mayadaski 14.10.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Co sypie? Gdzie sypie? Ja nic nie wiem... szczesciara no mieszkamy ale do pelnej geby jeszcze daleko Podobaja mi sie Twoje zyrandole w jadalni Tez takie bede miala!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 14.10.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Ja też bym bardzo chciała kominek odpalić - w sobotę mamy gości to może wypróbujemy..!? A czym palicie, tzn. o rodzaj drewna mi chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.10.2009 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 My mamy brykiety bo nie mamy drewna tzn tesciu nam przywiozl 2 worki ale jak sie skoncza to zostanie brykiet Musi byc suche i lisciaste najlepiej twarde np grab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.10.2009 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Co sypie? Gdzie sypie? Ja nic nie wiem... szczesciara no mieszkamy ale do pelnej geby jeszcze daleko Podobaja mi sie Twoje zyrandole w jadalni Tez takie bede miala!! takie mam w calym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 14.10.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Co sypie? Gdzie sypie? Ja nic nie wiem... szczesciara no mieszkamy ale do pelnej geby jeszcze daleko Podobaja mi sie Twoje zyrandole w jadalni Tez takie bede miala!! takie mam w calym domu A już myślałam, że coś przeoczyłam..! U mnie podobnie, ale powoli pozbywamy się kabelków, chociaż do końca daleka droga.... No właśnie ja też myślałam, żeby na razie brykiet kupić, bo drzewo chcę od rodziców przywieźć. A właśnie mi ostatnio mama o grabie wspominała - w takim razie cieszę się, że dobre! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.10.2009 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Dobre dobre Z lampami mam problem, ciezko mi cos wybrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 14.10.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 To podobnie jak ja... Znam ten ból... Mi została właśnie ta nieszczęsna jadalnia (lampa+dwa kinkiety) i lampa do salonu. A u Ciebie problem z kaską czy nie wiesz co do czego dobrać..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.10.2009 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 raczej powiazane z kaska tzn mam jej za malo na to co bym chciala Szczerze to szukam po marketach bo tam mniej wiecej zakres cenowy mi pasuje ale jakos nei moge nic znalezc. Musze kupic kinkiety do kuchni, lampki do wiatrolapu, przedpokoju salonu i jadalni, dolnej lazienki, gornego halu, sypialni i dzieciecych pokoi wiec sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.10.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 ja miałam największy problem z lampami do salonu... bo mam 1 nad stołem i 1 nad sofami -i chciałam jakos je ładnie zgrać -no i chyba sie udało a reszta lamp to markety budowlane (w LM był największy wybór) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.10.2009 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Mi sie podobaja te materialowe ale boje sie ze sie zasyfia i beda do wyrzucenia no ja musze salon powiazac z jadalnia a obok sa lamki z przedpokoju i tez musze jakos powiazac a obok kinkiety na schody itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.10.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Mi sie podobaja te materialowe ale boje sie ze sie zasyfia i beda do wyrzucenia no ja musze salon powiazac z jadalnia a obok sa lamki z przedpokoju i tez musze jakos powiazac a obok kinkiety na schody itd nie patrz na to tak, ja mam wszystkie nie od pary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.10.2009 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 U mnie tez chyba tak bedzie Do tego kinkiety na klatke musza byc takie coby za bardzo sciany nie oswietlaly bo bardzo krzywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.10.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Mi sie podobaja te materialowe ale boje sie ze sie zasyfia i beda do wyrzucenia no ja musze salon powiazac z jadalnia a obok sa lamki z przedpokoju i tez musze jakos powiazac a obok kinkiety na schody itd no u mnie też salon otwarty na hol i kuchnię, ale jakby się aż tak przejmował -to by sie chyba na samych oprawkach skończyło a ja mam materiałowe w sypialni -kupiłam w Leroyu lampę za 160zł, i nocne "nóżki" po 35zl i abazury coś ok 30zl/szt, jak mi się znudzą, albo usyfią -to tylko klosze pozmieniam : sufitowa: http://images8.fotosik.pl/33/4223bd56304479e9med.jpg nocna: http://images8.fotosik.pl/33/5d54cf4820da97d6med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.10.2009 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Jest to jakies wyjscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.10.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Ja bym chciała nad stół w jadalni dwie takie Muchy http://www.dober.pl/images/img_sr/MA-403075513_s.jpg Niech się ganiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.10.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Jest to jakies wyjscie i w miare ekonomiczne jak szukaliśmy samych nocnych -to takie które nam sie podobały kosztowały powyżej stówy, a tak "adam słodowy -zrób to sam" - i jest taniej -no i komplecik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.10.2009 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Ja bym chciała nad stół w jadalni dwie takie Muchy http://www.dober.pl/images/img_sr/MA-403075513_s.jpg Niech się ganiają fajowe mam nadzieje ze sie nie luzuja z czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.10.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Nie sądzę żeby na tyle luzy były, ze na głowę spadną To Massive wiec byłabym spokojna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.10.2009 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 i jest stojaca do tego, chyba ja widzialam w obi, fajne lampki choc do tanich nie naleza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.10.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 http://www.dober.pl/product_info.php/products_id/4522 Jeszcze do odłozenia Ja za to szukam lamp na antresole długich ok. 2m. Coś jak "gluty" Efilo czy Edity. Z serii Karat jest też taka lampa ale jeszcze coś innego szukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts