Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jeszcze nie traflam na jakis lepszy model ten sie calkiem dobrze trzyma :)

:lol: :lol:

:wink:

Moj tez :lol: Troche wylysial od ciaglego przytulania...ale straszny zal takiego wyrzucic :lol: :lol:

No moj tez ma jakby mniej bujne wlosy ale tak poza tym to nic nie szwankuje ;) :lol: :lol:

Nitusia ale męża granatem w nowym domu :roll: znowu wszystko by trzeba odnawiać :lol: :lol: :lol:

e tam od razu w domu :) chodzi o straszak.... jak już taki za przeproszeniem truteń jeden z drugim pomyśli, że wszystko cza by od nowa - to dopiero będą grzeczni :p nie?

no tylko kto kogo przetrzyma bo z doświadczenia wiem że mężczyznom to tak mniej przeszkadza jakiś dziwny zapaszek wydobywający sie z kosza na pranie :lol: :lol: :lol:

dlatego ja mam koszt tak zakamuflowany ze nie widać i nie czuć :) O!

Wusia na wszystko jest metoda :)

a nie no pewnie ja po prostu jak mi małżon podpadnie to czekam aż mu się wszystkie robocze ciuchy skończą a potem sam wstawia sobie pralkę :lol: :lol: :lol: a tak to piorę piorę tylko mnie to wnerwia bo mam za małą pralkę jak będę kupować do domu to pierwsze kryterium będzie pojemność pralki a potem reszta poniżej 6 kg nawet nie patrzę :evil:

no tylko kto kogo przetrzyma bo z doświadczenia wiem że mężczyznom to tak mniej przeszkadza jakiś dziwny zapaszek wydobywający sie z kosza na pranie :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:

To maly problem...sa tez tacy, ktozy twierdza, ze bialy podkoszulek mozna nosic 2 dni...niech sie dobrudzi :lol: :lol: :lol:

i co wtedy z takim elementem zrobic??? :lol: :lol:

Albo takie modele co nie wiedza o istnieniu kosza na brudna bielizne :lol: :lol: :lol: :lol:

Cale szczescie moj stary model tylko wylysialy jest :lol: :lol: :lol: