mario31 13.10.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 No ale rozumiem, że da się tak zrobić, by działała prawidłowo...!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.10.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 niezle kawaly a co do podlaczenia prysznica, deszczownicy i baterii to u nas tez bylo namieszane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.10.2009 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Dzialac dziala tylko krzywo w stosunku do sciany. Marys jzu mnie nic nei dziwi, tak schrzanionej instalacji to chyba nikt nie ma, pan widzial co zmajstrowal, powiedzial tylko ze juz sie nigdy nie podejmie takiej instalacji ale jak on nawet zwyklych zaworkow do wezykow z baterii umywalkowej nie potrafi rowno zamontowac to chyba nie powinien sie brac za zadna instalacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 13.10.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 No to miałaś pecha, że na takiego fachofca trafiłaś... Współczuję.... Jak się chłop nie znał, to miał uczciwie powiedzieć, a nie narobić bigosu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.10.2009 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 No mialam. Z tych, ktorzy schrzanili robote to instalator, tynkarze-mamy straszne gory i doliny.Ten instalator ial pomagiera i to on taki pierdola ale to on firmuje ta robote. No i teraz kolejna wtopa, gosciu od elewacji mial byc juz ostatecznie dzisiaj i zadzwonil, ze mamy sobie kogos wynajac do montazu rynien i tego co bylo do poprawy za kase ktora mu wisimy bo on wtopil kupe kasy na duzej inwestycji za opoznienia i rozwiazuje firme i wyjezdza z kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 13.10.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Wiesz nawet jak miał pomagiera, to powinien kontrolować jego robotę i sprawdzać czy wszystko jest ok. Co do elewacji, to faktycznie wtopa... Może dam Ci numer do mojego gościa - nie wiem jak u niego z czasem, ale zawsze możesz zadzwonić czy Ci tych rynien nie założy..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.10.2009 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Obawiam sie ze nie bedzie mu sie chcialo jechac tak daleko zeby zamontowac 4 rynny a wlasciwie rury spustowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 13.10.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 No faktycznie zapomniałam, że Ty już gdzie indziej mieszkasz - Pan z Gliwic jest, więc myślałam,że będzie miał blisko... A może na Twoi osiedlu masz jakąś ekipę, z którą mogłabyś się dogadać? Nie robi jakiś sąsiad elewacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.10.2009 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 No wlasnie nie, no nic cos pokombinujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.10.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Melduję, że oliwa dotarła Teraz Twój ruch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.10.2009 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Ales mnie zaskoczyla jak ten weekend ? pasowalo by ci?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.10.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Ales mnie zaskoczyla jak ten weekend ? pasowalo by ci??No teraz Ty mnie zaskoczyłaś Dam znać w ciągu tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.10.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Dzień dobry! czy u Was też taka hu..wa pogoda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.10.2009 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 tez niestety, musialam odsniezac auto a snieg sypal poziomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.10.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 tez niestety, musialam odsniezac auto a snieg sypal poziomo czyli musiałaś odśnieżać tylko boki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.10.2009 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 jeden bok i przednia szybe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 14.10.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 tez niestety, musialam odsniezac auto a snieg sypal poziomo Dobre! U nas też paskudnie sypie... Dobrze, że w domku grzejemy i jest przyjemne ciepełko...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.10.2009 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 My tez grzejemy i w kominku palimy Ale komin sie mocno nagrzewa mamy dodatkowy grzejnik w lazience przez to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 14.10.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Hej!! Co sypie? Gdzie sypie? Ja nic nie wiem... Markotko, piekna ta kwadratowa kabina od prysznica. Zdjecie z ognia w kominku jak z broszury....fajnie, ze juz sobie mieszkacie tak pelna para Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.10.2009 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Co sypie? Gdzie sypie? Ja nic nie wiem... szczesciara no mieszkamy ale do pelnej geby jeszcze daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts