efilo 20.10.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 4cm? to co sie dzieje z tą klapką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.10.2009 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 http://images40.fotosik.pl/168/fce6ea95e1dc8b45.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.10.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 dzień dobry jak widać bez otwierania że jest poczta to plus i minus tej pierwszej skrzynki ale ja też bym ją wzięła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.10.2009 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Efi myslisz, ze twarda gazeta sie nie wygnie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.10.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 myśle że gazety ostatnimi czasy mają bez przerwy jakieś cd, książeczki itp dlatego mi się spodobał ten drugi. a zupełnie nie trafione w dzisiejszych czasach mi sie wydaja takie co to zakładają że gazete się da w rulon złożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.10.2009 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 te rulon to chyba raczej na ulotki a nie prenumerowane gazety bo to akurat dosc cenny element korespondencji ale chyba mnie przekonalas z tymi plytkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mapan 20.10.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Firma Bomap ma w swojej ofercie skrzynki zintegrowane z domofonem: http://www.bomap.com.pl/sklep/produkt/1004 Postanowiłem cos takiego sobie zafundować, jak już stanie ogrodzeni . Bolesny jest koszt całej imprezy: skrzynka przelotowa + dwa unifony+ zasilacz+ elektrozaczep=580,32 zł. Zależało mi na skrzynce przelotowej, aby nie trzeba było wychodzić przed płot, kiedy wcześniej wjechało się już na teren działki samochodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.10.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 No wlasnie nie wiadomo, czy to dobrze, ze widac czy jest cos w srodku, bo to swietna informacja dla zlodzieja, ze Cie nie ma w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.10.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 hej Markotko! Też jestem na etapie skrzynek... jakiej firmy jest nr2, jakie ma wymiary i ile kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.10.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 No wlasnie nie wiadomo, czy to dobrze, ze widac czy jest cos w srodku, bo to swietna informacja dla zlodzieja, ze Cie nie ma w domu. to pewnie właśnie ten minus o którym pisała wusia rasia a czemu nie chcesz takiej dwustronnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.10.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 dokładnie tak Efilko jak masz kogoś obok kto pójdzie i wyjmie Ci listy jak wyjedziesz na kilka dni to nie ma problemu ale jak nie to ktoś kto chce Ci dom obrobić popatrzy aha dzisiaj jest coś w skrzynce, jutro jest w skrzynce, pojutrze to samo a nie daj Boziu jak ulotki dorzucaja i widac że ciągle to samo jest to już ma pewność że dom jest "czysty" i można wchodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.10.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 No wlasnie nie wiadomo, czy to dobrze, ze widac czy jest cos w srodku, bo to swietna informacja dla zlodzieja, ze Cie nie ma w domu. to pewnie właśnie ten minus o którym pisała wusia rasia a czemu nie chcesz takiej dwustronnej? chciałam... ale wyrżnięcie dziury takiej w moich obrzeżach graniczy z cudem, nie mówiąc już o tym, że obrzeża są za wąskie /mają tylko 20 cm/ i żeby zmieściła się w takiej skrzynce koperta A4 musiałby jej kuperek wystawać ponad 10 cm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.10.2009 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Rasia tu link http://www.allegro.pl/show_item.php?item=774733976 ale w opisach czytalam ze bardzo cienka stal , poczytaj negatywne komenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.10.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Rasia tu link http://www.allegro.pl/show_item.php?item=774733976 ale w opisach czytalam ze bardzo cienka stal , poczytaj negatywne komenty Dzięki Markociu! Chyba zdecyduję się na tą od Dobrosi... może i Tobie się spodoba:http://www.makstor.pl/data/gfx/pictures/large/6/9/396_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.10.2009 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Widzialam ja u ciebie Podoba mi sie bardzo ale cena juz troszke mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.10.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Hej kobieto, kiedy mnie odwiedzisz?? Moze dasz radę w tygodniu?? Ten weekend mam zajęty, przyszły to 1 Listopada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.10.2009 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 W tygpdniu nie ma szans, wracam po 17 potem jakis obiad i dzieci czas klasc spac trudno jakos przezyje, oliwa nie zajac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.10.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Ok, w takim razie czekamy do listopada Może jak przyjedziesz to będę już mogła świętować pewną rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.10.2009 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Ooo to tym bardziej warto poczekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.10.2009 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Doradzcie prosze. mam w salonie emrbau przemyslowy i czarne kanapy, kominek z pomaranczowymi kaflami w tym kolorxe tez beda zaslony i firany i teraz jakie meble do tego? biale lakierowane czy moze pojsc w odcienie debu?? np tak jak ma Editta http://img41.imageshack.us/img41/6718/sto1.jpg mam nadzieje, ze sie nie pogniewa za podkradanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts