rasia 24.10.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Nie. Ĺťeby mi firanek nie potargal A czego nie masz w bagażniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.10.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Na całym dole mam ciemne panele=rewelacja Schody drewniane ciemne= porażka Nie wiem dlaczego, ale tak jest, żadnego kurzu na panelach, na schodach w godzinę po umyciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 24.10.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Mi tez bardzo podoba sie podloga z merbau ale jak czytam te wasze opinie to mam zagwozdge.Nie mam zamiaru latac z mopem co 2 godziny -szkoda ze nie da sie pogodzic tego co sie podoba z praktycznoscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.10.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 kasia a masz na parterze wzdłuż ścian oczka halogenowe? bo ja takich nie zauważyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.10.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 dobry wieczór jak wybieraliśmy anele do mieszkania to strasznie mi się podobały takie ciemniejsze wpadające w czerwień małż nalegał żeby wziąść tej samej firmy ale w złoto-miodowym kolorze po znajomości dostałam na próbę po trzy panele każdego koloru położyłam na tydzień w mieszkaniu w tym czasie nikt tam nie wchodził a po tygodniu na ciemniejszych warstwa kurzu na jasnych nic nie widać a zatem lenistwo górą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.10.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Mi tez bardzo podoba sie podloga z merbau ale jak czytam te wasze opinie to mam zagwozdge.Nie mam zamiaru latac z mopem co 2 godziny -szkoda ze nie da sie pogodzic tego co sie podoba z praktycznoscia e -ja mam merbau w salonie i "latam z mopem" 1-2 razy w tyg jakbym jeszcze raz budowała -to ponownie bym merbau właśnie wybrała http://images8.fotosik.pl/11/2b38fcfd89540917med.jpg http://images8.fotosik.pl/30/a1d9562d478d6e62med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.10.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 podłoga jak podłoga ale uwielbiam tą Twoją lampę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.10.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 podłoga jak podłoga ale uwielbiam tą Twoją lampę to se kup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.10.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Kasia pięknie u Ciebie własnie małża z łóżka wykopałam żeby Mu pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.10.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Kasia pięknie u Ciebie własnie małża z łóżka wykopałam żeby Mu pokazać gooopia ale dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.10.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 no ale czemu gooopia pokazałam mu jakie ładne środeczki masz niech patrzy i kombinuje nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.10.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 kupiłabym gdybym miała ją gdzie zawiesić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 24.10.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Kasia wlasnie taki klimacik najbardziej mi odpowiada Mozesz napisac dokladnie co za merbau masz polozone (jakie to sa panele ,grubosc,rodzaj itd) Nie widze zadnych grzejnikow wiec pewnie masz podlogowke-czy bez grzejnikow kanalowych jest wystarczajaco cieplo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 24.10.2009 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Hej Marto, jak tam kolano? Mam cwieka z umywalka - jaka Ty masz? Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.10.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Kasia wlasnie taki klimacik najbardziej mi odpowiada Mozesz napisac dokladnie co za merbau masz polozone (jakie to sa panele ,grubosc,rodzaj itd) Nie widze zadnych grzejnikow wiec pewnie masz podlogowke-czy bez grzejnikow kanalowych jest wystarczajaco cieplo? u mnie jest dokładnie ten parkiet: http://www.allegro.pl/item777475999_dlh_poland_podlogi_warstwowe_ifloor_drewno_merbau.html wszędzie jest podłogówka, więc on jest cieńszy niż tradycyjnie -ma tylko 10 czy 11mm. W domku cieplutko -21-22 stopnie Zostawiam kaffkę dla Was i gospodyni -żeby się nie złościła, że się tu tak "panoszę" : http://up.webesteem.pl/free/mp-kawa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 25.10.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 kasia piękna podłoga! łudze się, że u mnie też taka wyjdzie bardzo bardzo ładnie masz... i ten kamień na kominku.. miodzio kakusku wybij sobie z głowy grzejniki kanałowe.. no chyba, że musisz, bo nic innego ci nie wejdzie.. ja mam w solonie - mus to mus i tu jest ok.. ale co mnie podkusiło, żeby go wstawić do sypialni to nie wiem same problemy z nim.. mam nadzieję, że chociaż będzie się dało nim coś ogrzać nie nooo.. pamiętam te argumenty ZA, ale chwilowo mam go serdecznie dosyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.10.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 kasia a masz na parterze wzdłuż ścian oczka halogenowe? bo ja takich nie zauważyłam Efi, nie mam, ale na schodach widze kurz w dzień, jak przechodzę do kuchni to jest taki moment, gdzie widać jak na dłoni tone kurzu na schodach Nie wiem dlaczego tak jest, ale niestety TAK JEST Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 25.10.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Paluszki to pal licho ale kurzy sie to strasznie, mam w tej chwili ciemne meble i schody wiec wiem czym to grozi Spirea te kafe faktycznie byly wtedy w 2 gat w tej cenie ale to bylo jeszcze przed podwyzka euro. Wiem ze Nelli musiala dokupic teraz kilka kafli i cena byla ponad 200zl dziękuję za odpowiedź, pewnie właśnie ten kurs eur miał swój udział. Chociaż zależy też od miejsca. Zadzwoniłam do innego sklepu i tam 60 x 60 mają już taniej. Jest też nowy rozmiar 60 x 120 i wyglądają rewelacyjnie, ale cena 280 zł. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.10.2009 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 kasia a masz na parterze wzdłuż ścian oczka halogenowe? bo ja takich nie zauważyłam Efi, nie mam, ale na schodach widze kurz w dzień, jak przechodzę do kuchni to jest taki moment, gdzie widać jak na dłoni tone kurzu na schodach Nie wiem dlaczego tak jest, ale niestety TAK JEST dziwne a przecież to Twoje schodowe drewno wcale nie jest takie ciemne i na dodatek jest wzorzyste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.10.2009 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 dzień dobry czasem tak jest że niby ten sam materiał i na jednym wszystko widać a na drugim nie i nie wiadomo czym to wytłumaczyć moze schody bardziej naelektryzowane są i dlatego bardziej kurz przyciagają a jako mniejsza płaszczyna to bardziej widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts