efilo 16.10.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 martuśczy Ty byłaś może w home&you chyba w forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.10.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 martuś czy Ty byłaś może w home&you chyba w forum?Czy warto się tam wybrać?? Pytam o Forum, tak ogólenie. Mam z Reserved 2 kupony na zakupy do H&Y własnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.10.2009 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Bylam kiedys w forum bylam chyba z 2 razy Na pewno jest sporo fajnych popierdolek, poszewki reczniki narzuty W czeladzi jest tez chyba h&y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.10.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Bylam kiedys w forum bylam chyba z 2 razy Na pewno jest sporo fajnych popierdolek, poszewki reczniki narzuty W czeladzi jest tez chyba h&yH&Y w M1? Nie ma, przynajmniej jak byłam w zeszłym tygodniu to nie bylo Pytałam o Forum jako takie, czy fajne, jakie są sklepy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.10.2009 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Kasiu ja nie lubie zakupow wiec jak dla mnie to nie fajne ale ja lubisz zakupy to troche sklepow jesttu masz stornke http://www.forumgliwice.home.pl/mozna zobaczyc jakie sa sklepy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.10.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 martuś czy Ty byłaś może w home&you chyba w forum?Czy warto się tam wybrać?? Pytam o Forum, tak ogólenie. Mam z Reserved 2 kupony na zakupy do H&Y własnie no ja też właśnie ale chyba mi bliżej do Krakowa Skabuniu już pisałam maylandzi - zobacz sobie ofertę firmy ramko http://www.ramko.pl http://www.ramko.pl/produkty/m/produkt_73.jpg http://www.ramko.pl/produkty/m/produkt_76.jpg http://www.ramko.pl/produkty/m/produkt_72.jpg http://www.ramko.pl/produkty/m/produkt_132.jpg http://www.ramko.pl/produkty/m/produkt_620.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 16.10.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Kasiu ja często jeżdżę do Home&You, bo baaardzo lubię ten sklep! Uważam, że warto jechać, bo jest dużo ciekawych i niedrogich dodatków. Jest też małe Almi Decor, ale bez porównania do tego przy Silesii w Katowicach. Poza tym w Formum macie Zarę, H&M, Promod, Orsay, Benetton, Reserved; z butów jest Venezia, Primamoda, Bata, Kazar, GinoRossi - uważam, że w zasadzie mają wszystkie fajne sklepy! Planowałam w weekend wyskoczyć - jest ktoś chętny na zakupy i kawę..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.10.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 moi!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.10.2009 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Terasz teraz? jak juz nie mieszkam w Gliwicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 16.10.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Markotko zawsze może sobie zrobić wycieczkę na stare śmieci i powspominać..! Efi no to kiedy jedziemy..? W sobotę planuję wyjazd do Myszkowa do Pani firankowej od Kaśki i Wusi ( może się ze mną zabierzesz ), więc albo dzisiaj wieczorem, albo w niedzielę... A nie pamiętasz czy Sanimex w Gliwicach był czynny w niedzielę, bo nie chce mi się szukać w necie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.10.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 noooooooooo Maryś będziesz u mnie i nic nie mówisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.10.2009 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 nieczynny ten w gliwicach, w katowicach tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 16.10.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 noooooooooo Maryś będziesz u mnie i nic nie mówisz Wusiu spokojnie - miałam zaraz do Ciebie i do Skabuni wpaść, żeby się wprosić na oglądanko... Planuję podjechać do Pani około 11-tej - na pewno chwilkę mi u niej zejdzie, ale potem będę już wolna! Marta dzięki za info! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.10.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Markotko zawsze może sobie zrobić wycieczkę na stare śmieci i powspominać..! Efi no to kiedy jedziemy..? W sobotę planuję wyjazd do Myszkowa do Pani firankowej od Kaśki i Wusi ( może się ze mną zabierzesz ), więc albo dzisiaj wieczorem, albo w niedzielę... A nie pamiętasz czy Sanimex w Gliwicach był czynny w niedzielę, bo nie chce mi się szukać w necie...? ja moge obojętne kiedy bylebym jak najszybciej wiedziała kiedy się wybierasz bo sobie będziemy z lubym weekend ustawiać popoludniu i potem by zgrzędził jakbym mu wywracała wszystko do góry nogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 16.10.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Efi to może na spokojnie niedziela do południa..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.10.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Maryś już mi się buźka smieje na jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 16.10.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 No to żałuj, że nie widzisz mojej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.10.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 jutro zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 16.10.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 noooooooooo Maryś będziesz u mnie i nic nie mówisz Wusiu spokojnie - miałam zaraz do Ciebie i do Skabuni wpaść, żeby się wprosić na oglądanko... Planuję podjechać do Pani około 11-tej - na pewno chwilkę mi u niej zejdzie, ale potem będę już wolna! Marta dzięki za info! taaa.. czekam i czekam i nikt do mnie nie wpada.. efilko dziękuję za namiary! na razie obejrzałam tylko z grubsza, ale już mi co nieco w oko wpadło wielkie dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.10.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 cieszę się. miłego spotkanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts