anjamen 06.10.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 dzien dobry to ja sie nie odzywam ile mam za domkiem a ile tam poszlo wywrotek ziemi a ile trawy ale teraz pozostalo mi sie cieszyc ta przestrzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 06.10.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 oj u mnie też 20m podjazduu szerokiego na 4,20 + chodnik 1,50 no to też trochę nam materiału poszło - na szczęscie częśc dostaliśmy free więc nie wybrzydzałam i mam zwykły polbruk a wywrotek z ziemią nie liczę ... a i tak mamy nierówny teren ... aby go wyrównać pewnie 100 by zabrakło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 06.10.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 oj kochane ja mam 50 m do plotu z przodu a przed płotem jeszce 25 m do krawędzi jezdni a z tyłu chyba ze 30 m ogrodzenia 250 m bierzacych a ile to złotówek to załamka i kto to bedzie kosił ehh ale musiałam sie odsunąć od drogi krajowej ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.10.2009 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Wiecie co zazdraszczam takich duzych dzialek tzn nie koniecznie na etapie ogordzenia i podjazdu ale potem, ja wlasciwie nie mam gdzie roslinek sadzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 06.10.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 markotko ja mam inny problem ... mam działkę ale nie weim kiedy będzie kasy aby coś zasadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.10.2009 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 No u mnie tez ale mowie o dalekiej przyszlosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.10.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 ja cale szczescie rosliny dosadzalam przez 2 lata i z tylu juz spory las mi urosl teraz chce juz tylko wielkiego czerwonego buka posadzic jeszcze jak Helena sie urodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.10.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 no wlasnie jak ktoś ma dużą działkę to może już walczyć z ogródkiem na etapie budowy. przez te dwa lata już by mi conieco podrosło i się zadomowiło. i czasu na przemyślenie jest więcej. jak się ma tylko po pół metra naokoło domu to podczas budowania nie ma szans nic kompletnie wkopać bo zaraz by zniszczyli. nie mówiąc o tym ze ogrodzenie musi być na końcu bo nawet nie byłoby jak materiału wwieźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.10.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Duza działka to duze wydatki a w czasie budowy są inne priorytety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.10.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 jasne ale kiedyś skończysz budować. a działka zostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 06.10.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 duża działka ma prawie same plusy, ale nie daję rady zająć się ogrodem tak jak bym chciała i to mnie okropnie wkurza.... ja mam z przodu 30m a z tyłu prawie 200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 06.10.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 no właśnie jak się buduje to już kaski na ogród nie starcza ale na szczescie mam tam pare jabłonek więc nie ma pustyni a stopniowo cś sie bedzie zapełniać także za 10 lat kto wie.... Irma Ty bys swój las zostawiła i już masz cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.10.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 to tyle co ja tylko że m2 a nie mb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 06.10.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 to tyle co ja tylko że m2 a nie mb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 06.10.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Irma Ty bys swój las zostawiła i już masz cudnie las zostanie niemal nietknięty ale ten kawał na którym dom stoi to były totalne chaszcze i tego nie mogę zostawić bez ingerencji łopaty A mam wrażenie, ze to ani za mną ani pzrede mna a efektów brak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.10.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 wygląda pięknie. jakbyś miała dom na polanie pośród lasu. co poniekąd nie odbiega od rzeczywistosci. troche jak u rasi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.10.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Ja tylko przepis podam; Wykwintny tort orzechowy CIASTO: 7 jajek 20dag cukru pudru 20dag mąki ½ torebki proszku do pieczenia 2 łyżki kakao w proszku 10dag drobno posiekanych orzechów laskowych lub włoskich KREM: 12 dag mielonych orzechów 120ml mleka 8 dag cukru pudru 1 opakowanie cukru waniliowego 20dag masła 1 łyżka rumu Przygotować ciasto; jajka zmiksować z cukrem na puszystą masę. Nie przerywając miksowania wsypać po łyżce mąkę, wymieszaną z proszkiem do pieczenia, kakao i posiekanymi orzechami. Tortownicę natłuścić, wysypać mąką, napełnić ciastem. Piec ok. 45 min w tem 180st. Mleko podgrzać w garnku. Cały czas mieszając dosypać cukier, mielone orzechy i cukier waniliowy, gotować na nie wielkim ogniu przez kilka minut. Ostudzić. Masło zmiksować na pianę, nie przerywając ucierania dodawać po łyżce krem orzechowy. Wlać rum, wymieszać. Zupełnie zimne ciasto przekroić na dwa krążki, przełożyć przygotowanym kremem. Ciasto można tez pokropić rumem. Zostawić trochę kremu na wierzch tortu i na boki. Udekorować. Przepis pochodzi z czasopismu "Tina". Nr 11/2007. „120 wypieków na Święta” Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.10.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Ja na 1000m2 to kartofle miałam w tym roku Nawet urosły Nie wiem co będzie w przyszłym. Teść pomysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.10.2009 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Dziekuje Zeljka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 07.10.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Witam serdecznie Z wielkim zamiłowaniem niezmiennie podglądam Twoj przesliczny domek i trzymam kciuki za szybkie dokończenie dzieła Z resztą idzie Wam świetnie!!! Gratuluję gustu Mam pytanie o te prześliczne narzuty na łóżko dla dzieci - gdzie je mozna oglądnać i kupić??? Kupowałas przez internet czy osobiście? A może macie jakiś inne sugestie gdzie szukać, bo niektóre ceny w sklepach internetowych przyprawiają mnie o zawrót głowy Życzę wszystkiego dobrego i pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts