anjamen 21.10.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 ja jestem za drewnem, drewno z drewnem bedzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.10.2009 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 ale u mnie nie bedzie dywanikow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.10.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 ale chodzi mi o to zeby nie wprowadzac nowego materialu i zupelnie nowego koloru a dlaczego nie chcesz dywanika? przez podlogowke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.10.2009 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.10.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 dzień dobry jakiś mały dywanik nie wpłynie drastycznie na osłabienie pogdłogówki jak coś a ja też głosuję za drewnem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.10.2009 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 a jakie kolorki w sypialni?tam podloga debowa i teraz pojsc w biel czy w kolor jak drzwi parapety i okna czyli ciemny braz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.10.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 WitajGłosuję za skrzynką pierwsza.Do salonu meble dębowe... zawsze to naturalny kolor i do wszystkiego będą pasować.... chociaż często mają ciężką formę... A sypialni może dla kontrastu do podłogi dębowej dać ciemniejsze łóżko?... I nie wiem co planujesz innego? Jak sprawuje się podłogówka i parkiet? Ja mam wielki dylemat parkietu w salonie, ale chcę jasny z jesionu?.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.10.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Doradzcie prosze. mam w salonie emrbau przemyslowy i czarne kanapy, kominek z pomaranczowymi kaflami w tym kolorxe tez beda zaslony i firany i teraz jakie meble do tego? biale lakierowane czy moze pojsc w odcienie debu?? np tak jak ma Editta Kanapa błyszcząca?? Kalfe matowe czy nie?? Zasłony jakie, znaczy z czego?? I o jakich meblach mówimy, tylko o stoliku czy jeszcze czymś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.10.2009 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Kasiu kanapa jest czarna skora, nie blyszczy sie, kafle sa w jadalni, w salonie nie ma kafli tylko merbau przemyslowy.ma byc stolik i jakas szafka prosta na szklo i szafka pod tv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.10.2009 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Arnika tu pisalam Wiesz co nie wlaczylismy petli pod drewem na razie, nie ma takiej potrzeby, jak chlodniej jest odpalamy kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.10.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Kasiu kanapa jest czarna skora, nie blyszczy sie, kafle sa w jadalni, w salonie nie ma kafli tylko merbau przemyslowy. ma byc stolik i jakas szafka prosta na szklo i szafka pod tvale kafle na kominku sa w salonie?? No i jakie tkaniny przewidujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.10.2009 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 kafle sa szkliwione ale takie porowatezaslona taka grubo tkana bawelna a firany biale w pomaranczowe kwiaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.10.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 kafle sa szkliwione ale takie porowate zaslona taka grubo tkana bawelna a firany biale w pomaranczowe kwiatyczyli nic błyszczącego, no to raczej meble też nie błyszczące/lakierowane Tak mi się wydaje przynajmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 21.10.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 ja bym poszła w drewniane meble, moga być jasne takie jak u editty, raczej nie błyszczące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.10.2009 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Jak drewno to na pewno nie byszczace, tylko matowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.10.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Jak drewno to na pewno nie byszczace, tylko matowe.do grubo tkanej bawełny to tylko matowe, tak mi się zdaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.10.2009 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 takie sahttp://images.tchibo.de/eCS/Store/pl/images/kw30/kw30_17218_detail.jpghttp://images.tchibo.de/eCS/Store/pl/images/kw30/kw30_17263_b2,00.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.10.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Marta a juz kupilas te firanki, bo jakos z tymi zalonami mi sie gryza... zarowno material, struktura jak i wzor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.10.2009 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Kupilam ale firany sa na innym oknie niz zaslony, zaslony pewnie beda tylko zsuniete bo to na oknie tarasowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.10.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Przyszłam zamieszać Siedzę włąsnie u siebie w gabinecie i przecież tu mam do jasnej cholery grube lniane zasłony, cieniutkie firanki, sztruksowe pokrycie kanapy i ....... białe lakierowane meble I jakoś mi to pasi Nie wiem skąd mi sie ubzdurało, ze u Ciebie nie będzie pasiło Może to przez to, że ze meble białe?? A ja jakos biało-pomarańczowy zestaw to tak średnio toleruję No to Ci pomogłam Nie dziękuj, nie ma za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts