malgos2 27.10.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 matko 21 stopni to dla mnie zima, u mnie musi byc 24 dzien dobry U mnie tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.10.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 no ma. kurcze wiedziałam że kogoś pominę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.10.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 chyba naprawde nie dostane tego linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 27.10.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 też chcę linka.. plizzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 27.10.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Hej Marto, To oficjalnie: zamykasz kram ? Zazdraszczam...moj bedzie wiecznie w wykopie...chyba Pytalam sie iles stron temu: i jak tam kolano? i co wymyslilas? Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.10.2009 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Wasze? Ciekawa jestem kogo poza kasią i irmą masz na myśli tych co juz mieszkaja Mayland Irma Kaska Marys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 27.10.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Wasze? Ciekawa jestem kogo poza kasią i irmą masz na myśli ja tam nie mam wymuskane, ale fajnie, ze na zdjęciach tego nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.10.2009 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Hej Marto, To oficjalnie: zamykasz kram ? Zazdraszczam...moj bedzie wiecznie w wykopie...chyba Pytalam sie iles stron temu: i jak tam kolano? i co wymyslilas? Maja Maju ja nie do konca wiem jak tam kolano Bylam u rehabilitanta on bardzo madrze gadal i do konca nie wiem czy sie da z nia cos zrobic, dal mi magiczne cwiczenie, ktore ma nauczyc moj mozg prawidlowego schemtu ruchu przy prostowaniu bo jak na razie zginacze pracuja przy prostowaniu nogi. Wiec na razie walcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.10.2009 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Wasze? Ciekawa jestem kogo poza kasią i irmą masz na myśli ja tam nie mam wymuskane, ale fajnie, ze na zdjęciach tego nie widać u mnie wszystko wylazi, brak szafki w lazience co za tym idzie wszedzie koszyki, w calym domu pudla bo ciagle nie ma szaf, szafek, szafeczek, wszedzie wisza druty, nawet nie mam dyzurnych wazonikow do aranzacji fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 27.10.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 rany boskie, dziewczynyjak widzę jak się przejmujecie to mam wrażenie, ze mój zawód jest szkodliwy społecznie...Ma być fajnie, po waszemu, a nie wymuskane, skonczone i dopięte na ostatni guzik.,.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.10.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Markoto wazoniki to nie problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.10.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 maylandzia kupiła hurtowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.10.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 maylandzia kupiła hurtowo za pół darmo dodam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.10.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 No Żeby Was dobić to dodam, że kupiłam jeszcze 4 w starym złocie z fajnym, nowoczesnym wzorkiem Ale te to juz na prezent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.10.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 dobry wieczór Martuś czego Ty kobieto narzekasz pięknie masz a ta reszta to mało istotne detale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.10.2009 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Dzieki kobity wiecie jak pocieszyc Mayland dzie kupowalas te wazoniki?? Ale dzisiaj potrzebuje jeszcze wiecej dzieci mi sie rozkladaja Amelia z goraczka juz zostala w domu Patryka wypchnelam ale juz zasmarkany i pokasluje. A na dodatek mamy awarie w domu, Spuscilam wode w kibelku i slysze ze cos kapie na dole, lece a tam slychac mocno jak cos porzadnie kapie na g-k ktore mamy na suficie w jadalni ( ta jest pod lazienka, instalacje mamy pod sufitem w jadali). Na gorze slychac bylo, ze ciagle jakas woda plynie na dole juz swist wody slychac, zakrecilismy wode ale raczej tzrebabedzie rozwalac sufit zeby zobaczyc co ciekie, mam tylko nadzieje ze nie tzrebabedzie rozwalac geberita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 28.10.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 uuuu.. to się narobilo ja dzisiaj siedze w domu.. właśnie idziemy do lekarza.. już z dwójką maluchów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.10.2009 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Wlasnie czekam na wizyte instalatora.Skabus duzo zdrowka dla dzieciakow! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 28.10.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 trzymam kciuki co by się okazało, ze to nic poważnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.10.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Pocieszę Cię. U nas przed przeprowadzką rąbnełą żeliwna część w kotłowni. Lało się całą noc. Były juz drzwi. najbardziej sie bałam o nie, że się wypaczą. Ale ok, wszystko dało się naprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts