anjamen 28.10.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 ło matko salatko, a ja narzekam ze mam zle instalacje elektryczna porobiona, bo nie moge na raz 2 sprzetow uzywac... jak wlaczam czajnik to plyta musi byc wylaczona, piekarnik i pralka w parze tez nie moga chodzic, ze zmywarka nawet telewizor, ale widze ze u mnie to pikus. pan pikus mam nadzieje ze u Ciebie to nic powaznego i unikniesz demolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.10.2009 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Demolka juz jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 28.10.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 ale mi przykro z tą awarią mam tylko nadzieję, że to nic poważnego i szybciutko się z tym uporacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.10.2009 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Plakac mi sie chce, na gorze kuje kafle najgorsze ze nie mamy ekstra kafli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.10.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Plakac mi sie chce, na gorze kuje kafle najgorsze ze nie mamy ekstra kafli Matuniu wspolczuje bardzo... kurde no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 28.10.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 o kurcze, Martusiu wspólczuje.Może nie zniszczą tych kafli. pozdrawiam i trzymam kciuki żeby sie wszystko dobrze skończyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.10.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 dzień dobry Martusia strasznie mi przykro oby tylko szkody minimalne były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.10.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Fatalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.10.2009 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Nie zacisnieta byla rurka w trojniku w podlodze. Przy probie cisnieniowej przeszlo ale czasem sie poluzowalo. Na gorze mamy skuta kafle za bidetem ale to od bidy mozna zakrys bidetem i jedna na podlodze plus wylewka az do stropu, na dole czesc g-k na suficie plus g-k wokol komina oslaniajace rurki idace wzdluz komina. Tam trzeba bedzie zerwc wszytskie g-k bo tampedy splywala woda, nie chce myslec o wylewce na parterze ktora z pewnoscia tez jest mokra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.10.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 zabić hydraulika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.10.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Nie zacisnieta byla rurka w trojniku w podlodze. Przy probie cisnieniowej przeszlo ale czasem sie poluzowalo. Na gorze mamy skuta kafle za bidetem ale to od bidy mozna zakrys bidetem i jedna na podlodze plus wylewka az do stropu, na dole czesc g-k na suficie plus g-k wokol komina oslaniajace rurki idace wzdluz komina. Tam trzeba bedzie zerwc wszytskie g-k bo tampedy splywala woda, nie chce myslec o wylewce na parterze ktora z pewnoscia tez jest mokra.Ja pierdd.. Teraz ten kto to robił powinnien za to zapłacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.10.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 koszmar... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 28.10.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Wasze? Ciekawa jestem kogo poza kasią i irmą masz na myśli tych co juz mieszkaja Mayland Irma Kaska Marys No to ja napiszę może tak jak Irma - widać dobrze zdjęcia robię, że braków nie widać...?! I mnie praktycznie jeszcze wszędzie kabelki i nawet sobie ostatnio przypomniałam, że listwy brakuje w wiatrołapie w jednym miejscu... O detalach i dopieszczaniu nie wspomnę... Kurczę strasznie mi przykro Martusia z powodu tej łazienki... Udusiłabym chłopa, no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.10.2009 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Chlop powiedzial, ze zaplaci za szkody, sprobowalby nie , zastanawiam sie czy nie zglaszac szkody do ubezpieczalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.10.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 zglos, a czemu nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.10.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Słuchajcie to wcale nie musi byc wina hydraulika. Niektre takie kfffiatki naprawdę pojawiają sie z czasem. Ja widzę co jest u nas. Maż mocowanie baterii w łazience juz 3 razy!!! wyminiał bo ciagle coś przeciekało. Takie teraz beznadziejne cześci produkują I to nie wina montazu była bo sam to robił a wina materiału a kupował juz w różnych źródłach bo myslał, ze moze jakaś partia trefna. U siostry podobnie. Im lało sie pod wanną. Zobacyzli na suficie w garażu plamy. Kilka miesiecy po zamieszkaniu. Też sądzili że beda płytki zrywać ale całe szczęście nie musieli. Dostali się od garażu, z dołu. Woda zbierała sie w stropie Jak rozkuli to płyneło i płynęło... Też jakieś kolanko poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.10.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 pewnie najwyżej na rok Ci zabiorą "bezszkodowość" a kasa sie przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.10.2009 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Wasze? Ciekawa jestem kogo poza kasią i irmą masz na myśli tych co juz mieszkaja Mayland Irma Kaska Marys No to ja napiszę może tak jak Irma - widać dobrze zdjęcia robię, że braków nie widać...?! I mnie praktycznie jeszcze wszędzie kabelki i nawet sobie ostatnio przypomniałam, że listwy brakuje w wiatrołapie w jednym miejscu... O detalach i dopieszczaniu nie wspomnę... Kurczę strasznie mi przykro Martusia z powodu tej łazienki... Udusiłabym chłopa, no... u mnie listwa jest w jednym miejscu nie ma tez cokolow w okolicach drzwi, no i teraz mam piekne dziury w suficie scianie i podlodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.10.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Chlop powiedzial, ze zaplaci za szkody, sprobowalby nie , zastanawiam sie czy nie zglaszac szkody do ubezpieczalni Aaaa chgyba, ze sie poczuwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.10.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 pewnie najwyżej na rok Ci zabiorą "bezszkodowość" a kasa sie przyda chyba na 2 lata, przynajmniej ja tak mam teraz z autem i zdziwko zaliczylam czemu moje OC i AC sa takie wysokie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts