efilo 14.09.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 na to akurat nie mogę narzekać - jest równiutenko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.09.2009 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Ja bym chciala zbey wreszcie zaczeli dizalac, jak mozna w takim tempie cos robic, chyba szef powinien czesciej sie pojawiac i sprawdzac efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.09.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 powiedz to mirkowi. przynajmniej bedzie ich lepiej kontrolował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.09.2009 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Adam dzis sie z nim bedzie widzial, pogadam z nim czy wspomnial szefowi o ich pracy jesli nei to bede dzwonic, nie wspomne nawet o koniecznosci odszukania wszytskich butelek po piwie z krzakow sasiada Stolarz od drzwi zapowiedzial sie na czwartek, trzymajcie kciuki zeby sie udalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 14.09.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Panowie od podjazdu najwyrazniej leca w kulki, wg info sasiadki do 13 siedza i pija kawke i piwko, potem butelki laduja w krzakach sasiada i panowie zabieraja sie do rpacy, koncza o 15 wiec nie dziwne jest ze przez caly tydzien zrobili tylko krawezniki i 15 m2 podjazdu. W piatek oczywiscie sie nie pojawili, przypomne ze mialam miec zakonczone ukladanie kostki w zeszlym tygodniu. Dzieki za gratulacje jakbym widziała swoich od wykończeniówki... Ja swoich w końcu wywaliłam, ale o wiele za późno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.09.2009 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Problem w tym ze nie moge ich wywalic bo juz nikogo nie znajde teraz na robienie podjazdu i ogrodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 14.09.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 wiem, lekka kicha. Szkoda, ze musisz się z nimi użerać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.09.2009 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 mam problem, chodzi o podlaczenie syfonu do umywalki, instalator nie uwzglednil warstw podlogi i za nisko wyszedl odplyw do kanalizacji teraz mam problem z podlaczeniem syfonu do umywalki bo troszke go brakuje, czy da sie gdzies dokupic ten element wkrecany do odplywu i laczacy sie z syfonem w roznych dlugosciach?? czy juz na zawsze jestem skazana na umywalke bez odplywu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.09.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 u moich rodziców też była taka sytuacja i w końcu założyli zwykłą przedłużkę z rury pcv bo nie było wyjścia. ale to było dawno temu. Teraz pewnie już są jakieś systemowe rozwiazania niestety ja jeszcze nie w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.09.2009 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Ale przedluzka nie moze byc bo tam sa 2 gwinty, bede musiala pojezdzic po sklepach instalacyjnych bo w marketach nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.09.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 a no widziszu rodziców był jeszcze pewnie syfon starego typu - z nakręcanymi na rurkę obejmami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.09.2009 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Kurcze wybulilalm 100zl na syfon butelkowy ktory jak dobrze pojdzie bede sobie mogla w buty wsadzic bo zostanie mi do zamontowania taki syfon harmonijkowy za 6 zl jakbym dorwala tego instalatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.09.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 aż poszłam obejrzeć te syfony jestem przerażona to w ogóle da się dopasować? napisz mi martusiu jaka powinna być odleglość (o różnice wysokości mi chodzi) między wylotem kanalizacji a dnem umywalki? Bo to ostatni dzwonek żeby coś przerabiać. A po przygodzie bidetem (musimy rozbierać obie zabudowy, dobrze że bez kafli) to jakoś mam ograniczone zaufanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 14.09.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 ja tez się chętnie tego dowiem bo pamiętam jak znajomi kupili jaką sdroga umywalkę i okazało się że nie moga zamontowac włąsnie przez syfon i odległości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.09.2009 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 tu sa wymiary do montowania http://kolo.com.pl/produkt/3629 ja sie cieszylam ze nam kibelek sie zmiescil przy pomylce w dolnej lazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.09.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 znaczy 14 cm tak? musze leciec z tą kartką na budowe i przejść wszystkie łazienki. Na szczescie dwie umywalki z trzech mają syfon w szafce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.09.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 pokaż ten swój butelkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.09.2009 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 ten moj cos jak to http://partner.sanitec.artcom24.com/storage/images/produkty/ceramika/twins/99108/99108_380x380.jpg tu sa jakies wymiary dla syfonow http://www.viega.pl/xchg/pl-pl/hs.xsl/v2-ablauf-waschtisch-bidet-waschtischgarnitur-entwaesserung-482.htm#CatalogAssortment ale nie wiem jak to jest z tym elementem do odplywu -tzn zawor na stronce viegi bo one tez maja rozna wysokosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 14.09.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Dziewczyny...nie moje juz Was czytac...doslownie wlos na glowie mi sie jezy... A ja planowalam na poczatku pazdziernika kupic wszystko do lazienki i zostawc, by przez zime panowie powykanczali, by na wiosne miec dzialajaca lazienke... ...ale to az strach sie bac... Co ja zobacze wtedy na ta wiosne? Bede chyba plakac... ...nie wiem..juz teraz po glowie mi chodzi, ze moze zostawie lazienki i takie wykanczanie do przyszlego lata. Przyjade i bede za nimi chodzila, gdy beda wszystko inastalowac... Jesssuuu...boje sie tej wykonczeniowki jak cholercia! Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.09.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 kurcze myślałam że od ciebie odkupie a to jedyny chyba jaki mi nie pasuje ale są wyższe inne np. coś takiego http://www.apoco.pl/data/gfx/pictures/large/3/5/1253_1.jpg nie możesz wymienić całości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts