markoto 29.10.2009 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Amelka nie ma lozka a ikea Jesli nie masz boczkow nigdzie to ta narzuta jest za mala na dlugosc bo ne zakrywa przodu lozka, Marys jesli szyjesz to pomierz lozko i pododawal sobie ie bys chciala zeby narzuta zachodzila. Mam nadzieje ze limit pecha na ten rok juz wykorzystalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 29.10.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 o kurcze ja mam uraz do kupowania ekspresów po tym jak zrzuciliśmy się mamie na świąteczny prezent w postaci wymarzonego ekspresu.. chcieliśmy sprawdzić, ale trzeba by na miejscu kawę parzyć.. pan nas zapewnił, że możemy sprawdzić w domu i w razie czego wymienić.. okazało sie, że nie działa (w Wigilię sie okazało ), a wymienić się nie da - tylko reklamować.. reklamowaliśmy 3 razy.. w końcu złożyliśmy wniosek o zwrot gotówki.. odpisali, że nie zwrócą, bo nie był reklamowany wczesniej już mieliśmy armatę na nich wyciągać, ale doszukali się dokumentacji i pieniądze zwrócili... na 2 tygodnie przed kolejnymi świętami Bożego Narodzenia.. ale mama już ekspresu sobie nie kupiła teraz pójde do sklepu z woda i kawą.. jak sprawdzać to sprawdzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.10.2009 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Z jakiej to firmy byl ekspres? No u nas bylo tak z saeco , zniechecilam sie bardzo, wiec szukalam dobrego ekspresu zeby nic sie nie dzialo i kicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.10.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 my tak mieliśmy z kosą spalinową w sklepie nie sprawdzili bo paliwa nie mają w domu wlaliśmy benzyny z trudem ale odpalilismy Marcin ze dwa razy machnął w trawie i zgasła i już nie odpaliła chcieliśmy zwrócić jako że 7 dni nie minęło to pan nam powiedział że towar był używany to już tylko reklamacja wnerwiłam się i pytam gościa jak mieliśmy sprawdzić czy dobra to mi powiedział że trzeba było tylko odpalić miesiąc czasu czekaliśmy na zwrot kasy chaszcze nas w tym czasie zarastały ale jak kasę oddali to wywaliłam 2 razy tyle na porządną kosę w innym sklepie kupioną i tu bez proszenia sprzedawca nalał paliwa pyk leciutko odpaliła poustawiali wszystko zamienili żyłkę na tarczę jak chciałam przeszkolili mnie w odpalaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 29.10.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 hmmm... nie bardzo pamietam, ale chyba saeco własnie.. generalnie - raczej z tańszych ekspresów.. wiem, że sprawdzaliśmy w necie i firmę i produkt i opinie były bardzo bardzo pozytywne.. ja nie jestem smakoszem kawy (a raczej nie byłam) i nawet nie wiedziałam na co zwrócić uwagę przy zakupie ekspresu, więc opierałam sie na opiniach innych.. ale niestety nie zaparzyliśmy ani jednej filiżanki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 29.10.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Amelka nie ma lozka a ikea Jesli nie masz boczkow nigdzie to ta narzuta jest za mala na dlugosc bo ne zakrywa przodu lozka, Marys jesli szyjesz to pomierz lozko i pododawal sobie ie bys chciala zeby narzuta zachodzila. No popatrz, a ja byłam przekonana, że to Ikea..!? Zrobiłam dokładnie tak jak mówisz: dodałam z każdej strony zapas. Zostanie mi jeszcze materiał z pościeli, więc jak coś to zrobię jakąś wstawkę, bo i będzie oki..! W każdym razie dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.10.2009 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Marys Amelka ma lozko odziedziczone po tacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 29.10.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Oooo , na to bym nie wpadła..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.10.2009 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Po jej tacie nie po moim zeby bylo jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 29.10.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Nie no aż tak się nie zagalopowałam! Tata to tata! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.10.2009 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Czas podsumowac co jest do zalatwienia - naprawic zniszczenia w jadalni i lazience na gorze - obrobienie schodow i drzwi - pomalowac gabinet, salon i jadalnie - cokoly z kafli - listwy podlogowe - garderoba moja cz2 - drzwi do garderoby - szafa w wiatrolapie - lampy kupic ( kinkiety do kuchni, lampay wiszace do salonu, lampa stojaca do salonu, lampa do jadalni, lampy do przedpokoju x 3, lampy do wiatrolapu , kinkiety na schody, lampy do pokojow dzieciecych, lampa do pralni, do sypialni +stojaca + nocne, do goscinnego, do garazu - masakra ) - szafki do lazienek - szafa do goscinnego i szafka nocna - stolik do salonu, szafka od tv i barek - sypialnia - toaletka, stolik pod tv, szafki nocne, krzeslo - gabinet regal, sofa, zabudowa scienna, biurka, krzeslo - pokoj dzeciecy- krzeslo obrotowe - pralnia szafka na chemie - ogrod- trawa, sciezki, obrzeza z roslinkami, trampolina, basenik - taras z zadaszeniem, drewutnia - altanka - obudowa smietnika - lustra do lazienek, garderoby wiatrolapu - szklo do kuchni - szklo na kominek i cos przed kominek - szafka do siedzenia do wiatrolapu Czyli mam plan 10 letni conajmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.10.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 cokoły z kafli? gdzie toto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.10.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 E tam, uwiniesz sie w 2-3 miesiace Noooo pół roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.10.2009 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 No tam gdzie podloga z kafli zostalo do przyklejenia w miejscu gdzie drzwi byly montowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.10.2009 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 E tam, uwiniesz sie w 2-3 miesiace Noooo pół roku jak w lotto 6 trafie albo zrobie skok na bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.10.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 My nie robiliśmy cokołów z kafli. Daliśmy wszędzie listwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.10.2009 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 My mamy, wiekszosc zrobiona, zostalo tylko przy drzwiach, jakbym nie miala z kafli to jeszcze mialabym w calym domu do zrobienia listwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.10.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 My nie robiliśmy cokołów z kafli. Daliśmy wszędzie listwy. no wlasnie dlatego pytalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.10.2009 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Na etapie kafli ani nie myslalam ze moze byc inne rozwiazanie, jesli nie byloby z kafli to bym chyba do dzis dumala z czego maja byc. Tzn jaki kolor drewna czy moze biale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.10.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 swoja droga jak ja bym taka liste zrobila to pewnie by mi sie klawiatura wypisala moja na najbliższy czas jest dłuzsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts