Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dobry wieczór

jak wybieraliśmy anele do mieszkania to strasznie mi się podobały takie ciemniejsze wpadające w czerwień małż nalegał żeby wziąść tej samej firmy ale w złoto-miodowym kolorze po znajomości dostałam na próbę po trzy panele każdego koloru położyłam na tydzień w mieszkaniu w tym czasie nikt tam nie wchodził a po tygodniu na ciemniejszych warstwa kurzu na jasnych nic nie widać a zatem

lenistwo górą :lol: :lol: :lol: :lol:

Mi tez bardzo podoba sie podloga z merbau ale jak czytam te wasze opinie to mam zagwozdge.Nie mam zamiaru latac z mopem co 2 godziny -szkoda ze nie da sie pogodzic tego co sie podoba z praktycznoscia :roll:

e -ja mam merbau w salonie i "latam z mopem" 1-2 razy w tyg :) jakbym jeszcze raz budowała -to ponownie bym merbau właśnie wybrała :)

http://images8.fotosik.pl/11/2b38fcfd89540917med.jpg

http://images8.fotosik.pl/30/a1d9562d478d6e62med.jpg

Kasia wlasnie taki klimacik najbardziej mi odpowiada :) Mozesz napisac dokladnie co za merbau masz polozone (jakie to sa panele ,grubosc,rodzaj itd) Nie widze zadnych grzejnikow wiec pewnie masz podlogowke-czy bez grzejnikow kanalowych jest wystarczajaco cieplo?

u mnie jest dokładnie ten parkiet:

http://www.allegro.pl/item777475999_dlh_poland_podlogi_warstwowe_ifloor_drewno_merbau.html

wszędzie jest podłogówka, więc on jest cieńszy niż tradycyjnie -ma tylko 10 czy 11mm. W domku cieplutko -21-22 stopnie :)

Zostawiam kaffkę dla Was i gospodyni -żeby się nie złościła, że się tu tak "panoszę" :wink: :

http://up.webesteem.pl/free/mp-kawa.jpg

kasia piękna podłoga! łudze się, że u mnie też taka wyjdzie :wink: bardzo bardzo ładnie masz... i ten kamień na kominku.. miodzio :D

kakusku wybij sobie z głowy grzejniki kanałowe.. no chyba, że musisz, bo nic innego ci nie wejdzie.. ja mam w solonie - mus to mus i tu jest ok.. ale co mnie podkusiło, żeby go wstawić do sypialni to nie wiem :-? same problemy z nim.. mam nadzieję, że chociaż będzie się dało nim coś ogrzać :-? :-? nie nooo.. pamiętam te argumenty ZA, ale chwilowo mam go serdecznie dosyć :evil:

kasia

a masz na parterze wzdłuż ścian oczka halogenowe? bo ja takich nie zauważyłam :lol:

Efi, nie mam, ale na schodach widze kurz w dzień, :evil: jak przechodzę do kuchni to jest taki moment, gdzie widać jak na dłoni tone kurzu na schodach :evil: Nie wiem dlaczego tak jest, ale niestety TAK JEST :-?

Paluszki to pal licho ale kurzy sie to strasznie, mam w tej chwili ciemne meble i schody wiec wiem czym to grozi :lol:

Spirea te kafe faktycznie byly wtedy w 2 gat w tej cenie ale to bylo jeszcze przed podwyzka euro. Wiem ze Nelli musiala dokupic teraz kilka kafli i cena byla ponad 200zl

dziękuję za odpowiedź,

pewnie właśnie ten kurs eur miał swój udział. Chociaż zależy też od miejsca. Zadzwoniłam do innego sklepu i tam 60 x 60 mają już taniej. Jest też nowy rozmiar 60 x 120 i wyglądają rewelacyjnie, ale cena 280 zł.

pozdrawiam

kasia

a masz na parterze wzdłuż ścian oczka halogenowe? bo ja takich nie zauważyłam :lol:

Efi, nie mam, ale na schodach widze kurz w dzień, :evil: jak przechodzę do kuchni to jest taki moment, gdzie widać jak na dłoni tone kurzu na schodach :evil: Nie wiem dlaczego tak jest, ale niestety TAK JEST :-?

dziwne :roll:

a przecież to Twoje schodowe drewno wcale nie jest takie ciemne i na dodatek jest wzorzyste