Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Adam dzis sie z nim bedzie widzial, pogadam z nim czy wspomnial szefowi o ich pracy jesli nei to bede dzwonic, nie wspomne nawet o koniecznosci odszukania wszytskich butelek po piwie z krzakow sasiada :evil:

Stolarz od drzwi zapowiedzial sie na czwartek, trzymajcie kciuki zeby sie udalo :)

Panowie od podjazdu najwyrazniej leca w kulki, wg info sasiadki do 13 siedza i pija kawke i piwko, potem butelki laduja w krzakach sasiada i panowie zabieraja sie do rpacy, koncza o 15 wiec nie dziwne jest ze przez caly tydzien zrobili tylko krawezniki i 15 m2 podjazdu.

W piatek oczywiscie sie nie pojawili, przypomne ze mialam miec zakonczone ukladanie kostki w zeszlym tygodniu.

Dzieki za gratulacje :)

jakbym widziała swoich od wykończeniówki...

Ja swoich w końcu wywaliłam, ale o wiele za późno...

mam problem, chodzi o podlaczenie syfonu do umywalki, instalator nie uwzglednil warstw podlogi i za nisko wyszedl odplyw do kanalizacji teraz mam problem z podlaczeniem syfonu do umywalki bo troszke go brakuje, czy da sie gdzies dokupic ten element wkrecany do odplywu i laczacy sie z syfonem w roznych dlugosciach?? czy juz na zawsze jestem skazana na umywalke bez odplywu?

aż poszłam obejrzeć te syfony

jestem przerażona

to w ogóle da się dopasować? :o :o :o :o

napisz mi martusiu jaka powinna być odleglość (o różnice wysokości mi chodzi) między wylotem kanalizacji a dnem umywalki? Bo to ostatni dzwonek żeby coś przerabiać. A po przygodzie bidetem (musimy rozbierać obie zabudowy, dobrze że bez kafli) to jakoś mam ograniczone zaufanie.

ten moj cos jak to

http://partner.sanitec.artcom24.com/storage/images/produkty/ceramika/twins/99108/99108_380x380.jpg

tu sa jakies wymiary dla syfonow http://www.viega.pl/xchg/pl-pl/hs.xsl/v2-ablauf-waschtisch-bidet-waschtischgarnitur-entwaesserung-482.htm#CatalogAssortment

ale nie wiem jak to jest z tym elementem do odplywu -tzn zawor na stronce viegi bo one tez maja rozna wysokosc :)

Dziewczyny...nie moje juz Was czytac...doslownie wlos na glowie mi sie jezy...

A ja planowalam na poczatku pazdziernika kupic wszystko do lazienki i zostawc, by przez zime panowie powykanczali, by na wiosne miec dzialajaca lazienke...

...ale to az strach sie bac...

Co ja zobacze wtedy na ta wiosne? Bede chyba plakac...

...nie wiem..juz teraz po glowie mi chodzi, ze moze zostawie lazienki i takie wykanczanie do przyszlego lata. Przyjade i bede za nimi chodzila, gdy beda wszystko inastalowac...

Jesssuuu...boje sie tej wykonczeniowki jak cholercia!

:(

Maja