Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

ło matko salatko,

a ja narzekam ze mam zle instalacje elektryczna porobiona, bo nie moge na raz 2 sprzetow uzywac...

jak wlaczam czajnik to plyta musi byc wylaczona, piekarnik i pralka w parze tez nie moga chodzic, ze zmywarka nawet telewizor,

ale widze ze u mnie to pikus. pan pikus :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mam nadzieje ze u Ciebie to nic powaznego i unikniesz demolki

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie zacisnieta byla rurka w trojniku w podlodze. Przy probie cisnieniowej przeszlo ale czasem sie poluzowalo. Na gorze mamy skuta kafle za bidetem ale to od bidy mozna zakrys bidetem i jedna na podlodze plus wylewka az do stropu, na dole czesc g-k na suficie plus g-k wokol komina oslaniajace rurki idace wzdluz komina. Tam trzeba bedzie zerwc wszytskie g-k bo tampedy splywala woda, nie chce myslec o wylewce na parterze ktora z pewnoscia tez jest mokra.

Nie zacisnieta byla rurka w trojniku w podlodze. Przy probie cisnieniowej przeszlo ale czasem sie poluzowalo. Na gorze mamy skuta kafle za bidetem ale to od bidy mozna zakrys bidetem i jedna na podlodze plus wylewka az do stropu, na dole czesc g-k na suficie plus g-k wokol komina oslaniajace rurki idace wzdluz komina. Tam trzeba bedzie zerwc wszytskie g-k bo tampedy splywala woda, nie chce myslec o wylewce na parterze ktora z pewnoscia tez jest mokra.
Ja pierdd.. :evil: :evil:

Teraz ten kto to robił powinnien za to zapłacić :evil:

Wasze? Ciekawa jestem kogo poza kasią i irmą masz na myśli :roll:

tych co juz mieszkaja :)

Mayland Irma Kaska Marys :D

:wink: :wink: :wink:

No to ja napiszę może tak jak Irma - widać dobrze zdjęcia robię, że braków nie widać...?! :roll:

I mnie praktycznie jeszcze wszędzie kabelki i nawet sobie ostatnio przypomniałam, że listwy brakuje w wiatrołapie w jednym miejscu... :oops:

O detalach i dopieszczaniu nie wspomnę... :roll:

Kurczę strasznie mi przykro Martusia z powodu tej łazienki... :( :roll:

Udusiłabym chłopa, no... :evil:

Słuchajcie to wcale nie musi byc wina hydraulika. Niektre takie kfffiatki naprawdę pojawiają sie z czasem.

Ja widzę co jest u nas. Maż mocowanie baterii w łazience juz 3 razy!!! wyminiał bo ciagle coś przeciekało. Takie teraz beznadziejne cześci produkują :evil: I to nie wina montazu była bo sam to robił a wina materiału a kupował juz w różnych źródłach bo myslał, ze moze jakaś partia trefna.

U siostry podobnie. Im lało sie pod wanną. Zobacyzli na suficie w garażu plamy. Kilka miesiecy po zamieszkaniu. Też sądzili że beda płytki zrywać ale całe szczęście nie musieli. Dostali się od garażu, z dołu. Woda zbierała sie w stropie :o Jak rozkuli to płyneło i płynęło... Też jakieś kolanko poszło.

Wasze? Ciekawa jestem kogo poza kasią i irmą masz na myśli :roll:

tych co juz mieszkaja :)

Mayland Irma Kaska Marys :D

:wink: :wink: :wink:

No to ja napiszę może tak jak Irma - widać dobrze zdjęcia robię, że braków nie widać...?! :roll:

I mnie praktycznie jeszcze wszędzie kabelki i nawet sobie ostatnio przypomniałam, że listwy brakuje w wiatrołapie w jednym miejscu... :oops:

O detalach i dopieszczaniu nie wspomnę... :roll:

Kurczę strasznie mi przykro Martusia z powodu tej łazienki... :( :roll:

Udusiłabym chłopa, no... :evil:

u mnie listwa jest w jednym miejscu :) nie ma tez cokolow w okolicach drzwi, no i teraz mam piekne dziury w suficie scianie i podlodze :lol: