Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Co sypie? Gdzie sypie?

Ja nic nie wiem...

szczesciara :)

no mieszkamy ale do pelnej geby jeszcze daleko :wink: :lol: :lol:

Podobaja mi sie Twoje zyrandole w jadalni :wink: Tez takie bede miala!!

takie mam w calym domu :)

A już myślałam, że coś przeoczyłam..! :D :wink:

U mnie podobnie, ale powoli pozbywamy się kabelków, chociaż do końca daleka droga.... :roll:

No właśnie ja też myślałam, żeby na razie brykiet kupić, bo drzewo chcę od rodziców przywieźć.

A właśnie mi ostatnio mama o grabie wspominała - w takim razie cieszę się, że dobre! :wink:

raczej powiazane z kaska tzn mam jej za malo na to co bym chciala :wink: :lol: :lol:

Szczerze to szukam po marketach bo tam mniej wiecej zakres cenowy mi pasuje ale jakos nei moge nic znalezc.

Musze kupic kinkiety do kuchni, lampki do wiatrolapu, przedpokoju salonu i jadalni, dolnej lazienki, gornego halu, sypialni i dzieciecych pokoi wiec sporo :)

Mi sie podobaja te materialowe ale boje sie ze sie zasyfia i beda do wyrzucenia

no ja musze salon powiazac z jadalnia a obok sa lamki z przedpokoju i tez musze jakos powiazac a obok kinkiety na schody itd :lol:

no u mnie też salon otwarty na hol i kuchnię, ale jakby się aż tak przejmował -to by sie chyba na samych oprawkach skończyło :roll:

a ja mam materiałowe w sypialni -kupiłam w Leroyu lampę za 160zł, i nocne "nóżki" po 35zl i abazury coś ok 30zl/szt, jak mi się znudzą, albo usyfią -to tylko klosze pozmieniam :) :

sufitowa:

http://images8.fotosik.pl/33/4223bd56304479e9med.jpg

nocna:

http://images8.fotosik.pl/33/5d54cf4820da97d6med.jpg