skaba 14.10.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 mnie się bardzo bardzo podobają materiałowe.. i zaryzykuję do jadalni i salonu.. i chyba do sypialni.. jakby co to ja też szukam "glutów efilki" w innym wydaniu długość powyżej 2m.. mają zawisnąć przy schodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.10.2009 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Wlasnie mi ortopeda powiedzial ze jak chce pelny wyprost to mam zafundowac sobie prywatna rehabilitacje czytaj 70zl/h a jak to nie pomoze to prawdopodobnie mam zrosty na kolanie ktore ograniczaja ruch i trzeba bedzie usunac artroskopowo wiec pieknie jest na dodatek nie mam kiedy chodzic na ta rehabilitacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.10.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Wlasnie mi ortopeda powiedzial ze jak chce pelny wyprost to mam zafundowac sobie prywatna rehabilitacje czytaj 70zl/h a jak to nie pomoze to prawdopodobnie mam zrosty na kolanie ktore ograniczaja ruch i trzeba bedzie usunac artroskopowo wiec pieknie jest na dodatek nie mam kiedy chodzic na ta rehabilitacje no to nieciekawie .. ale chyba się zdecydujesz na tę rehabilitację? prywatnie -to godziny są elastyczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.10.2009 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Jasne ze zaczne od rehabilitacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 15.10.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Markotko w takim razie dużo zdrówka życzę! I oby nie były potrzebne żadne zabiegi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.10.2009 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 teraz szukam dobrego rehabilitanta, ktory bylby dostepny cenowo bo dostalam namiary ktore mnie zabily cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 15.10.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 No ja niestety nie pomogę, bo ten od mojej teściowej jest jeszcze droższy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.10.2009 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 no ten drugi prywatny bierze 90 za h i 50 za 1/2 ale jest w centrum a tam to 2 godziny na dojazd strace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 15.10.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 współczuje markotko ja męża u siebie na rehabilitacje zapisałam i od następnego tygodnia zaczyna. wiem ile to kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.10.2009 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Wczesniej chodzilam do osrodka rehabilitacji to 20zl placilam za laser i pole i godzine cwiczen tylko, ze tam juz mi ni potrafili pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 15.10.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 akurat Robert nie ma tak skomplikowanego złamania tylko pęknięcie ale jak ściąga wieczorem orteze to kolano ma jak z waty!!! musi na nowo nauczyć się zginać i nabrać w nim siły. mówią, że potrwa to jakiś miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 15.10.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Hmmm...no to masz taka nieszczegolna pamiatke z wakacji... Oby wszystko dobrze sie skonczylo!! Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.10.2009 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Justyna mam nadzieje, ze uda mu sie odrobic mase miesniowa i sile w kolanie w ciagu miesiaca, musi miec na prawde dobrego rehabilitanta,trzymam kciuki.Ja ciagle mam ubytki masy miesniowej - 3.5 cm roznicy w obwodzie uda ale u mnie spowodowane jest tym, ze nie mam pelnego wyprostu a co za tym idzie miesien czworoglowy uda nie pracuje. Teraz zaluje ze sciubilam na dobra rehabilitacje wydawalo mi sie ze mozna wrocic do formy korzystajac ze zwyklego osrodka rehabilitacji.No moze sie tez okazac ze moje kolanko to sie tylko pod kolejny zabieg nadaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 15.10.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 nie strasz mnie ... boję się o to jego kolano ponieważ opuchlizna mu wyszła i kurcze nie wiadomo od czego. jutro idzie do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.10.2009 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Nie strasze tylko mowie, ze dobry rehabilitant to skarb jesli cie tylko stac to nie ma sie nad czym zastanawiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.10.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 ło matko salatko teraz przeczytalam o kolanie i o cenach rehabilitantów. zdrowego kolanka szybko zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.10.2009 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Dzieki dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 16.10.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Heloł, jak się mieszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.10.2009 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Helol dobrze, uwielbiam weekendy wtedy nie tzreba nigdzie jezdzic Czuje sie jak na wakacjach Do domu mozna dojechac po wertepach albo asfaltowa droga przez park, wczoraj wjechalam w ta droge widok byl niesamowity drzewa nie calkiem powalone ale uszkodzone zwisaly ku ziemi, cala alejka takich drzew, musialam oczywisice wycofac ale widoku nie zapomne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 16.10.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 a ja w weekendy bardzo często muszę pracować kiedy inni mają wolne ale akurat ten mam wolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts