Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja wczoraj miałam taką fazę na słodkie, że o 11tej w nocy zrobiłam se michę śmietanowca :oops: I wrąbałam połowę zanim dobrze stanął :oops: :oops: :oops:

A ta znowu o seksie... :roll: :roll: :roll:

O jakim seksie?! :o

Tobie się wszystko tak kojarzy? :o

Nie wszystko, nie wszystko. Wiekszosc kojarzy mi sie z piciem. :lol: :lol: :lol:

Tez glosuje nad lazienka numer 2 a jak sie okaze, ze za malo szafek to zawsze mozesz sobie je dorobic. Mnie by sie zwyczajnie nie chcialo wlazic na taboret przy kazdej okazji, zeby po cos siegnac albo zeby cos schowac, ale jak nie bedzie wyjscia, to zawsze bedziesz miec tam miejsce.

Madra dziewczynka... :lol: :lol: :lol: Tak mysle, ze po co sobie zagracac lazienke, jesli sie ma potem okazac, ze bedziesz tam trzymac tylko jakies stare reczniki albo cos, co Ci bedzie zal wyrzucic i bedziesz tam zagladac raz na 4 lata. Jesli ten slupek bedzie wystarczajaco pojemny, to tam schowasz pewnie wiekszosc rzeczy + nad kiblem + pod umywalka i jestes sorted out ze tak powiem. 8)

A ja dla odmiany obstawiam 4 i 6, ew. 1.

Generalnie - bardziej podobają mi się te długie półki otwierane do góry, niż tradycyjne (zakładam, że obok użyteczności aspekt wizualny też ma znaczenie). Z półek bym nie rezygnowała, bo z doświadczenia wiem, że zawsze się przydają - nawet takie rzadziej używane. Podoba mi się za to pustka nad kibelkiem i bidetem - sprawia wrażenie lekkości, można ją też fajnie zaaranżować.

I szacun za zdolności i planowanie!!!!! Jak sobie przypomnę moją wczorajszo/dzisiejszą akcję z ramką wokół drzwi :oops: :oops: :oops: :D