markoto 25.09.2009 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 o rajciu nieźle a ja narzekam na mojego o przybrudzone mankiety ja dziele pranie na: czarne, białe, czerwono-różowe, żółto-pomarańczowe, beżowo-brązowe i niebiesko-szare do tego delikatesy osobno i Kruszki osobno. no i reczniki osobno. w zyciu bym tych jednych zoltych spodenek nie uprala jakbym musiala tak kombinowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 25.09.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 o rajciu nieźle a ja narzekam na mojego o przybrudzone mankiety ja dziele pranie na: czarne, białe, czerwono-różowe, żółto-pomarańczowe, beżowo-brązowe i niebiesko-szare do tego delikatesy osobno i Kruszki osobno. no i reczniki osobno. w zyciu bym tych jednych zoltych spodenek nie uprala jakbym musiala tak kombinowac ja rózówoczerwonopomarańczowożołte piorę razem i szaroniebieskozielonobrązowe też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.09.2009 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Ja chyba jestem z tych leniwych tzn nawet nie chyba jasne i ciemne, reszta podzialow to zbyt skomplikowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.09.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Ja chyba jestem z tych leniwych tzn nawet nie chyba jasne i ciemne, reszta podzialow to zbyt skomplikowane ja tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.09.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 dzień dobry ja też leniwa jasne ciemne no i na bok to co ewidentnie farbować może to jak więcej to do pralki jak pojedyńcze to w rękach ale jak się przekonam że nie farbuje to następnym razem fruuuu do pralki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.09.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 o rajciu nieźle a ja narzekam na mojego o przybrudzone mankiety ja dziele pranie na: czarne, białe, czerwono-różowe, żółto-pomarańczowe, beżowo-brązowe i niebiesko-szare do tego delikatesy osobno i Kruszki osobno. no i reczniki osobno. w zyciu bym tych jednych zoltych spodenek nie uprala jakbym musiala tak kombinowac ja rózówoczerwonopomarańczowożołte piorę razem i szaroniebieskozielonobrązowe też ja też rózówoczerwonopomarańczowożołte prałam do niedawna razem. ale jakoś nam się poszerzyła ta pstrokata garderoba na tyle że musze ją dzielić bo mi i tak się dwa bębny zbierają. pewnie skoro już jesień będzie z nimi coraz bardziej licho a zielonego ciucha nie ma nikt u mnie w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.09.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 ... i dobrze, bo byś nie wiedziała co z nim zrobić i jak znam życie trzeba by coś jeszcze zielonego dokupić witajcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.09.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 a jak już jesteśmy przy takim ambitnym temacie. skoro wszyscy dzielą kolorami a nie rodzajem tkanin to na jakim programie to pierzecie i na cholere jest te milion pięćset stodziewięćset programów w stylu bawełna, syntetyk, wełna, delikatne i takie tam? Powinni zacząć produkowac pralki z programami do zielonych i czerwonych ubrań? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.09.2009 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Ja piore na 50stopni wszytsko i na syntetykach bo jest krotszy niz dla bawelny ale ma mniejsze obroty wiec dowirowuje na koniec Czasami uzywam taki krotki jak cos nie brudne a do odswiezenia wlasciwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.09.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 zaraz sie okaże że każda używa jeden ale każda inny ja piore na bawełnie właśnie ze względu na wirowanie steruje temperaturą i jak tylko do pobieżnego przeprania to naciskam rapid który skraca czas prania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.09.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 .... moja pralka nie ma guziczka rapid ale ma podział na programy standartowe - czyli piorące coś kole godziny i więcej... i programy "time for U" gdzie są wersje skrócone. Ja jadę na 60 stopniach, by porządnie dopierało przedszkolne obiadki i kredki wirowanko 400 obrotów - by krócej schło.... ale samo pranie trwa 35 min. Ale ręczniki i pościel gotuje... znaczy temp 90 st. i pranie 1,5 h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.09.2009 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 ja dowirowuje 800 bo 600 za malo i pierze mi 1.5 h , bawelna to jakies 2.5 godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.09.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 .... 2,5 h o rety... to az tak długiego cyklu to ja chyba nawet nie mam albo jeszcze nie znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.09.2009 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 bo ja mam pralke juz od 7 lat wtedy nikomu sie nie spieszylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 25.09.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Ja z leniwych Biale, czarno-ciemnoszare i kolorowe. Zielona koszulke piore z zoltymi i pomaranczowymi nic sie nie dzieje Piore wszystko (oprocz recznikow i poscieli) na 30 stopni i wiruje na 1200. Recznikom pozwole sie wygrzac na 90tce Piore cala sobote i niedziele. Reczniki w tygodniu To co trzeba recznie prac to zawsze czeka na nabranie mocy na dnie kosza...albo jak sie pare zbierze to ide z tym do dry cleaners Wszystkie garsonki, garnitury i suknie/bluzki wychodne ida do dry cleaners (kurcze, ucieklo mi jak poprawnie to nazwac - pralnia??? ) Dzien dobry Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.09.2009 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 pralnia chemiczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 25.09.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 pralnia chemiczna Dzieki! O Niezastapiona!! Ja zauwazylam ostatnio, ze poprawnie to ja w zadnym jezyku juz nie mowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.09.2009 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Ale w kazdym sie umiesz dogadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 25.09.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 ja na przedszkolno - szkolne brudy mam program eco i on kiedy włączam opcję pranie intensywne pierze 3 godz. . Zawsze też włączam opcję ułatwiającą prasowanie, oczywiście potem nie prasuję wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.09.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Może zmieńmy temat, bo jak jakieś kury domowe gadamy 2-gi dzień o praniu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts