nitubaga 12.10.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 do deszczownic do max. rozmiaru 240mm nie trzeba dodatkowego ciśnienia. przynajmniej do tych hansgrohe - ja się wlaśnie o takiw pytałam. nie wiem jak to jest z innymi producentami. oooo widzisz.... dobrze wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.10.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Markotko, jak tam po imprezie?? super te kabiny, kwadratowa zwłaszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.10.2009 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Przezylam Robilam do spolki z ciotka, ja ciasta i salatki ciotka reszte, na szczescie kolejna taka impreza dopiero za jakis rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 12.10.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Deszczownica to 22cm http://www.ferro.pl/produkt-zestaw-natryskowy-rotondo-9-3053.html my nadal czychamy na promocję Hansgrohe Raindance mąż się zawziął na 30cm, mi by 24 wystarczyło 30 kosztuje 1700, a 24 -1400 kachna ja kupiłam tą 240mm a chcieliśmy 300 i już była zamówiona ale niestety do 300 trzeba mieć większe ciśnienie wody i inną rurę poprowadzoną więc niestety nie było możliwe jej podłączenie. została więc 240 ... a i tak jest ogromna!!! nie wiedziałam! a jak to sprawdzić, żeby wtopy nie było? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 12.10.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Deszczownica to 22cm http://www.ferro.pl/produkt-zestaw-natryskowy-rotondo-9-3053.html my nadal czychamy na promocję Hansgrohe Raindance mąż się zawziął na 30cm, mi by 24 wystarczyło 30 kosztuje 1700, a 24 -1400 kachna ja kupiłam tą 240mm a chcieliśmy 300 i już była zamówiona ale niestety do 300 trzeba mieć większe ciśnienie wody i inną rurę poprowadzoną więc niestety nie było możliwe jej podłączenie. została więc 240 ... a i tak jest ogromna!!! nie wiedziałam! a jak to sprawdzić, żeby wtopy nie było? ... ja pytałam w salonie gdzie kupwałam deszczownicę a oni dzwonili do hansgrohe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 12.10.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 ja pytałam w salonie gdzie kupwałam deszczownicę a oni dzwonili do hansgrohe. wielkie dzięki -też tak zrobimy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 12.10.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 też napaliłam się na ogromną deszczownicę a tu zonk ... nie wszystkie tak po prostu można podłączyć do normalnej standardowej rurki z wodą, na szczęście w porę nas pan z salonu uświadomił. np. deszczownica hansgrohe taka za 7 tyś o ta ... http://www.dlaciebie.pl/upload/obrazki/artykuly/dom/deszcz1.jpg wymaga specjalnego systemu rurek i ciśnienia co zwiększa koszt o dodatkowe 5 tyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 12.10.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 np. deszczownica hansgrohe taka za 7 tyś o ta ... http://www.dlaciebie.pl/upload/obrazki/artykuly/dom/deszcz1.jpg wymaga specjalnego systemu rurek i ciśnienia co zwiększa koszt o dodatkowe 5 tyś Małż też sie na nią napalał (na szczęście wybiłam mu to z głowy i ROR też ) , ale ja myslałam, że to 7 tys to cały koszt a tu koszt "imprezy" to w sumie 12 tys ... to jednak ta za 1,5 tys mi wystarczy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 12.10.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 niestety aby uzyskać efekt wodospadu i masażu musi być specjalne ciśnienie a co za tym idzie instalacja itp. my zostaliśmy przy deszczownicy 240mm a i tak jest ogromna. w tym tygodniu zamontują to wrzucę zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 12.10.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 my zostaliśmy przy deszczownicy 240mm a i tak jest ogromna. w tym tygodniu zamontują to wrzucę zdjęcie to opisz też wrażenia bo może uda mi się małża na tę 24 namówić -zawsze to 300zl na butki zostanie ale ta Twoja to też Raindance? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 12.10.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 my zostaliśmy przy deszczownicy 240mm a i tak jest ogromna. w tym tygodniu zamontują to wrzucę zdjęcie to opisz też wrażenia bo może uda mi się małża na tę 24 namówić -zawsze to 300zl na butki zostanie ale ta Twoja to też Raindance? tak raindance air 240mm kosztowała niecałe 1400zł mam z uchwytem sufitowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.10.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 my zostaliśmy przy deszczownicy 240mm a i tak jest ogromna. w tym tygodniu zamontują to wrzucę zdjęcie to opisz też wrażenia bo może uda mi się małża na tę 24 namówić -zawsze to 300zl na butki zostanie ale ta Twoja to też Raindance? tak raindance air 240mm kosztowała niecałe 1400zł mam z uchwytem sufitowym. nie nooo prosze się tu nie bawić w zgadywanki co znaczy raindance? i moze jakaś fota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 12.10.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 http://sklep.kati-kati.pl/galerie/h/hansgrohe-raindance-air_18426.jpg takie coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 12.10.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 a moja będzie boczna -o taka : http://image.ceneo.pl/data/products/1460403/product.jpg a Raindance, to nazwa , która oddaje to, ze kropelki wody są "napowietrzone", stąd uczucie "bąbelków szampana na skórze" -tak mi to pan w sklepie lazinkowym wytłumaczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 12.10.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Przepraszam, że się Paniom wcisnę między te kuszące bąbelki, ale muszę napisać Markotko, że okropnie mi się u Ciebie podoba!!! Piękne schody, mozaika, fajne kanapy i jakaś znajoma kostka przed domem pięknie się prezentuje...! Coraz przytulniej i bardziej domowo jest u Ciebie, ale najbardziej powaliły mnie drzwi - są po prostu CUDNE! Chyba warto było na nie tyle czekać, prawda..!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.10.2009 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Dzieki Aniu Fakt warto bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.10.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 dobry wieczór i człowiek całe życie się uczy zawsze prysznic to był prysznic a teraz jakieś szampany jakieś ciśnienia łoooooo matko za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 12.10.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Dzieki Aniu Fakt warto bylo Tak myślałam..! Piękne są, naprawdę. Też sobie kiedyś takie zrobię, a co..! A jak tam Twój prysznic - da się wszystko podłączyć jak należy..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.10.2009 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Oczywiscie ze nie element wewnetrzny do przylacza katowego jest nie prostopadle do sciany musielismy to zapchac silikonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.10.2009 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 ==================- Panie doktorze, mój rozrusznik serca ma chyba defekt!- Po czym pan tak sądzi?- Jak kaszlnę to mi się kanały przełączają w telewizorze.==================Rząd ma pomysł na rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia. Proponuje,żeby głodni zjedli bezrobotnych===================Misiu - mówi mąż do żony - zaprosiłem kolegę na kolację.- Co? Czyś ty zwariował?! W domu jest bałagan, nie poszłam na zakupy,naczynia są brudne i nie zamierzam gotować kolacji!- Wiem.- To po co zaprosiłeś kolegę na kolację?!- Ponieważ biedaczek myśli o żeniaczce.======================Cztery katoliczki piją kawę. Pierwsza mówi:- Mój syn jest księdzem. Kiedy wchodzi do pokoju, ludzie mówią:"Ojcze".Druga mówi:- Mój syn jest biskupem, kiedy wchodzi do pokoju, ludzie mówią: "Waszamiłość".Trzecia na to:- Mój syn jest kardynałem, kiedy wchodzi do pokoju, ludzie mówią:"Wasza ekscelencjo".Ponieważ czwarta w milczeniu sączy kawę, delikatnie ją zachęcają:- No...?- Mój syn jest wspaniale umięśnionym tancerzem. Kiedy wychodzi nascenę, kobiety wołają: "O mój Boże!"========================= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts