Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

Efi doskonale Cię rozumiem...! 8)

Z przeprowadzkami na Święta jest istne wariactwo... :roll: Wszyscy, którzy są na finiszu chcą Wigilię spędzać we własnym domu. Zauważyłam, że druga fala jest na Wielkanoc, a potem to już wakacje.

Moim zdaniem jak zrobią Ci kafelki, to już szybciochem pójdzie, bo wszystko masz już praktycznie kupione! 8) :wink:

Martusia a nie chcesz przypadkiem odkupić ode mnie tego kinkietu, bo mam na zbyciu..?

Mogę Ci jakiś rabacik zaproponować, więc powinnyśmy się dogadać. 8) :wink:

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzień dobry

no martuś u mnie też ciągle 'dzisiaj kończą' a tu co dzień posuwają się o mały kroczek i tyle. kostka niedokończona, palisada niedokończona, ziemia nierozplantowana, murek niezarapowany a ogrodzenia nadal brak. i że to niby w jeden dzień chłopaki mykną. coś to się im rozjeżdża.

ale na godziny pracy nie mogę narzekać. o 7 już są na miejscu o 16-17 jeszcze bywają.

U nas sa przed 8 ale jak widac nie zawsze, w piatek zeszli juz o 13 , sobota wolna, zwykle przed 16 juz sie zbieraja. Ja nie rozuemiem maja 3 tygodnie spoznienia to powinni sie sprezac , powinnam byla w umowie zaznaczyc odsetki za opoznienia moze inaczej by to wygladalo.

dzień dobry

ano tak to jest jak nie ma solidnej kary za opóźnienie to potem się wszystko ciągnie jak guma do majtek :roll: ale Martuś dobrze będzie zmotywuj ich w umowie wprawdzie nie ma odsetek ale jak sie nie sprężą to Ty też będziesz mieć dużo czasu na zapłatę :D