Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj

Głosuję za skrzynką pierwsza.

Do salonu meble dębowe... zawsze to naturalny kolor i do wszystkiego będą pasować.... chociaż często mają ciężką formę...

A sypialni może dla kontrastu do podłogi dębowej dać ciemniejsze łóżko?... I nie wiem co planujesz innego?

Jak sprawuje się podłogówka i parkiet? Ja mam wielki dylemat parkietu w salonie, ale chcę jasny z jesionu?....

Doradzcie prosze.

mam w salonie emrbau przemyslowy i czarne kanapy, kominek z pomaranczowymi kaflami w tym kolorxe tez beda zaslony i firany i teraz jakie meble do tego? biale lakierowane czy moze pojsc w odcienie debu?? np tak jak ma Editta

Kanapa błyszcząca?? Kalfe matowe czy nie?? Zasłony jakie, znaczy z czego??

I o jakich meblach mówimy, tylko o stoliku czy jeszcze czymś?? :roll:

Kasiu kanapa jest czarna skora, nie blyszczy sie, kafle sa w jadalni, w salonie nie ma kafli tylko merbau przemyslowy.

ma byc stolik i jakas szafka prosta na szklo i szafka pod tv

ale kafle na kominku sa w salonie?? No i jakie tkaniny przewidujesz??

Przyszłam zamieszać :oops:

Siedzę włąsnie u siebie w gabinecie i przecież tu mam do jasnej cholery grube lniane zasłony, cieniutkie firanki, sztruksowe pokrycie kanapy i ....... białe lakierowane meble :oops: :roll: I jakoś mi to pasi :roll:

Nie wiem skąd mi sie ubzdurało, ze u Ciebie nie będzie pasiło :roll: Może to przez to, że ze meble białe?? A ja jakos biało-pomarańczowy zestaw to tak średnio toleruję :roll:

No to Ci pomogłam :D

Nie dziękuj, nie ma za co :lol: :lol: