malgos2 26.10.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Dzieki. Super jest ta Twoja kuchnia i kominek i schody tez mi sie strasznie podobaja. Ale to juz wiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.10.2009 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Dzieki Malgos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.10.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Czemu wszyscy uciekają ze zdjeciami z forum na rzecz prywatnych galerii? Coś przeoczyłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 26.10.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Kasia dziekuje Co do grzejnika kanalowego to wolalabym go nie miec ale przy duzych porzeszkleniach doradzaja jego montaz dlatego dopytywalam Kasie czy jej sama podlogowka "wyciaga" Niby mam kawalek sciany kolo tv gdzie moglabym zaiesic taki pionowy grzejnik ale jakos mi sie to niezbyt podoba.Sprubuje pokombinowac aby zagescic same rurki i moze to wystarczy. Markotko czy ja tez moglabym cos u Ciebie popodgladac Bardzo Wam zazdroszcze tej koncowki budowy-u mnie dopiero dach zaczeli robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.10.2009 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Wiesz co na etapie budowy bylo ok, teraz mam dylemat, nie tak trudno zlokalizowac budowe na podstawie tego co sie chlapnie na forum, nie zawsze udaje sie zrobic fotki, zeby nie pokazac jakichs sprzetow czy zabezpieczen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.10.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 dzień dobry a ja to co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.10.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 kakuskuu nas jest zagęszczona linia brzegowa wokół ścian. nie mamy grzejników. ale powiem dopiero po zimie jak to się sprawdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 26.10.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Dziekuje Dla mnie to duzo nowosci bo z braku czasu sporo przeoczylam Jestescie kochane -mam teraz sporo "lekturek" na zimowe wieczory.Juz nawet zaczelam odpuszczac ulubione seriale U mnie ruszyli dzis z dachem i cos bardzo to przezywam.Nie moge spac ,brzuchol boli bo baaaaaardzo bym chciala zeby ladnie wyszedl kapelusik.Jak bede miala jakies fotki to sie pochwale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.10.2009 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Ja caly czas mam na gorze chlodniej niz na gorze, chyba bedziemy musieli kombinowac z przeplywami na dole.W salonie nie odpalilismy ogrzewania, jakby co kominek odpalamy ale obawiam sie ze w ziemie tzeba bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.10.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 kakusku u nas jest zagęszczona linia brzegowa wokół ścian. nie mamy grzejników. ale powiem dopiero po zimie jak to się sprawdza naprawdę jestem przemeczona patrzyłam i nie rozumiałam co czytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.10.2009 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 no tatarak ma gesciej posadzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.10.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Ja caly czas mam na gorze chlodniej niz na gorze, chyba bedziemy musieli kombinowac z przeplywami na dole. W salonie nie odpalilismy ogrzewania, jakby co kominek odpalamy ale obawiam sie ze w ziemie tzeba bedzieMatko, źle na mnie wpływa ta zmiana czasu Nic nie rozumiem, ale jak widać nie tylko na mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.10.2009 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 na gorze chlodniej niz na dole oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.10.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 na gorze chlodniej niz na dole oczywiscie No rzecz jasna U mnie mniej więcej ta sama temp. Z tym, że na górze szybciej się wychładza, jednak podłoga zdecydowanie dłuzej trzyma ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.10.2009 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 U mnie sypialnia nad garazem i tam jest najchlodniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.10.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Ocieplałaś sufit w garażu?My daliśmy 5cm styro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.10.2009 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Tak i sufit ocieplony i wiecej styro na podlodze w sypialni , moze tez powodem byc ze pokoj ma 3 sciany zewnetrzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.10.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 U mnei nad garażem jest 40m2 pokoju mojej córki. Dwóch ścian praktycznie nie ma bo jest pełny skos. Tylko ściana szczytowa. Dłuzej sie nagrzewa pokój, to oczywiste ale odczuwalnie nie widzę wilkiej różnicy. Moze jest 1 góra 2 st różnicy pomiedzy pomieszczeniami na górze. Generalnie jednak na górze mam cieplej niz na dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.10.2009 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Ja musze kupic drugi termometr i sprawdzic jaka jest roznica w temperaturze w pomieszczeniach na gorze, bo mierzylam tylko w pokoju przejsciowym i tam bylo 19 jak na dole bylo 20.5-21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.10.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 nawet mnie nie martw tym garażem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts