Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy aps33+2g

markoto

Recommended Posts

Amelka nie ma lozka a ikea :)

Jesli nie masz boczkow nigdzie to ta narzuta jest za mala na dlugosc bo ne zakrywa przodu lozka, Marys jesli szyjesz to pomierz lozko i pododawal sobie ie bys chciala zeby narzuta zachodzila.

Mam nadzieje ze limit pecha na ten rok juz wykorzystalam :D

• Odpowiedzi 16,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• markoto

5369

• efilo

1549

• mario31

1250

• wu

1123

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

o kurcze :evil: :evil: :evil:

ja mam uraz do kupowania ekspresów po tym jak zrzuciliśmy się mamie na świąteczny prezent w postaci wymarzonego ekspresu.. chcieliśmy sprawdzić, ale trzeba by na miejscu kawę parzyć.. pan nas zapewnił, że możemy sprawdzić w domu i w razie czego wymienić.. okazało sie, że nie działa (w Wigilię sie okazało :cry: ), a wymienić się nie da - tylko reklamować.. reklamowaliśmy 3 razy.. w końcu złożyliśmy wniosek o zwrot gotówki.. odpisali, że nie zwrócą, bo nie był reklamowany wczesniej :o :o :o już mieliśmy armatę na nich wyciągać, ale doszukali się dokumentacji i pieniądze zwrócili... na 2 tygodnie przed kolejnymi świętami Bożego Narodzenia.. ale mama już ekspresu sobie nie kupiła :cry: :cry: teraz pójde do sklepu z woda i kawą.. jak sprawdzać to sprawdzać :evil:

my tak mieliśmy z kosą spalinową :evil: w sklepie nie sprawdzili bo paliwa nie mają w domu wlaliśmy benzyny z trudem ale odpalilismy Marcin ze dwa razy machnął w trawie i zgasła i już nie odpaliła chcieliśmy zwrócić jako że 7 dni nie minęło to pan nam powiedział że towar był używany to już tylko reklamacja wnerwiłam się i pytam gościa jak mieliśmy sprawdzić czy dobra to mi powiedział że trzeba było tylko odpalić :evil: miesiąc czasu czekaliśmy na zwrot kasy chaszcze nas w tym czasie zarastały ale jak kasę oddali to wywaliłam 2 razy tyle na porządną kosę w innym sklepie kupioną i tu bez proszenia sprzedawca nalał paliwa pyk leciutko odpaliła poustawiali wszystko zamienili żyłkę na tarczę jak chciałam przeszkolili mnie w odpalaniu :D

hmmm... nie bardzo pamietam, ale chyba saeco własnie.. generalnie - raczej z tańszych ekspresów.. wiem, że sprawdzaliśmy w necie i firmę i produkt i opinie były bardzo bardzo pozytywne.. ja nie jestem smakoszem kawy (a raczej nie byłam) i nawet nie wiedziałam na co zwrócić uwagę przy zakupie ekspresu, więc opierałam sie na opiniach innych.. ale niestety nie zaparzyliśmy ani jednej filiżanki..

Amelka nie ma lozka a ikea :)

Jesli nie masz boczkow nigdzie to ta narzuta jest za mala na dlugosc bo ne zakrywa przodu lozka, Marys jesli szyjesz to pomierz lozko i pododawal sobie ie bys chciala zeby narzuta zachodzila.

No popatrz, a ja byłam przekonana, że to Ikea..!? :roll: :oops:

Zrobiłam dokładnie tak jak mówisz: dodałam z każdej strony zapas. Zostanie mi jeszcze materiał z pościeli, więc jak coś to zrobię jakąś wstawkę, bo i będzie oki..!

W każdym razie dzięki! 8)

Czas podsumowac co jest do zalatwienia :)

- naprawic zniszczenia w jadalni i lazience na gorze

- obrobienie schodow i drzwi

- pomalowac gabinet, salon i jadalnie

- cokoly z kafli

- listwy podlogowe

- garderoba moja cz2

- drzwi do garderoby

- szafa w wiatrolapie

- lampy kupic ( kinkiety do kuchni, lampay wiszace do salonu, lampa stojaca do salonu, lampa do jadalni, lampy do przedpokoju x 3, lampy do wiatrolapu , kinkiety na schody, lampy do pokojow dzieciecych, lampa do pralni, do sypialni +stojaca + nocne, do goscinnego, do garazu - masakra :roll: )

- szafki do lazienek

- szafa do goscinnego i szafka nocna

- stolik do salonu, szafka od tv i barek

- sypialnia - toaletka, stolik pod tv, szafki nocne, krzeslo

- gabinet regal, sofa, zabudowa scienna, biurka, krzeslo

- pokoj dzeciecy- krzeslo obrotowe

- pralnia szafka na chemie

- ogrod- trawa, sciezki, obrzeza z roslinkami, trampolina, basenik

- taras z zadaszeniem, drewutnia

- altanka

- obudowa smietnika

- lustra do lazienek, garderoby wiatrolapu