mayadaski 23.09.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Jeszcze nie traflam na jakis lepszy model ten sie calkiem dobrze trzyma Moj tez Troche wylysial od ciaglego przytulania...ale straszny zal takiego wyrzucic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.09.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.09.2009 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Jeszcze nie traflam na jakis lepszy model ten sie calkiem dobrze trzyma Moj tez Troche wylysial od ciaglego przytulania...ale straszny zal takiego wyrzucic No moj tez ma jakby mniej bujne wlosy ale tak poza tym to nic nie szwankuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.09.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 dzień dobry mój nieprzytulny jest to i włosów ma pod dostatkiem ale fakt tak trochę nie bardzo używanego meża brać do nowego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.09.2009 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Wiesz jak to jest sa inne wydatki na razie jest stary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.09.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 w sumie jak to Pawlak powiedział po co nam nowego wroga szukac jak tu pod bokiem stary na własnej krwi uhodowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.09.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 w sumie jak to Pawlak powiedział po co nam nowego wroga szukac jak tu pod bokiem stary na własnej krwi uhodowany noooo a jak się w kieszeni dodatkowo ma argument w postaci granata - to nie jest źle, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.09.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Nitusia ale męża granatem w nowym domu znowu wszystko by trzeba odnawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.09.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Nitusia ale męża granatem w nowym domu znowu wszystko by trzeba odnawiać e tam od razu w domu chodzi o straszak.... jak już taki za przeproszeniem truteń jeden z drugim pomyśli, że wszystko cza by od nowa - to dopiero będą grzeczni nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.09.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 a kto potem takie wystraszone gacie prał bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.09.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 a kto potem takie wystraszone gacie prał bedzie no na pewno nie my. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.09.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 a tam nie my podrzuci do kosza z praniem i tyle pod warunkiem że wytresowany i wie że brudne rzeczy tam trzeba kłaść a nie rzucać wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.09.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 ... no do kosza to on sobie może podrzucać.... i tak nic z tego ! chce mieć czyste to i do pralki będzie zmuszony się schylić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.09.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 no gorzej jak Cię na przetrzymanie weźmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.09.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 ... spokojna jestem bo z doświadczenia wiem, że kiedyś każde zapasy się 'kończom' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.09.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 no tylko kto kogo przetrzyma bo z doświadczenia wiem że mężczyznom to tak mniej przeszkadza jakiś dziwny zapaszek wydobywający sie z kosza na pranie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.09.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 a ja piorę i lubię to robić. za to luby ma do obsługi zmywarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.09.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 no tylko kto kogo przetrzyma bo z doświadczenia wiem że mężczyznom to tak mniej przeszkadza jakiś dziwny zapaszek wydobywający sie z kosza na pranie dlatego ja mam koszt tak zakamuflowany ze nie widać i nie czuć O! Wusia na wszystko jest metoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.09.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 a nie no pewnie ja po prostu jak mi małżon podpadnie to czekam aż mu się wszystkie robocze ciuchy skończą a potem sam wstawia sobie pralkę a tak to piorę piorę tylko mnie to wnerwia bo mam za małą pralkę jak będę kupować do domu to pierwsze kryterium będzie pojemność pralki a potem reszta poniżej 6 kg nawet nie patrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 24.09.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 no tylko kto kogo przetrzyma bo z doświadczenia wiem że mężczyznom to tak mniej przeszkadza jakiś dziwny zapaszek wydobywający sie z kosza na pranie To maly problem...sa tez tacy, ktozy twierdza, ze bialy podkoszulek mozna nosic 2 dni...niech sie dobrudzi i co wtedy z takim elementem zrobic??? Albo takie modele co nie wiedza o istnieniu kosza na brudna bielizne :lol: Cale szczescie moj stary model tylko wylysialy jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts