Arnika 28.10.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 a czemu nie pociagnelas tej scianki do sufitu? Majstry mogą jeszcze domurować do góry ściankę, Więc dlatego to jest takie pilne. Chciałam mieć troche otwartą kuchnię na salon, ale na tyle zasłoniętą, żeby kuchennego bałaganu nikt z gości nie widział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.10.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Arnika ja tylko jedna uwaga - pamiętaj że gniazdka nie mogą byc ZA sprzętem. muszą być obok - tam gdzie jest miejsce na szafke Dlatego proszę o pomoc, bo nie mam pojęcia czy domurować do góry ściankę, czy nie. I gdzie posadowić jaki sprzęt. Ta ścianka krótsza ma po lewej stronie okno tarasowe, wiec byłoby dobrze aby doświetlała blat roboczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 28.10.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 martuś bardzo bardzo mi przykro u mnie po ostatnich deszczach pojawiły się zacieki przy kominie.. głupio to zabrzmi, ale ciesze się, że się pojawiły.. nasz dostawca materiałów na dach mówił nam, że wg niego obróbka komina nie jest dobrze zrobiona i że za 3-4lata będzie przeciekać.. Józek miał to poprawić na wiosnę, ale nie dotarł i stwierdził, że wg niego jest ok i poprawi jak będą problemy.. no i są.. ale Józek słowo dał i teraz potwierdził, że przyjeżdża, żeby to poprawić.. dobrze, że to teraz wylazło, a nie jak już będę miała pięknie pomalowane pokoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.10.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 dzień dobry Martusiu jak tam likwidacja szkód idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 29.10.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 dzień dobry Martuś jak sytuacja na froncie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.10.2009 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Pozrywalismy co mokre, teraz sie suszy i czeka na panow od g-k Ja to mam pecha, ekspres oczywiscie nie dziala, woda sie z niego leje od spodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.10.2009 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Marys z ta narzta zalezy jaki masz ksztalt lozka, jesli takie ktore ma wezglowia to ten wymiar jest ok jesli potrzebujesz narzuty na lozko plaskie to narzuta jest za krotka. Najlepiej samemu pomierzyc lozko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.10.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Martuś żartujesz z tym ekspresem nie no po prostu smutek bedziesz musiała go reklamować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.10.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Martuś - właśnie przeczytałam o Twoich szkodach cholerka nie zazdroszczę a tu jeszcze czytam o ekspresie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 29.10.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 nie mów że masz pecha!!!!!! akurat tak sie poskładało. a teraz juz bedzie tylko dobrze. może puśc smsa do wielkiej kumulacji? martusiu pozdrawiam Cie cieplutko w ten deszczowy dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.10.2009 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Myslalam ze jura to dobra firma ale jak widac to chyba zalezy od szczescia. Rodzicom kupilismy ekspres saeco ten spedzil pol roku w serwisie zanim nadawal sie do uzytku, choc i tak nie dziala do konca ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.10.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Sufity.... ekspres To już limit pecha wykorzystałaś.... Teraz będzie już tylko dobrze Pozdrawiam Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.10.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Myslalam ze jura to dobra firma ale jak widac to chyba zalezy od szczescia. Rodzicom kupilismy ekspres saeco ten spedzil pol roku w serwisie zanim nadawal sie do uzytku, choc i tak nie dziala do konca ok. marta takie rzeczy to naprawdę czasem dzieło przypadku i z firmą nie mają nic wspólnego. o 'jakości' firmy stanowi jak się zachowa w takiej sytuacji. ja kiedyś na szczeście osobiście odbierałam w sprawdzonym sklepie internetowym baterię wannową. wyobraź sobie mój szok jak ze środka wylewki zaczął wysypywać się kamień. była używana! i to nie jednokrotnie. facet ze sklepu też wywalił oczy - dostał od importera jako nową, ładnie zapakowaną. nie wiadomo kto to podmienił. oczywiście mi wymienili na nówkę ale nawet nie chce sobie wyobrazić co by było gdyby to przyszło pocztą. dobrze że się pofatygowałam mimo że to daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.10.2009 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Szlag mnie zaraz trafi, do tego okazalo sie ze firma gdzie zakupilam nie jest autoryzowanym dystrybutorem i w razie usterki do nich sie odsyla ekspres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.10.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 eeeeeeee Martuś na takie cóś mówią prawo serii znaczy odsyłasz do sprzedawcy a on do serwisu tak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.10.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 no to masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.10.2009 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Znaczy sie tak, na szczescie na ich koszt w okresie gwarancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.10.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 to i tak szczęście w nieszczęściu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 29.10.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Marys z ta narzta zalezy jaki masz ksztalt lozka, jesli takie ktore ma wezglowia to ten wymiar jest ok jesli potrzebujesz narzuty na lozko plaskie to narzuta jest za krotka. Najlepiej samemu pomierzyc lozko Marta mam dokładnie takie łóżko jak Twoja Amelka by Ikea, dlatego Ciebie pytałam o wymiar! O kurczę... Ty to masz pecha... Całe szczęście, ze na ich koszt. Szkoda tylko straconego czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 29.10.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Markoto, współczuję, domyślam się jak się czujesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts