Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

a czemu nie pociagnelas tej scianki do sufitu?

Majstry mogą jeszcze domurować do góry ściankę, Więc dlatego to jest takie pilne.

Chciałam mieć troche otwartą kuchnię na salon, ale na tyle zasłoniętą, żeby kuchennego bałaganu nikt z gości nie widział :wink:

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Arnika

ja tylko jedna uwaga - pamiętaj że gniazdka nie mogą byc ZA sprzętem. muszą być obok - tam gdzie jest miejsce na szafke

Dlatego proszę o pomoc, bo nie mam pojęcia czy domurować do góry ściankę, czy nie. I gdzie posadowić jaki sprzęt.

Ta ścianka krótsza ma po lewej stronie okno tarasowe, wiec byłoby dobrze aby doświetlała blat roboczy.

martuś bardzo bardzo mi przykro :cry: :cry: :cry: :cry:

u mnie po ostatnich deszczach pojawiły się zacieki przy kominie.. głupio to zabrzmi, ale ciesze się, że się pojawiły.. nasz dostawca materiałów na dach mówił nam, że wg niego obróbka komina nie jest dobrze zrobiona i że za 3-4lata będzie przeciekać.. Józek miał to poprawić na wiosnę, ale nie dotarł i stwierdził, że wg niego jest ok i poprawi jak będą problemy.. no i są.. ale Józek słowo dał i teraz potwierdził, że przyjeżdża, żeby to poprawić.. dobrze, że to teraz wylazło, a nie jak już będę miała pięknie pomalowane pokoje :-?

Myslalam ze jura to dobra firma ale jak widac to chyba zalezy od szczescia. Rodzicom kupilismy ekspres saeco ten spedzil pol roku w serwisie zanim nadawal sie do uzytku, choc i tak nie dziala do konca ok.

marta takie rzeczy to naprawdę czasem dzieło przypadku i z firmą nie mają nic wspólnego. o 'jakości' firmy stanowi jak się zachowa w takiej sytuacji.

ja kiedyś na szczeście osobiście odbierałam w sprawdzonym sklepie internetowym baterię wannową. wyobraź sobie mój szok jak ze środka wylewki zaczął wysypywać się kamień. była używana! i to nie jednokrotnie. facet ze sklepu też wywalił oczy - dostał od importera jako nową, ładnie zapakowaną. nie wiadomo kto to podmienił. oczywiście mi wymienili na nówkę ale nawet nie chce sobie wyobrazić co by było gdyby to przyszło pocztą. dobrze że się pofatygowałam mimo że to daleko.

Marys z ta narzta zalezy jaki masz ksztalt lozka, jesli takie ktore ma wezglowia to ten wymiar jest ok jesli potrzebujesz narzuty na lozko plaskie to narzuta jest za krotka. Najlepiej samemu pomierzyc lozko

Marta mam dokładnie takie łóżko jak Twoja Amelka by Ikea, dlatego Ciebie pytałam o wymiar! :wink:

O kurczę... Ty to masz pecha... :roll:

Całe szczęście, ze na ich koszt. Szkoda tylko straconego czasu... :roll: