Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jezu, a mnie coś stąd ciągle wywala i moich kwiecistych wypowiedzi brak:(

a więc streszczam co na myśli miałam

piorę nawet po 1 rzeczy (Seba sobie życzy aby jego koszulki były prane na program: ręczne- kolorami, a że ma np. 1 różową to leci sama...:))

oczywiście teraz przy maluchu to 2 pralki dziennie- a co będzi jak zacznie sam po podwórku latać- strach się bać

prasowania nie cierpię i choć mam taki tors jak na zdjęciu na wyłączność w domku to najczęściej trzyma w ręku pilota do tv, całe szczęście mam teściową i eksponuję sterty prania do wyprasowania kiedy tylko wiem, że mnie odwiedzi- Skutecznie:)

gotować lubię i do kuchni nie wpuszczam

a poza tym jak widzicie wróciłam na forum, a to głównie za sprawą niani

elektronicznej, z kamerką co to mi wstać znad łóżeczka pozwoliła, bo jak większośc młodych (hihihaha koń by się uśmiał) mam wciąż tam siedziałam i patrzyłam czy oddycha i liczyłam te paluszki i nadziwić się nie mogłam po kim taki ładniutki. Polecam taki zakup każdej mamie kwoce:)

Marta- dawałam ci namiar do faceta od szkłą w kuchni? dzwoniłaś?to u niego wyszło tak drogo? Jest jeszcze stan szkło z Piekar- oni mieli lustra najtaniej w okolicy

U kogo robiłaś wycenę na trawnik? Jak pewnie zauważyłaś ja do trawnika też mam już niedaleko :D

Jeśli mowa o gotowaniu makaronu to ja mam rewelacyjny przepis: albo gotujesz z dodatkiem oliwy i odrobiną ziół, albo kupujesz gotową kostkę bulionową Knorra "oliwa z oliwek" :)

Makaron się gotuje, a ty w między czasie podsmażasz na patelni kawałki pomodora z czosnkiem ( już sie ślnię :oops: ) Trwa to tyle co gotowanie makaronu, potem mięszasz ino makaron z pomidorami, posypujesz tartym serem i jesz :D