Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja tez znam fajny przepis

gotuję makaron, a w tym czasi e na patelni rumienię kilka plasterków szynki pokrojonych w paseczki, dodaję 2 serki topione ze szczypiorkiem i trochę śmietany- sos gotowy

a to ulubiony sos Kruszki :D

wersja dla dorosłych to zamiast serków gorgonzola a zamiast szynki cienki wędzony boczek w plastrach

wersja pomiędzy to szynka plus brie z camembertem

wszystkie palce lizać. o ile ktoś lubi białe sosy

Tez nie lubie kostek. Kiedys mialam przepis, w ktorym trzeba bylo dodac bulionu z kotki i ostygl mi zanim go uzylam. Ja pierdziele ile w tym jest loju. :x :x :x Dobrze, ze ostygl, mozna bylo ten tluszcz usunac. Bleeeee. :x

czasem się przydaje dla 'podbarwienia' smaku :wink:

ostatnio kupiłam bulionetki - podobno one mają duuuużo mniej tłuszczu. ale nie zdążyłam ich wypróbować jeszcze :oops:

Monika wlasnie dzownilam do tego Krzyska co wam robil ale wycena wyszla ta najdrozsza wlasnie. Na pewno wycenie tez u Stana :)

Dzieki za przepisy na szybkie sosy, to cos dla mnie :)

Trawnik wycenialam u goscia z Okrzei bo sasiad powiedzial ze juz w ogole nie bierze zlecen tyle ma roboty

http://www.ogrody-kapri.pl/

Zgadza się z tym podjazdem. My zrobiliśmy najprostzy jaki się dało a i tak dziesiąt tysiecy to kosztowało (ok 80m). :roll: Nie odśnieżamy dojazdu tylko sąsiad nam ubija oblrzymim traktorem koleiny wyjazdowe :wink: :lol:

Ale wszystko ma swoje uroki. Mogliśmy dom stawiać zaraz przy bramie ale to za blisko drogi było. Uciekliśmy z domem jak najdalej, zeby było spokojniej. Dziś, jak juz ta kostka jest zrobiona, nie żałujemy tego wyboru :lol: