Gość justyna_m 26.10.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 u nas zagęszczone rurki przy dużych oknach, grzejniki dajemy tylko w łazienkach ale elektryczne - do podsuszania ręczników. podłogówka super grzeje i ładnie rozkłada się u nas ciepełko. zobaczymy jak będzie jak przyjdzie drewno, jak na razie jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 26.10.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Ja tam wole zeby na gorze bylo chlodniej a na dole ciepelko.Na pietrze mamy tylko sypialnie wiec sie nie bedzie tam w ciagu dnia zbytnio przesiadywalo a do spania to nawet lepiej jak jest chlodniej. Dziewczyny bede czekala na wasze relacje z okresu zimowego i na wiosne podejme decyzje co z tymi kanalowkami. Mam pierwsze wiesci o dachu i juz nie jest wszystko po mojej mysli bo rozmierzyli wierzbe i odleglosc od okien do pobitki wyszla im 60 cm Tzn wierzba jest dluzsza i mozna byloby okap nizej pociagnac ale raz bedzie badzo szeroki a dwa z tylu domu wymalowalam sobie lukarne balkonowa i ona zbytnio tam tego nie puszcza.Przez caly okres projektowanai domku mialam fobie aby tenm dach nie uciekl mi zbytnio do gory a teraz sie to sprawdzilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.10.2009 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Niby lepiej jak w sypialniach chlodniej tylko moje dzieci sie odkopuja i nie spia pod koldra wiec tu ta teoria sie nie sprawdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.10.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 A u mnie na górze dużo cieplej niż na dole... chyba wszystko przez te otwarte przestrzenie i brak drzwi wewnętrznych.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 26.10.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 U mnie w ciągu dnia temperatura ok. 21 stopni na dole i na górze w sumie podobnie. W zasadzie w ciągu dnia to chodzę i kaloryfery na poddaszu zakręcam... Ale nagrzewają się migusiem i jak podkręcę to w momencie robi się cieplutko. A z tym garażem to nie wiem czemu tak masz... U mnie Martynka ma pokój nad garażem, ale jak na razie nie widzę problemu - zobaczymy jak przyjdzie sroga zima... Markotko oczywiście o hasełko również proszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.10.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 no zazwyczaj jednak jest tak że na poddaszu jest cieplej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.10.2009 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 u nas widac za duze opory ma powietrze i nie dolata do sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.10.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 matko 21 stopni to dla mnie zima, u mnie musi byc 24 dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 27.10.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Cześć Markoto! Chyba mnie tu jeszcze nie było - chętnie bym wyskoczyła z jakimś komentarzem, komplementem, ale nic nie widzę , a spodziewałam się fajnych rzeczy Pozdrawiam! A 24 stopnie? toż to ukrop! My mamy 20 - 21 i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.10.2009 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Mazo wyslalam ci haslo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 27.10.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Super! Dzięki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 27.10.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Martus ja tez poprosze o hasło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.10.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 A jaaaa??? Ja też chcę hasło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.10.2009 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Poszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.10.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Poszlo doszło, dzięki!! A kiedy coś nowego będzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.10.2009 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Jak sie zrobi Na razie nie ma kiedy, poza tym jak widze wasze wymuskane domu a u mnie tu dziura na lustro, tu nie ma listew, tu niepomalowane sciany to wstyd cos pokazywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.10.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Wasze? Ciekawa jestem kogo poza kasią i irmą masz na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.10.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Wasze? Ciekawa jestem kogo poza kasią i irmą masz na myśli Jestem po Irmo-terapii wczorajszej więc tylko grzecznie przytaknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.10.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 A maryś to już nie ma na tip top?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.10.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Nie chce hasła, nie chce nic oglądać, mam wszystko w nosie.....FOCH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts