Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wlasnie mi ortopeda powiedzial ze jak chce pelny wyprost to mam zafundowac sobie prywatna rehabilitacje czytaj 70zl/h a jak to nie pomoze to prawdopodobnie mam zrosty na kolanie ktore ograniczaja ruch i trzeba bedzie usunac artroskopowo wiec pieknie jest :evil: na dodatek nie mam kiedy chodzic na ta rehabilitacje :(

Wlasnie mi ortopeda powiedzial ze jak chce pelny wyprost to mam zafundowac sobie prywatna rehabilitacje czytaj 70zl/h a jak to nie pomoze to prawdopodobnie mam zrosty na kolanie ktore ograniczaja ruch i trzeba bedzie usunac artroskopowo wiec pieknie jest :evil: na dodatek nie mam kiedy chodzic na ta rehabilitacje :(

no to nieciekawie :-? .. ale chyba się zdecydujesz na tę rehabilitację? prywatnie -to godziny są elastyczne?

Gość justyna_m
akurat Robert nie ma tak skomplikowanego złamania tylko pęknięcie ale jak ściąga wieczorem orteze to kolano ma jak z waty!!! musi na nowo nauczyć się zginać i nabrać w nim siły. mówią, że potrwa to jakiś miesiąc.

Justyna mam nadzieje, ze uda mu sie odrobic mase miesniowa i sile w kolanie w ciagu miesiaca, musi miec na prawde dobrego rehabilitanta,trzymam kciuki.

Ja ciagle mam ubytki masy miesniowej - 3.5 cm roznicy w obwodzie uda ale u mnie spowodowane jest tym, ze nie mam pelnego wyprostu a co za tym idzie miesien czworoglowy uda nie pracuje. Teraz zaluje ze sciubilam na dobra rehabilitacje wydawalo mi sie ze mozna wrocic do formy korzystajac ze zwyklego osrodka rehabilitacji.

No moze sie tez okazac ze moje kolanko to sie tylko pod kolejny zabieg nadaje.

Helol dobrze, uwielbiam weekendy wtedy nie tzreba nigdzie jezdzic :) Czuje sie jak na wakacjach :)

Do domu mozna dojechac po wertepach albo asfaltowa droga przez park, wczoraj wjechalam w ta droge widok byl niesamowity drzewa nie calkiem powalone ale uszkodzone zwisaly ku ziemi, cala alejka takich drzew, musialam oczywisice wycofac ale widoku nie zapomne :)