wu 01.10.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 mój wszystkie słodycze jakie w domu są jakby chińskiej nie było dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.10.2009 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 dzien dobry! moj to kanapki sobie robi, woli kanapki niz jakby mial cos odgrzewac zupek nie mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.10.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Martuś toteż własnie staram się żeby zupek nie było bo raz kiedyś można zjeść ale nie bez przerwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.10.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 eeeee, to moj to miszcz kuchni w porownaniu z Waqszymi gotuje sobie makaron i zalewa oliwa z oliwek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.10.2009 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 i co to juz koniec dania?? moj nie lubi makaronu moze dlatego chinszczoki go nie kreca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.10.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 i co to juz koniec dania?? moj nie lubi makaronu moze dlatego chinszczoki go nie kreca noooo czasem jeszcze plaster zoltego sera dodaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.10.2009 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 mimo, ze lubie makaron na taka potrawe nigdy bym nie wpadla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.10.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 no widzisz jak kiedys nas odwiedzisz (w koncu) to namowie Dejwa na gotowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.10.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Anja Dejw wie co dobre! Ja też lubię taki z oliwą+czosnku troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.10.2009 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 no ja czekam na oliwe od nefer i tez sobie zaserwuje takie cos z odrobina parmezanu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.10.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Anja Dejw wie co dobre! Ja też lubię taki z oliwą+czosnku troche tak czosnek tez czasem dodaje (ale to juz jak ma wielka wene na gotowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.10.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 no ja czekam na oliwe od nefer i tez sobie zaserwuje takie cos z odrobina parmezanu o i ja tez czekam, bede w Warszawie 17go wiec odbiore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.10.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 ja oliwę to na talerzyk z odrobiną soli, chili i octu balsamicznego i wyjadam świeżą bagietką... mniam.... tylko niestety do niskoenergetycznych potraw to nie należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.10.2009 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 ja to zacofana jestem w tym gotowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 01.10.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 jezu, a mnie coś stąd ciągle wywala i moich kwiecistych wypowiedzi brak:( a więc streszczam co na myśli miałam piorę nawet po 1 rzeczy (Seba sobie życzy aby jego koszulki były prane na program: ręczne- kolorami, a że ma np. 1 różową to leci sama...) oczywiście teraz przy maluchu to 2 pralki dziennie- a co będzi jak zacznie sam po podwórku latać- strach się bać prasowania nie cierpię i choć mam taki tors jak na zdjęciu na wyłączność w domku to najczęściej trzyma w ręku pilota do tv, całe szczęście mam teściową i eksponuję sterty prania do wyprasowania kiedy tylko wiem, że mnie odwiedzi- Skutecznie:) gotować lubię i do kuchni nie wpuszczam a poza tym jak widzicie wróciłam na forum, a to głównie za sprawą niani elektronicznej, z kamerką co to mi wstać znad łóżeczka pozwoliła, bo jak większośc młodych (hihihaha koń by się uśmiał) mam wciąż tam siedziałam i patrzyłam czy oddycha i liczyłam te paluszki i nadziwić się nie mogłam po kim taki ładniutki. Polecam taki zakup każdej mamie kwoce:) Marta- dawałam ci namiar do faceta od szkłą w kuchni? dzwoniłaś?to u niego wyszło tak drogo? Jest jeszcze stan szkło z Piekar- oni mieli lustra najtaniej w okolicy U kogo robiłaś wycenę na trawnik? Jak pewnie zauważyłaś ja do trawnika też mam już niedaleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.10.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Monia dawaj namiar na lustra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 01.10.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Stan Szkłohttp://www.stan-szklo.pl/index_big.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.10.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 łoooto jakaś duża sprawa dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.10.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Jeśli mowa o gotowaniu makaronu to ja mam rewelacyjny przepis: albo gotujesz z dodatkiem oliwy i odrobiną ziół, albo kupujesz gotową kostkę bulionową Knorra "oliwa z oliwek" Makaron się gotuje, a ty w między czasie podsmażasz na patelni kawałki pomodora z czosnkiem ( już sie ślnię ) Trwa to tyle co gotowanie makaronu, potem mięszasz ino makaron z pomidorami, posypujesz tartym serem i jesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 01.10.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 ja tez znam fajny przepisgotuję makaron, a w tym czasi e na patelni rumienię kilka plasterków szynki pokrojonych w paseczki, dodaję 2 serki topione ze szczypiorkiem i trochę śmietany- sos gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts