Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kasia dziekuje :)

Co do grzejnika kanalowego to wolalabym go nie miec ale przy duzych porzeszkleniach doradzaja jego montaz dlatego dopytywalam Kasie czy jej sama podlogowka "wyciaga" Niby mam kawalek sciany kolo tv gdzie moglabym zaiesic taki pionowy grzejnik ale jakos mi sie to niezbyt podoba.Sprubuje pokombinowac aby zagescic same rurki i moze to wystarczy.

Markotko czy ja tez moglabym cos u Ciebie popodgladac :oops: Bardzo Wam zazdroszcze tej koncowki budowy-u mnie dopiero dach zaczeli robic :(

Dziekuje :) Dla mnie to duzo nowosci bo z braku czasu sporo przeoczylam :wink:

Jestescie kochane -mam teraz sporo "lekturek" na zimowe wieczory.Juz nawet zaczelam odpuszczac ulubione seriale :lol:

U mnie ruszyli dzis z dachem i cos bardzo to przezywam.Nie moge spac ,brzuchol boli bo baaaaaardzo bym chciala zeby ladnie wyszedl kapelusik.Jak bede miala jakies fotki to sie pochwale :)

Ja caly czas mam na gorze chlodniej niz na gorze, chyba bedziemy musieli kombinowac z przeplywami na dole.

W salonie nie odpalilismy ogrzewania, jakby co kominek odpalamy ale obawiam sie ze w ziemie tzeba bedzie

Matko, źle na mnie wpływa ta zmiana czasu :roll: Nic nie rozumiem, ale jak widać nie tylko na mnie :lol:

U mnei nad garażem jest 40m2 pokoju mojej córki. Dwóch ścian praktycznie nie ma bo jest pełny skos. Tylko ściana szczytowa. Dłuzej sie nagrzewa pokój, to oczywiste ale odczuwalnie nie widzę wilkiej różnicy. Moze jest 1 góra 2 st różnicy pomiedzy pomieszczeniami na górze. Generalnie jednak na górze mam cieplej niz na dole. :roll: