Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jakby taka byla to bym sobie taka kupila ;) :D

pojedz sobie do instalbudu w piekarach, do combikolu w katowicach w ttw tam dosc duzy wybor i w roznych cenach moze cos znajdziesz wg mnie trzeba je zobaczyc na zywo, jeden przelknie to co inny nie :)

tu moze cos znajdziesz

http://www.megalazienki.pl/90_x_90_cm,15.html

Oj Wusia juz szukasz kabiny?

nie dawno tez miałam ten problem. możesz kupic ATRium chińczyk - sa w quadro, Delphi (torrenta)- pewnie też chińczyk choć sprzedawcy twierdzą, że polska firma i ma dobry serwis. poolspa tez cos ma bezramowego , no i koło.

a pózniej to juz Ronal i huppe- ale to już inna pólka cenowa.

dobry wieczór

dzięki dziewczyny zaczęłam szukać bo miałam przed oczami wizję że będzie kwadratowa kabina a teraz jakoś do mnie dotarło że może jednak niekoniecznie będzie pasować kwadratowa :-? kwadratowych z otwieranymi drzwiami więcej jest a półokrągłe to już gorzej więc albo znajdę coś fajnego w dobrej cenie (czytaj im niższa tym lepsza :D )albo mó mąż będzie miał trochę więcej roboty a ja kombinowania :lol: :lol: :lol:

Dzien dobry!!

No i po wizycie szefostwa, gdyby nie to ze nie wyszla pianka do kawy, butelka z winem wypadla z reki i spadajac wpadla w kawe i oblala szefowa a potem szefowa dostala biale wino mimo ze pija czerwone to bylyby ok :)

No i po wizycie szefostwa, gdyby nie to ze nie wyszla pianka do kawy, butelka z winem wypadla z reki i spadajac wpadla w kawe i oblala szefowa a potem szefowa dostala biale wino mimo ze pija czerwone to bylyby ok

Dzień Dobry

Jak widać wizyta się udała :wink:

Drobnych szczegółów się czepiasz.

Jak spisuje się podłogówka w salonie i parkiet? Chyba dobrze pamiętam?

Pozdrawiam Arnika