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 wrzesień? kuźwa ale ten czas szybko leci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 03.09.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 mario ale się krygujesz to zwyczajnie to chyba tylko przez le rable które są w niemal każdej łazience Wcale się nie kryguję... A co do Le Rable to mam w nosie czy ma je połowa forum, czy są tylko w mojej łazience...! Za każdym razem kiedy do niej wchodzę to cieszę się, że je mam, bo są po prostu śliczne! No właśnie Efi - na kiedy planujecie przeprowadzkę, bo chyba we wrześniu to chciałaś mieszkać....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.09.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 dobry wieczór Martusia znowu zniknęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.09.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 maryś ja też mam w nosie i bardzo mnie cieszy że się z nich cieszysz bo to oznacza że prawdopodobnie ja też będę. a z tą przeprowadzką to sama dobrze wiesz jak to jest. na szczęście teraz nic już nas nie goni i do wiosny bardziej mi zależy na tym zeby było dobrze niż na czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 03.09.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 maryś ja też mam w nosie i bardzo mnie cieszy że się z nich cieszysz bo to oznacza że prawdopodobnie ja też będę. Ewciu ja jestem pewna, że będziesz! No niestety wiem, jak to jest z tą przeprowadzką, bo zawsze się coś przesuwa i nie ma co planować.... Ale dlaczego myślisz dopiero o wiośnie... - coś mi tu ściemniasz..?! Myślę, że na Boże Narodzenie się wyrobicie..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.09.2009 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Źle mnie zrozumiałaś. Chciałam się przeprowadzić w lato ze względu na ogród i Kruszkę. Skoro to jest niemożliwe to następny termin na którym mi zależy to wiosna. Przeprowadzka w zimę, po ciemku, jak zimno i plucha to niekoniecznie to co tygrysi lubią najbardziej więc jakoś Boże Narodzenie jako deadline mnie nie rusza. Zwłaszcza że wszyscy mają fioła na tym punkcie i wykonawcy w grudniu z niczym nie zdążają.Nie mówię że się nie przeprowadzimy wcześniej niż na wiosnę tylko że nie mam specjalnego parcia na to żeby wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.09.2009 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Wtam po przerwie Dziekuje za gratulacje Odgruzowujemy sie w dalszym ciagu, juz znalazlam ladowarke wiec nei jest zle Pan od podjazdu to gawedziasz mitoman, sra ta ta ta dzialka mala tydzien i po robocie, tydzien minal a nawet nie zaczeli kostki ukladac, dzis o 13 juz ich nie bylo. Pan od ogrodkow ma nam wycenic sie, pewnie nas zabije cena ale co tam sprobowac warto Ewa lampa ten kinkiecik z serduszkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts