Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

Gość justyna_m

u nas zagęszczone rurki przy dużych oknach, grzejniki dajemy tylko w łazienkach ale elektryczne - do podsuszania ręczników.

podłogówka super grzeje i ładnie rozkłada się u nas ciepełko. zobaczymy jak będzie jak przyjdzie drewno, jak na razie jest super.

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja tam wole zeby na gorze bylo chlodniej a na dole ciepelko.Na pietrze mamy tylko sypialnie wiec sie nie bedzie tam w ciagu dnia zbytnio przesiadywalo a do spania to nawet lepiej jak jest chlodniej.

Dziewczyny bede czekala na wasze relacje z okresu zimowego i na wiosne podejme decyzje co z tymi kanalowkami.

Mam pierwsze wiesci o dachu i juz nie jest wszystko po mojej mysli bo rozmierzyli wierzbe i odleglosc od okien do pobitki wyszla im 60 cm Tzn wierzba jest dluzsza i mozna byloby okap nizej pociagnac ale raz bedzie badzo szeroki a dwa z tylu domu wymalowalam sobie lukarne balkonowa i ona zbytnio tam tego nie puszcza.Przez caly okres projektowanai domku mialam fobie aby tenm dach nie uciekl mi zbytnio do gory a teraz sie to sprawdzilo :evil:

U mnie w ciągu dnia temperatura ok. 21 stopni na dole i na górze w sumie podobnie. W zasadzie w ciągu dnia to chodzę i kaloryfery na poddaszu zakręcam... :roll: Ale nagrzewają się migusiem i jak podkręcę to w momencie robi się cieplutko.

A z tym garażem to nie wiem czemu tak masz... U mnie Martynka ma pokój nad garażem, ale jak na razie nie widzę problemu - zobaczymy jak przyjdzie sroga zima... :roll:

Markotko oczywiście o hasełko również proszę! :wink: